- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
MrChris #11802 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Egyelőre megfelelő nekem a Canon 5D és jobbnak találom mint az MKII-es utódát ezért is van a Classic verzió. Viszont előbb utóbb Sony A7 vagy valamelyik utódja lesz a következő masinám. Én ragaszkodom az FF vázhoz. (be is tiltanám az ennél kisebb szenzorok gyártását, ha valakinek az kell legyen szoftveresen megoldva
) Az obikat egyelőre nem akarom cserélni, majd ha lesz újabb mindenevő váz akkor lehet, hogy 1-2 menesztve lesz.
Egész megörültem mikor írtad a 70 $-t, én korábban 100 e Ft feletti árra emlékeztem tehát jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest