Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Matska
üzenetére
Üdv! Nekem is megérkezett a Lens Turbo 2
//
Nálam nem lehet túltekerni végtelenen, és mintha ott nem is lenne teljesen éles a kép, de csak szürkületben tudtam tesztelni.
A sarkokkal meg vagyok elégedve (pl. síkra korrigált macro objektívvel) viszont a képminőség középen is romlik picit, míg a beszámolók és tesztképek szerint ott jobbnak kéne lennie.
Egyébként közepes rajzolatú objektivekkel, pl sigma 24/2,8 a közepe nekem is élesebbnek látszik, de egy 50/1,4 rekeszelve már nem. Nyitva meg elég gyengusz.
//
Kérés: ha esetleg valaki Budapest és környékén rendelkezik Lens Turbo 2-vel egy 10 perces tesztelés céljából felkereshetném? Házhoz megyek, illetve bárhol jó vasárnaptól.
Tesztábráról kattintanék 5-6 képet, meg pár végtelent.
//
Készítettem saját speed boostereket is, frontlencséből, DCR250-ből, meg binocularból is.
A binocularos rekeszelve eléri a Turbo minőségét középen, szélei gyengék.
A frontlencsés meg kb 0,63 x-es lett, több mint 1 fényértéket javul, de a minősége elmarad a turbótól nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest