- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mega Bass #11798 üzenetére
Ahogy Rapid136 is írja, rendesebb távmérős gépekhez gyártott obik passzolnának igazán az A7-hez. Ettől még én is slr obikkal használnám mert az van
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy speciális adapterrel, ez most nekem marhára tetszik. Elterjedt bajonettekre mindössze 70 dodó.
Viszont ha szerinted jobb képe van az 5D-nek az számomra azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktál a színvilágához, ami komoly probléma tud lenni, bármennyire is jobb egy új váz. Én így voltam mikor 5 év után gépet váltottam jobb szenzorosokra. Nagyon hozzászoktam az előzőhöz és marhára nem jöttek be az újak. Most visszapróbálva a régi gépemre látom a képi színi hibáit ez megnyugtat
a régi gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest