- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Szerintem nem jó poén, amit Locke-kal műveltek. Dobtam a Lost-ot az évad közepén. Rájöttem, hogy kész, itt is elszállt az alkotók agya. A hatodik meg még inkább nem érdekel. Ennyi sületlenséget, és kajálja a nép. ááá Sokaknak lost az esze.
-
Algieba
őstag
Meglepő volt a sok pörgős rész után a szappanoperás, érzelmes nyolcadik. De tudom, kell ilyen is, hogy ne unjunk rá az akcióra. Nekem mégis jobban tetszik, amikor Ben és Widmore kavar.
-
Algieba
őstag
Megkaptam és gyorsan lenyomtam egyben az első négy részt.
Jó.Ma megszerzem az ötödik részt is.
-
Algieba
őstag
Emlékszik még valaki, hogy mit mondod Etónak az öcsikéje, mielőtt lebunkózta volna a füst? (Nem szó szerint): "Miből gondolod, hogy az öcséd vagyok?" Jó volna tudni, hogy micsoda veszi fel a szigeten lévők ismerőseinek az alakját és üzenget nekik.
Tehát nem biztos, hogy Jack apja, Jack apja, hanem csak a szigeti mumus. Bár, még az is lehet, hogy Jack üres koporsót vitt volna haza. -
Algieba
őstag
John lábai mitől bénultak le? Tudtommal a vese eltávolítása során fellépett hiba miatt lett béna. Vagy nem? Néhány részt kihagytam az előző szezonokból. És az anyja, nem egy lepukkant színésznőcske? És az apja, biztos, hogy az az ősz hajú fazon, akinek átpasszolta a veséjét?
Megnéztem az új részt, és valahogy az az érzésem, hogy a sorozat írói nagy kedvvel írják át a múltat... Plusz utálom, ha egy lerágott csontot dugnak a képembe, hogy nesze, John tényleg kiválasztott. Már rég felfogtam, hogy a fickó hajlamos az elszállásra, nem kell ráerősíteni még néhány múltbéli eseménnyel. Untam a múltját, láttam már belőle eleget. Mi jön még, láthatjuk Jacket is majd a bölcsőjében, amint az apja és Jacob ringatják, mert nem is az anyja az anyja, hanem Jacob.
Annyit kavarnak az idősíkokkal az írók, hogy kezdek begőzölni. Nem kell ennyi tökmagolás... Vagy, valaki még emlékszik pl. a koreai párocska múltjára, vagy akár az exnarkóséra? (Na, ennyit a szájbarágós karakter ábrázolásról, még a nevük sem jut eszembe.)
Egyébként meg nem érdekel, hogy mit csinálnak a szigettel. Azt akarom látni, ahogy jól megszívatják a zsoldosokat és feltörlik velük a dzsungelt. Attól az idióta reménykedő mosolytól, ami rajta volt a szigetlakók fején.... Nem verték ki a két tudósból az igazságot??? Ekkora balfékeket.
-
Algieba
őstag
válasz
Jégkokó #3273 üzenetére
SPOILER
[OFF]Pedig egy csomó jelzés volt, pl. Kate sokat beszél a gyerekről, de még az anyjának sem mutatja meg, és Jack sem kívánja látni a picit. Kate megmondja Sawyernek, hogy nem várandós. Kate megdicséri Claire-t, hogy milyen jól bánik a picivel. Hiába szabadkozik, hogy ő képtelen lenne gyereket nevelni, Sawyer kikosarazása ennek megcáfolása, mert igen is örült volna neki, ha terhes.
A ruhateregetős résznél 100% biztos voltam benne, hogy Aaron valami módon az övé lett.Ennek a résznek szappanopera hangulata volt.
Egyedül Locke gonosz kis ötlete tetszett, hogy gránáttal peckelte ki Miles száját. És kedvencem Ben, igazi főgóré. Remélem, jól kitol mindenkivel. A sorozatban egyedül neki vág igazán az esze.
[/OFF]
-
Algieba
őstag
Ez a rész tényleg gyenge volt. A csattanóját pedig már a ruhateregetős résznél kitaláltam.
-
Algieba
őstag
Elmélkedés, SPOILER-ekkel.
Tévedés, Ben tutira nincs a hat túlélő között, mivel ő kedve szerint jön-megy a világban. Őt aztán nem kell "kimenteni" a szigetről.
Jack, Kate, Sawyer (mert ő meg Kate, "mint borsó meg a héja") aztán Hurley, Sayid, így már öten vannak. Ki lehet a hatodik, aki lelépett a szigetről a fontosabb szereplők közül?
Locke tutira nem lép le.
Desmond sem lehet a túlélők között, de ő tutira lelép a szigetről. Akkor Juliet, a francia csaj és a lánya, ők sem a repülőgép katasztrófa túlélői, tehát nem számítanak bele a hatok közé.
Nem hiszem, hogy Ben lenne a koporsóban, amit Jack néz az üres ravatalozóban. Csak tudnám, hogy Jack miért akar visszajutni a szigetre, amikor annyira el akart jönni onnan?
Az írók egy unalmas sztoriból mit ki nem tudnak hozni az információk szétszórásával és az idősíkokkal való játszadozással.
A néző meg gyártja a saját kis elméleteit.
A Dharmások nagyon is akarhatják Benjámint. Gondoljatok bele, a stábjukból csak ő van életben. Igaz, még gyerek volt, mikor a szigetre került, de aztán évekig dolgozott a csapattal, míg el nem árulta őket, és átállt a "mások" közé.
Ben a legérdekesebb figura, Igazi kis megszállott genya, a sziget védelmezője. A rossz, iszákos apja helyett választotta a családjának a sziget őslakosait, és mindent megtesz, hogy a sziget titok maradjon. Jó fej. -
Algieba
őstag
Jó rész volt. Ismét élmény nézni eme katyvasz sorozatot.
Sayid tetszetős az érzelmes tekintetével.Már minden irányba kavarnak az írók.
És mi lett a "többiekkel"? Ők hová bújtak a szigeten? Valakinek valami tippje?
-
Algieba
őstag
Most néztem meg a záró epizódot.
Na, mit ne mondjak, az ilyen zárásokért érdemes végigmászni a szériál drámákon.
Bitang jó volt.
Jacknek meg bibibi, úgy kellett... megérdemelte. Lúúúzer. -
Algieba
őstag
Most néztem meg a 3. széria 20. részét. Aki csak a 2.esnél tart NE olvasson tovább.
Jó volt.
Azért nem mondanám Benre, hogy szemétláda. Inkább sajnálom, olyan kis csalódott, elszánt, és reménykedő. Aztán Locke még hülyének is nézi.
Szerintem, az apját így is úgy is kivégezték volna az őslakosok. Ő maga akarta személyesen elintézni az apját. Ez így sokkal tragikusabb és emberibb, mintha a többiekre hagyta volna a dolgot.
Nagyon sokféle mérgező gáz van. Pl. Huszein tabun és szarin keverékével ölt meg sok-sok kurdot. Azonban a VX gázkeverék bőrön át és felszívódik és mérgez. Hmhm. Valószínűleg valamilyen erősen maró hatású (orrvérzés), csak belégzés útján ható, gyorsan központi idegrendszer-bénulást és ebből eredő halált okozó gázról van szó. Kerestem, ötleteltem, mi lehet, egyelőre nem találtam megfelelő mérges gázt.
Azért sem lehet VX, mert izomgörcsöket okoz, és a filmben a dharmások azon nyomban, ahogy voltak, estek össze és haltak meg.
Elmélkedtem a sziget fura tulajdonságain.
A megjelenő halottak NEM a szigeten bóklászók rokonai. Eko esetében a ''tesója'' megmondta, hogy ''Miből gondolod, hogy a testvéred vagyok?'' Eko rossz választ adott, nem bánta meg a bűneit és a sziget ''szelleme'' bedühödött és megölette a fekete füsttel. -
Algieba
őstag
SPOILER
Szerintem Ben születhetett a szigeten, mondjuk az ő anyja is már úgy költözött a szigetre, hogy benne volt a pici Ben.
Vagy, azóta nem tudnak szülni a szigeti nők, hogy a Dharma a 80-as években kutyult valamit az elektromágnessel. Lehet, hogy ezért ölték le a szigetiek a tudósokat.
Csak tudnám, hogy Ben, most tényleg egy igazi rosszarc, vagy csak próbálja minden áron védeni az övéit, ami végül is érthető.
Nekem annyira aranyos volt, mikor Juliette kiabált vele, édi volt a megszeppent arca. -
Algieba
őstag
Egy aranyos klipp:
[link] -
Algieba
őstag
Meg hát Sayidék szépen körbehajózták az eredeti szigetet vagy legalább is az egyik oldalát és végül ráleltek a mólóra.
Akkor a mólónak az eredeti szigeten kell lennie.
Spoiler:
Van több sziget is, de lehet, hogy Ben hazudott, amikor megmutatta az egyiket, és azt mondta az a túlélők szigete, és ez a kis földkupac meg a másoké. Közben mindenki egy szigeten vacakol.
Szerintem csak az a rozsdás ladikjuk volt a másoknak. Az új vitorlás meg csak azért kellett, mert Ben nem akarta, hogy a túlélők szépen áthajókázanak hozzájuk. Kész para a fickó.
Lehetséges az alagutak létezése. Hisz annyi minden van a szigeteken, hogy a földalatti bunkerrendszer után a járatok már csak apróságok.
A fekete füst tényleg egy ütős védelmi rendszer. Jó nagy. És elég ''okos'', hogy képes felvenni a túlélőknek fontos dolgok képét. Jól megvezette Ekot.
Hát, ha Eko meggyón, ahogy a füst elvárta volna, talán nem veri agyon. Hisz nagyon fontos eleme a sorozatnak a bűn és bűnhődés motívum. Eko, a ''pap'' alaposan hazavágta a többieket is, mert innentől kezdve a füst mindenkit szadizni fog, és ha szintén rosszul válaszolnak, megöli őket is. -
Algieba
őstag
SPOILER hegyek jönnek, tehát csak az olvassa fejtegetésemet, aki már látta az eddigi összes részt, így akár én, a 3. széria 3. részét is.
Nahát, végre beindult a széria, és nem a hármast és a többieket kell néznünk. Nagyon leült miattuk a sorozat, már kezdett unalmas lenni és érdektelen a kis pszichoterror, és Jack megkísértése.
Azon gondolkodom, hogy honnan származnak a jeges medvék. A többieknek van néhány állatkerti ketrece, és az egyikük utalt rá Sawyer-nél, hogy a medvéknek csak két perc kellett a kaja megszerzéséhez. Mintha egy olyan pici ketrecbe elférne egy maci... Na, mindegy.
Mit keresnek egy trópusi szigeten, a Csendes-ócen közepén jeges medvék?
A 2. széria végén ''hogy is hívják srác'' (bocs, de nem jut eszembe a neve) szőke csaját a két kutató az északi sarkról hívja.
Lesznek még itt meglepetések.
Az biztos, hogy a sziget nem normális hely, és a néhány évtizede kis kommunát alakított emberkék sem tudnak róla sokkal többet.
Ja, és néhány dharma dolgozót felzabáltak a jeges macik. Ciki. Mintha a kísérlet nagyon befucsolt volna.
Mondom én, hogy valahol a lét és nemlét peremén vannak.
Az csak nekem tűnt fel, hogy a szereplők múltja kezd kissé zavaros lenni? Pl. itt van Locke, aki egy hivatalnok féle volt, megismerte az apját, akinek adott a csontvelőjéből, emiatt lebénult, de bénán is jelentkezett egy Ausztrál kalandtúrára, amire mégsem tudott elmenni, és ezért ült fel a gépre, hogy visszatér Amerikába.
De most. Kiderült, hogy szülők nélkül egy ideig olyan ültetvényen élt haverokkal, kik füvet is termesztettek többek közt.
Akkor ott van Sun, akiről eddig úgy tudtam, hogy apuci gazdag lányaként hozzáment a szegény Jinhez, mert szereti. Erre meg félrekavart a kopasz sráccal.
Ott van a doki, Jack. Eddig ő egy komoly, fapofa karakter volt, a csoda doki, aki visszaadta egy nőnek a járóképességét, majd el is vette. Ezután a házasságuk elromlott, Jack idegbeteg lett, és még az apját is megvádolta, aki erre jól bepiált. Így Jack felelős részben az apja haláláért.
Akkor Anna Maria találkozott Jack piás apjával, de Sawyer is! Úgy látszik az öreg szinte az összes szereplővel ivott egy pohár whiskey-t.
Ja, tényleg, az Eko véletlenül nem vak lesz? Locke nem tudott beszélni, az exheroinos srác süket volt, mint a három majom, melyek a ne szólj, ne láss, ne halj elv megtestesítői.
A ''hogy is hívják srác'' meg szerintem meghalt és visszatért, visszaküldte a sziget, és közben olyan helyen járt, ahol betekintést nyerhetett a jövőbe is, különben honnan tudott volna Locke beszédéről?
SPOILER hegy vége.
Nagyon ügyesek a készítők, olyan a sorozat, mint egy puzzle, megvan a végső kép, csak egyelőre szétszórva az asztalon, és még csak egy-két részletét sikerült kirakni.Ügyesen kavarják a kirakóst, és ravaszul adagolják az infókat.
-
Algieba
őstag
Itt van a kezemben a pendrive-on a 3. széria első része. Már tudom, hogy mit nézek ma este.
Hopsza, feliratom nekem sincs. Semmi baj.
A Jerikóhoz van.
Nézek egypár sci-fi vagy inkább fantasztikus sorozatot: Euréka, Szuperhősök, Stargate, Médium, Jerikó.
A Lost a legzagyvább és a legidegesítőbb.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Locke elhagyása nekem is feltünt. Vele valami történt.?A francia tyúk akkor is fura. Hisz elkapta Henryt. Vagy Henry szándékosan sétált a csapdájába? A nô szerintem ôrült. Nem lehet, hogy a társai azokba a képzelgésekbe ôrültek bele, amiket a surviverek is tapasztalnak? Lehet, hogy 16 éve sokkal erôsebb volt a sziget kisugárzása. Mert ugye volt egy baleset.
-
Algieba
őstag
Locke elhagyása nekem is feltünt. Vele valami történt.?A francia tyúk akkor is fura. Hisz elkapta Henryt. Vagy Henry szándékosan sétált a csapdájába? A nô szerintem ôrült. Nem lehet, hogy a társai azokba a képzelgésekbe ôrültek bele, amiket a surviverek is tapasztalnak? Lehet, hogy 16 éve sokkal erôsebb volt a sziget kisugárzása. Mert ugye volt egy baleset.
-
Algieba
őstag
A plusz kérdôjeleket az opera mini dobálja be, de miért, azt nem tudom.??Walt meg az apja idegesítôek voltak. Amilyen pechem van, a rozzant bárka nem az óceán közepén robban le alattuk, hanem a sziget közelében, és a h. gyerek a h. apjával visszatér a sorozatba. Michael egy b.f., valaki Libby megölése miatt fejbe csaphatná.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Desmondnak csak 2 hónapig kellett kibírnia a 108 perces menetrendet. De azért belehülyült a feladatba.?Az oltás, meg a fertôzés lehet, hogy kamu volt. ?De, hova lettek a többi állomásról az emberek? A kísérlet 1980-ban volt, de a Dharma a bunker lezáródásakor új kajaadagot dobott le! Biztos dobált máskor is.?A francia tyúk rambó akciózása több mint fura. Hogy hogy nem kapták el a mások?
-
Algieba
őstag
Desmondnak csak 2 hónapig kellett kibírnia a 108 perces menetrendet. De azért belehülyült a feladatba.?Az oltás, meg a fertôzés lehet, hogy kamu volt. ?De, hova lettek a többi állomásról az emberek? A kísérlet 1980-ban volt, de a Dharma a bunker lezáródásakor új kajaadagot dobott le! Biztos dobált máskor is.?A francia tyúk rambó akciózása több mint fura. Hogy hogy nem kapták el a mások?
-
Algieba
őstag
válasz
Jégkokó #2146 üzenetére
A fickónak volt egy társa, az járt ki leginkább és térképezte fel a szigetet.??Hát, most már kész vagyok.?Van egy elektromágneses lyuk,?egy fölösleges kísérlet, ami biztos csak fedôsztori,?egy csapat fura dolgokat m?velô ember, a jók,?a surviverök,?egy szobor lábcsonk,?és egy szerelmes csaj, aki kutat a szerelme után.??Na, ezek a dolgok hol futnak össze?
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
SPOILER Locke az UV fényben a sziget térképét látta. Hat kisebb bunker van, ezek közül 3 felfedezve, 3 bizonytalan, akárcsak a központi objektum. Van egy nagyobb bunker a 7. vagyis az I. abban van Locke, és van egy Dharma épület is, ahová a terhes kiscsajt vihették.?A 23. részt nézem. Na, a Silent Hill emlegetésének hatására Yemi-tôl frász kerülget. Most már horror feelingje van a Lostnak.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
válasz
Algieba #2125 üzenetére
Elmélet, hogy mi a fekete füst.
Az a füst szerintem valamilyen fémpor, amivel a sziget talaja tele lehet, és a mágnes köpködi ki. Akire meg rátapad, azt a mágnes be tudja húzni.
Mintha valami biztonsági berendezés lenne a füst. Ja, azért nem füst, mert elektromosság vagy mi zizegett benne, amikor megkerülte a kamera.Kezdek megôrülni, a Loston agyalok...
Hmm, itt senki se használja rajtam kívül a képzelôerejét? -
Algieba
őstag
válasz
Algieba #2122 üzenetére
Hát, a kísérlet csattanó sem az igazi, mert egy ennyire ôrült kutatást senki sem agyal ki, és nincs senkinek olyan bvészkalapja, amibôl jegesmacikat, fekete lovakat, halott apucikat, képzelt barátokat elô tudna rángatni, csupa olyan dolgot, amirôl csak a szigetre potyaúton került embereknek lehet tudomása!
Elmondom, mire emlékeztet a sorozat, régen olvastam egy nyomasztó sci-fi regényt, amiben a szereplôk kiutat kerestek egy labirintusból. A végsô poén az volt, hogy a hôsök mind egy virtuális világban bolyongtak, mert az rhajójuk megsérült és a mentôcsapatra várva az álomgépben ''mulatták'' az idôt. És a regény végén a gyors kajálás után már ültek is vissza a masinába. Csak a fôhôs elmélkedett még, mert egyik társuk meghalt és kidobták az rbe. És ô azon merengett, hogy mindannyiukra halál vár, mert nagyon elvesztek, és sosem találnak rájuk. Ment vissza ô is a gépbe, mert ott legalább történik valami.
Akkor a sorozat még emlékeztet a Gömbre is, meg a Milleniumra némely eleme miatt.
Azon sem csodálkoznék, ha a kísérletet is csak valaki elképzelte.
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
Tartom, hogy kinyúvadtak a szereplôk, vagy legalábbis a halál kapujában toporognak.
A ló nem látomás volt, mert Sawyer is látta, a csajnak megjelent és egykoron elgázolt, tehát kinyúvadt lovat. A jegesmacik a képzelet és a félelem megtestesülései voltak. Lásd a spanyol nyelv képregényt, amit Walt olvasott, abban volt maci.
Az elektromágnes lehet, hogy egy mini Bermuda-háromszöget, hozott létre, ahol minden megtörténhet, többek közt beteg nénik meggyógyulnak, a bénák járni kezdenek, és a magtalan pasik nemzôképesek lesznek. Úgy hogy Jin a papa.
A fa kidöntögetô a csoport félelem kreálmánya volt, a rettegés az ismeretlen helyzettôl hozta létre, de amint a surviverek megbarátkoztak a helyzettel, megszünt.
A gép még a levegôben szétesett, és nem a mágnes ütötte ki. -
Algieba
őstag
Ha ez egy kísérlet, miért halnak meg az alanyok? Nagyon úgy néz ki, hogy a kutatás elfajult, és szigetlakóvá vált hôseink túlélô kalandban vesznek részt egy furmányos társadalmi-pszichológiai-elektromágneses kísérlet potya alanyaiként.
A mások kik? A kutatók lennének? Mennyien vannak? 5-en 10-en vagy 100-an? Ki a vezérük, az aki a Dharmát pénzeli vagy Henry? De már két kutatót kinyírtak a szigetlakók, egyet a narkós zenész, egyet a rendôr csaj. Tehát a kutatók se teljesen komplettek, vagy ôk is el vannak szigetelve a külvilágtól, és kicsit elment az eszük. Mi a fenének van mágnes a szigeten?
Megfájdult a fejem az agyalástól. Szerintem, úgy ahogy van rossz sorozat. Nincs semmi értelme és célja, eddig csak az jött le, hogy valami ostoba erkölcsi tanmesét látok, de nem egy szórakoztató filmet. -
Algieba
őstag
Elméleteim, mert válaszok nincsenek. (Még egy ilyen katyvasz sorozatot. Visszasírom a Twin Peakset.)
Tehát
1. verzió
A szereplôk meghaltak és a pokol elôtti szigetre kerültek. Latin vagy görög neve nem jut eszembe, mindegy is. Szóval, a túlvilág kapujában vannak, és ezért is történnek a fura dolgok.
A Dharma szóról nekem a karma ugrik be. Plusz a logó körött egy kínai jós módszer jelei vannak. A halálra utal, hogy a sorozat k. sokat foglalkozik a szereplôk sziget elôtti életével, az életükkel. Valamint, hogy olyan dolgokat látnak, pl. a doki a halott apját, amik a túlvilágra utalnak. Ilyen volt a vagány csajszi fekete lova, valamint, hogy Sawyer által a halott rokonja megkérdezte tôle, amit. A csaj lelki üdvéért ment a móka, hogy beismeri a bnét és megjavul.
Henry meg az ördög. És Locke-t jött megvezetni a dumájával, hogy te a jó oldalon vagy blabla. Mert ugye Locke is jó keresztény, itt az ideje próbára tenni.
2. verzió
Ha ez egy kísérlet, akkor az egész sziget tutira valami droggal van bepermetezve és azért látnak fura dolgokat. Vagy a sziget egy virtuális világ, vagy tényleg a pokol kapuja és azt kutatják van-e onnan visszatérés.
Egyébként meg úgy írták meg, hogy a végsô poéntól visszafelé vezetik a szálakat. A vége már kész van.
Na most aztán jöhetnek az elméletek. Ki mit gondol? -
Algieba
őstag
Hogyan készül a Lost?
Van egy csapat író, egymástól függetlenül írnak, mint abban a játékban, amikor valaki feldob egy témát és a másik folytatja. Persze kaptak a producertôl egy kupac kulcsszót, legyen benne sziget, baleset, rejtély, narkó, Irak, jegesmedve, álszakáll, kutya, mert kutya kell.
A stáb meg leforgatja a sok hülyeséget, mert ebbôl van a fizetése.Mi meg csak agyalunk, hogy akkor már megint mi van??
Nem tudom, hogy milyen játék az, ahol a szereplôk megsérülnek, meghalnak.
Hát, ha egészben itt lesz a 3. széria majd megnézem. Annyira nem érdekel, hogy hetente várjam a részeket. Egybe le az egész, úgy már pörgôsebb, mert egyébként dögunalmas. -
Algieba
őstag
A 2. széria végére ugyan annyit tudtam meg, mint az elsô végén, vagyis semmit.
Kiakasztott a Lost párhuzamos világa, hogy bemutatja a szereplôk (oké, némelyeknek full durva múltja van) volt életét, aztán meg mindazt a furcsaságot, ami történik velük a szigeten.
A sziget egyáltalán valóságos, vagy egy virtuális világ? Fura dolgok történnek rajta. Vagy tényleg egy kísérlet helyszíne, és a gyerekeket azért viszik el, hogy megóvják a durvább fejleményektôl, mint pl. a gyilkosság.
Az a fekete köd mi a fene?
Ez egy durva valóságshow, hullanak a benne szereplôk.
Spoiler:
A rendôrcsaj mekkora egy ellenszenves bige volt.
Michaelnek elment az esze, jól megvezették a mások.
Durva ez a társadalmi, pszichológiai kísérlet.
Vagy elfajult, mint volt az abban a filmben, ami valós eseményre épült, egy csapat rab, egy csapat ôr önkéntesekbôl. Ott is megbolondultak az emberek, és eszüket vette a hatalom mámora illetve a semmi kis véglény vagyok érzete.
A Lostban is megy a szereplôk megzakkanása. Csak itt nem ôrök és rabok, hanem jók és bnösök vannak. De egyik kezében sincs irányítás, mert mind át vannak verve.
Rosszabb, mint az X-akták vagy a Twin Peaks. Felépít egy kérdésekkel teli cselekményt, bemutat egy sor érdekes hátter karaktert, a végsôkig csavarja az ember kíváncsiságát, és végül kipukkad a felfújt lufi. Szerintem elhasal a sorozat a banális megoldáson, ami miatt nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest