- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #5520 üzenetére
Honnan tudod ,hogy nem kent el egy szunyogot ?
-
törölt tag
válasz
D347HBR1NG3R #5514 üzenetére
Ezt egyebkent alairom, ez kocsogseg volt viszont, ahogy beharangoztak. Meg Matti is az egyik interjuban (sry nem emlekszem melyik talan Letterman*) hajtogatta ,hogy huuuu mennyire feny fog derulni mindenre.
-
törölt tag
válasz
D347HBR1NG3R #5510 üzenetére
Pont ezert tok felesleges felhaborodnod. Majd megbekelsz aztan mesz a nagy feher szeretetbe
.
Ui: Nekem igy is tetszett, sokkal rosszabb lett volna egy discovery channel stilusu eszmefuttatast nezni ahol minden kis reszletet kielemeznek. Milyen szinut fingott a jegesmedve meg ilyenek szerintem nem lenyegesek. Van par erdekes dolog, de azokra majd kapunk valaszt konyvbol, interjukbol lemez extrabol. stbstb
Ha megsem akkor meg nyitott marad es meg egy darabig lehet puzzlizni aki nagyon raer vegignezni elejetola vegeig... kethavonta
.
-
törölt tag
"Jack az új Kiválasztott"
Miről maradtam le ?
Elvileg még Kate is választhatta volna az "állást" ,de egy ideje már elég nyilvánvaló volt, hogy Jack fogja elvállalni. Mikor a csónakról leugrott már sejtette, hogy ő lesz Jacob helyére.
Szerintem ha igazán nagy csavart akarnak bele akkor Jacob lesz a rosszfiú.
-
törölt tag
Nagyon porgosre sikerult a 05|10. Azert mar korvonalazodott a dolog mikor Sayid elmondta Sawyernek ,hogy ugyerzi megis csak van celja hogy vissza erkezett a szigetre.
-
törölt tag
07. volt a legjobb eddig <-- teljesen szubjektiv kijelentes.
-
törölt tag
Hat ezt ki lehetne szamolni ,ha tudod hanyan voltak eredetileg akik a zuhanast tuleltek , meg az epizodok soran megszamolod kik haltak meg .
De ez kicsit nehezkes mert ugye a fo karakterekre koncentralodnak az esemenyek aztan van par ilyen urge/csaj akinek van 2 mondata vagy max 1-2 epizodban szerepel aztan vege. Pl . legutobb, Neil akit lenyilaztak , gondolom o is a repulon utazott , vagy regebben volt az a faszi meg a csaj aki vmien gyemantok utan sovarogtak -
törölt tag
Megneztem a ep3 -at is, hat jol besurusodtek az esemenyek ,de legalabb mostmar kezdenek osszevarrodni a szalak es kerdesek mellett mostmar jonnek a valaszok is rendesen.
Tokre egyet ertek ,hogy keves ilyen sorozat van ami ennyire kepes fenntartani ezt a " hu'demenjenmarelegyhet es hagy nezzem a kovetkezot " erzest
Spoiler Alert !
Ebben a reszben mekkora volt mar mikor Lock megtalalja a tok uj m1 garandot, onnan mar lehetett sejteni ,hogy nem 3 honappal mozdult el az ido. -
törölt tag
válasz
TheReMiXeR #3768 üzenetére
Egy menobb sorozatszinesz egy epizodjanak a fizujabol kijonne...
es akkor maris klasszisokal jobbak lennenek az amugy rendkivul jol megrendezett jelenetek.
-
törölt tag
Most neztem meg a finalet , phew eleg gyorsan porogtek az esemenyek ,dehat mindezt belesuriteni 123percbe igysem semmi.
Spoilerezni most nem fogok , elobb nezze meg szepen mindenki. -
törölt tag
Szerintem csak azoknak nem tiszta akik kihagytak par epizodot ...Emlekszem amikor AXN-en volt az elso 2 evad marathon , vegig ultem/fekudtem/neztem/
es egybol egy csomo dolog letisztult akkor, amiket a kihagyott epizodok miatt homaly fedett. Gondolom lesz majd meg egy nagy 4evados Lost marathon. Szoval akinek nehez volt a kihagyasokkal megtalalni az osszefuggeseket az joesellyel meg bepotolhatja.(felteve ,h AXN raszanja a musoridot...)
-
törölt tag
Jo volt az Ep11 , kicsit rovidebbnek is tunt mint a tobbi...
***Spoilerz***
********************************************************************************************************
Megint lesz par erdekes dolog, remelem nem vezetik el vmi tok nem relevans sztori szalon az esemenyeket...
- Frank ledobta a telo-radio-miniradar-tamit Jack ugyertelmezett ,h kovetniuk kellene ...azonban Keamy valsz legyilkolassza oket ,ha oda mennek ...meg meg is kimelik egy kis gyaloglastol
.
- Egesz vegig azt vartam mikor talaljak meg Locke-ek a kabint erre kivan bent?
Claire meg a halott faterja ,aki mellesleg Jack halott faterja is, aki mellesleg Jacob helyett adja az utasitasokat...wtf?
- Locke-nak szar gyerek kora volt
- move the island ? na ez erdekes lesz ,de van egy tippem : lesz vmi Dharma divajsz ami pont erre keszult ,hogy odebbvigye a szigetet ...vedekezo mechanizmus na ...
ennel sokkal egyszerubb lenne ,ha Jacob lathatatlanna varazsolja a szigetet , nem?
Ha Keamy-ek mar ott repkednek akkor egyalt mi ertelme elmozgatni a szigetet ...hacsak nem teleport lesz...
elvegre azert ment Locke a kabinhoz ,hogy megtudja mikent vedheti meg a szigetet...bar ez lehet ,hogy vmi nagyobb csapasra utalt mint Keamy kommandoja.
szal erdekes lesz.
******************************************************************************************************** -
törölt tag
válasz
RexpecT #3451 üzenetére
Hát a grafikára te vagy az első aki panaszkodik. Ha nem lenne Crysis nevű csodajáték akkor is ezen a véleményen lennél? vagy te is erősen a hatása alatt állsz?
Nekem a képekből és a videokból nagyon tetszett. Hangulatos , felismerhető. (nekem ennyi elég). Mondjuk én Doom2 -vel is simán elvagyok manapság is
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest