- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Matska #11433 üzenetére
Üdv! Nekem is megérkezett a Lens Turbo 2
//
Nálam nem lehet túltekerni végtelenen, és mintha ott nem is lenne teljesen éles a kép, de csak szürkületben tudtam tesztelni.
A sarkokkal meg vagyok elégedve (pl. síkra korrigált macro objektívvel) viszont a képminőség középen is romlik picit, míg a beszámolók és tesztképek szerint ott jobbnak kéne lennie.
Egyébként közepes rajzolatú objektivekkel, pl sigma 24/2,8 a közepe nekem is élesebbnek látszik, de egy 50/1,4 rekeszelve már nem. Nyitva meg elég gyengusz.
//
Kérés: ha esetleg valaki Budapest és környékén rendelkezik Lens Turbo 2-vel egy 10 perces tesztelés céljából felkereshetném? Házhoz megyek, illetve bárhol jó vasárnaptól.
Tesztábráról kattintanék 5-6 képet, meg pár végtelent.
//
Készítettem saját speed boostereket is, frontlencséből, DCR250-ből, meg binocularból is.
A binocularos rekeszelve eléri a Turbo minőségét középen, szélei gyengék.
A frontlencsés meg kb 0,63 x-es lett, több mint 1 fényértéket javul, de a minősége elmarad a turbótól nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Thunderbird
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest