- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Közben napsütésben is használtam a Yashikort, lényegesen szebb minőséget produkált, makróztam vele. A bokeh igen csúnya, Van Gogh-szerű ecsetvonásokra emlékeztető módon mossa a hátteret de az éles tartományban tulajdonképpen szépen rajzol. Nem tudom, hogy a közeli fókusz vagy az erős napsütés tett-e jót neki de valamelyiket nagyon igényli az obi úgy látom.
Közben leteszteltem a kitobit is 35mm-en ugyanonnan, ugyanazzal a témával amivel a Yashokort és az eredmény nem lett annyival jobb amilyenre számítottam, de azért kicsit szebben rajzol. Csak az ember egy fix obitól szebb rajzot várna, mint az egyik legolcsóbb zoom obitól.
Fényképeztem vele egy virágzó cseresznyefát is, ott már kissé összefolynak a virágok. A fix 50-essel is megörökítettem ugyanazt, azzal sokkal jobban elkülönültek a szirmok.
A 200-as Pentaconnal gyíkot kaptam el telemakróval, olyan rajzolata van, hogy abba nagyítóval se lehet belekötni, még a legelvadultabb, dekadens, minőségmániás se tudná lehúzni semmivel. És még mindig nincs megpucolva a frontlencse belseje de már nem érdekel, ha így rajzol akkor nem kockáztatom, hogy kárt tegyek benne egy szétszedéssel.
U.i: este teszek fel képeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest