Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Laci
tag
Már egyszer írtam ide, laptopra szeretnék OSX-Win(7 v 8 még nem tudom) kombót csinálni.
A következő héten lesz időm vele foglalkozni...
Szóval:E szerint a Tutorial szerint csinálnám valójában...persze az OSXBoot-usb-t külön + még mi kell ehhez? Soha életembe nincs csináltam még hacintosh-t...
Itt van egy 'package' pont az én notebookomra (asus k53sv sx768v)...ez mire jó, vagy ezzel hogyan kell 'működni'?
OSX-re a driverek ezek, vagy micsodák? Annyit már tudok, hogy nem támogatja a NVIDIA GT540-es kártyámat, viszont a HD3000-et igen az OSX, valahogy ki kell kapcsolni a másikat + akkor a windowsba se fog működni, vagy az teljesen más tészta és ott menni fog a GT540?!Aki szánna rám néhány percet, hogy PM-ben elmagyarázza nagyjából hogy mire is van konkrétan szükségem, esetleg egy menetet leírna, ami szerint meg tudnám csinálni....vagy valami 'konkrét' linkekkel tudna szolgálni, ahol megtalálom a nekem szükséges dolgokat, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő