Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez nekem is néha elszokott tűnni, de nagyon ritkán.
Igaz, hogy én még csak Android 14-et futtatok az S23-on..
Olyan igazi sereghajtó vagyok
Amikor eltűnik, akkor a MD-t a főoldalon felül ki-be szoktam kapcsolni. Álltalában ez megoldja.
Nézd meg a következő beállításokat:
Értesítési sáv testreszabása -> Aktuális Macrodrod mód - Pipa be
Értesítés Prioritása -> Maximális
Gombsor testreszabása -> Macrodroid ikon - Pipa be
Aktuális Macrodroid mód megjelenítése - Pipa be
Valamint az Alkalmazás infó - Értesítés kategóriák alatt legyen az Állandó értesítés mindenképp bekapcsolva.
Nálam minden be van kapcsolva.
Ha ezek nem segítenek, akkor több 5letem nincs, csak az újratelepítést tudom még ajánlani, de hogy megoldja-e nálad.. ezt senki nem tudja megmondani. -
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Az megoldható hogy ha hazaérek a mobil internetem automatikusan kikapcsoljon, és az otthoni wifire csatlakozzon a telefon? -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A következő makró elkészítésében kérnék segítséget.
Adott egy alkalmazás (füstérzékelő), amikor jelzés érkezik, akkor küld egy értesítést. Sajnos az appon belül nem lehet hangot társítani hozzá. Ezért gondoltam, hogy makró a következővel ezt megoldhatja: jön az értesítés, hogy füst van és ekkor hang lejátszás. Biztos, hogy egyszerű, de valamit elbénázok mert nincs hang.
-
DrKapocs
őstag
Teljes újratelepítés megvolt, ADB is, minden, nem segít. Több helyen találkoztam ezzel, hogy másnál is van ilyen gond. Nem találtak megoldást rá. Már nem tudom hol, de a fejlesztő oldalán is van erről szó, ott sincs megoldás. Igazad lehet, valami más is van. Motorola ez is, az is, 15-15, de a szoftver/biztonsági szint nem ugyanaz. Az Edge 30 Ultra Android 13-mal indult, a G86 Power pedig 15-tel. Ez is számíthat talán. Az Edge 30 Ultrán simán megoldható a call recording, a G86 Poweren nem. Szóval nem csak a Macrodroidot érinti.
-
válasz
DrKapocs
üzenetére
Szia!
Valószínű, hogy az eltérő biztonsági szintek és implementációk miatt van az, hogy bár mindkettőn Android 15 fut, de mégis eltérőek a viselkedések.
A fejlesztő fórumán nem találtam erre vonatkozó hibajelentéseket.
Konkrét megoldásom nincs ár, de a következőket próbáld meg,:
- ADB és minden más engedélyek újra megadása.
- Univerzál Helper telepítése és engedélyek megadása.
- Esetleg a teljes MD és Helper + Segítő újratelepítése. -
Sziasztok!
Nemrég megjelent egy frissítésben a PIN feloldás nevű művelet.
Működése a következő: csúsztat egyet a kijelzőn és elkezdi bepötyögni az előre beállított PIN kódot.Ezzel van egy apró hiba, amivel a fejlesztő nem számolt, mégpedig, hogy a SmartLock vagy Intelligens feloldás miatt ez nem működik minden helyzetben tökéletesen.
A probléma az, hogy ha be van állítva egy ilyen művelet és a kijelző ki van kapcsolva, de aktív a SmarLock, illetve az Intelligens/Tartós feloldás, akkor a művelet elvégzi a csúsztatást, ezzel feloldva a kijelzőt és az éppen aktiv oldalon a PIN kód sorrendjében össze-vissza nyomkodja a képernyőt, amitől nem várt dolgok történhetnek.
De van rá megoldás, mégpedig az, hogy a PIN művelet előtt alkalmazni kell egy csúsztatás műveletet és egy feltétellel figyelni kell, hogy a képernyő milyen állapotba került. Feloldódott-e vagy még nem.
Ha feloldódott, akkor kihagyjuk a PIN műveletet, ha pedig nem, akkor elvégeztetjük vele a csúsztatást és PIN beírását.

És egy fontos közlendő a végére: Innentől fogva már nincs szükség az Auto Screen Unlock makrómra.
-
DrKapocs
őstag
A Macrodroid a Kapcsolatsegítőn keresztül kapcsolná be a wifit, azonban mindig ez az üzenet jön fel, amit manuálisan kell jóváhagynom:
ADB-n keresztül engedélyek megadva, MD Helper és Kapcsolatsegítő fenn, engedélyek megadva. Android 15. Az érdekes az, hogy Motorola G86 Poweren történik ez, míg ugyan ez a makró, szintén Android15-ön lévő Motorola Edge 30 Ultrán simán kapcsolja a wifit.
Lenne ötletetek a megoldást illetően? Bármi érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest