- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
El Joe #10721 üzenetére
Jó eséllyel csak koszos, amit pár ezer forintért kitisztítanak. Típushibája, valahol említették, hogy gyakorlatilag nem igazán van olyan példány amit ne szedtek volna szét ez miatt és jól működik. Nemrég volt ilyenem "véletlenül", de nekem a Fuji 35/1.4 mellet érdektelen, kb. 1 nap alatt elvitték 30-ért lassuló blendével (kissé túl van értékelve, 40e körül szokták hirdetni). Képminősége bőven átlagon felüli és nagyon kicsi a közelpontja, a leképezése majdnem 1:2. Szóval nem egy átlagos objektív, ha ez a gyújtótáv neked jó, akkor örök darab lehet.
Csurgó László és Komáromi Domonkos neve szokott felmerülni objektívek javítása, tisztítása kapcsán, mindkettővel vegyesek a tapasztalataim. Kalocsay Károly talán a Soósban szokott "rendelni". Mindegyikük népszerű és várólistás általában. Ha ilyenre kerülne a dolog, nekem az Opticam lenne az első, ahol rápróbálnék. A szerelő/műszerész nevét nem tudom és csak egy szűrőmenet javításával voltam ott régen, de nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Sony A7 III + Sony SEL-2870 objektív - 5515 expo
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest