- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"van ugye a 1.09gb os hd valtozat ,es van az 1.30gb os na az mar tenyleg tokeletes"
És ha tudnád, hogy létezik 2.2GB-os (x264, ~6910 Kbps) és 4.5GB-os (mpeg2, ~14.27 Mbps) verzió is
Amúgy 1.1GB (x264, ~3 Mbps) és 1.3GB release között olyan nagy különbség nem lehet szerintem. -
Pompi
nagyúr
Nem tudom, hogy miért nincs a felirat scenében valami egyeztetés vagy ilyesmi, vagy esetleg van valami nézeteltérés az emberek között, amiről nem tudok, de nekem fura, hogy a hosszupuskán a Donát fordításai vannak, míg a feliratok.hu-n a régebbről megszokott chetory féle fordítások vannak. Ez utóbbit én jobban szeretem, bár most pl. nem azzal néztem a 4. részt, mert a HD verzióhoz nem volt jó az időzítés.
-
Pompi
nagyúr
HD verzió meg még annyira sincs. Ami megjelent második rész, az is csak fel van skálázva. Most a vasárnapi UK premierre vár a scene...
-
Pompi
nagyúr
Most olvasom:
"ABC is using time compression (you may have noticed problems with grey's anatomy / brothers & sisters) where they drop frames and fit a bit more commercials in and you dont notice watching on tv due to the dupe frames, but when its capped and the dupe frames removed it makes the playback jerky and this is the reason theres been no Ep 1 of lost pre'd yet.."
-
Pompi
nagyúr
Jó a theme, és a többi is igényes munka, köszi! Viszont egy gond van velük, és nemtudom, hogy ez megoldható-e, de 320x240-es felbontáson (pl. E71 vagy más 240x320-as mobilon fektettve) nem jó a háttérkép (szét van húzva). Nincs olyan lehetőség a témában, szerkesztőben, hogy külön meg lehessen adni erre a fektetett kijelzőre hátteret?
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3819 üzenetére
Tényleg durva, de már többször volt és ki is tárgyaltuk
-
Pompi
nagyúr
válasz
kapcs-ford #3812 üzenetére
"és valami olyasmit mondott Jack-nek hogy sawyer megkérte valamire."
És meg is kérte. A helikopteren, mielőtt kiugrott. Szerintem ezzel kapcsolatban volt a telefon.
-
Pompi
nagyúr
válasz
alkonyfeny #3788 üzenetére
Akkor lehet félreértesz. Pont ezaz, hogy nem egy besörözés alkalmával dől el, tehát nem azért forgattak 3 befejezést mert még nem volt eldőlve, hogy ki lesz benne végül, hanem azért, hogy még a stábot is megtévesszék vele és így ne tudodjon ki előre az igazi befejezés.
-
Pompi
nagyúr
Nem olvastam a topicot az elmúlt 3 rész óta. De fura, hogy ennyien értetlenkedtek a Jack, Claire és az apjuk körüli dolgokról, holott az egész, hogy ki kinek az apja és, hogy hogyan került az az apa a szigetre kiderült az előző évadokból rendesen.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Lortech #3598 üzenetére
"Szerintem csak annak van baja a szinkronnal, aki nem látta eredetiben."
Szerintem pedig pont annak nincs baja a szinkronnal aki nem látta eredetiben. Az első jópár részt szinkronosan láttam nem volt vele bajom, aztán áttértem az eredetire és azóta már nem is bírom szinkronnal nézni annyira rossz az eredeti hangok után.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Louloudaki #3584 üzenetére
Következő rész április 24-én, ajándék a névnapomra
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #3537 üzenetére
Igaz, de szerintem nem minden úgy történik ahogy akarják. Szvsz Ben se akar visszamenni, mégis visszakerül. Ettől függetlenül én sem gondolom, hogy Sawyer az.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Louloudaki #3476 üzenetére
SPOILER
Faradayék a szigetre Ben miatt jöttek. Ben el tudja gázosítani a szigetet ha akarja (valahogy bárhogy). Ezt akarták megelőzni, azzal, hogy hatástalanítják a gázt, ezért mentek a bunkerbe, ahol emiatt betörtek a rendszerbe és erre indult be a gáz. Vágod már?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Louloudaki #3469 üzenetére
Azért, mert nem mindenki az
És ha valaki még nem látta az adott részt akkor ne olvassa el a hozzászólást ha jót akar.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
BlueSkyBoy #2612 üzenetére
Na itt pont nem találom meg - ahogy írtam is a 8-as rész felirata van belinkelve hozzá, már a felugró ablakban is az van file névnek megadva, hogy losts03e08hdtvxvid-xor(chetorysunnyboy).srt
ArGab: köszi! -
Pompi
nagyúr
Nem tudna valaki megdobni egy felirattal a 9-es rész 720p HD-s verziójához?
Lost - 3x09 - Stranger in a Strange Land (720p-CTU)
A feliratok.hu-n el van rontva a linkelés és a 8-as rész felirata jön le helyette. -
Pompi
nagyúr
Sokáig mellőztem ezt a sorozatot a hype ellenére, de nemrég nekifogtunk a párommal és megnéztük egymás után az eddigi összes részt.
SPOILER
Tudom nem mai téma volt, de kicsit hozzá szeretnék szólni ehhez a másik sziget / átjáró / hajó témához.
A 3. első részében amikor a többiek nézik, hogy lezuhan a gép és elkezdenek intézkedni és Ben kiküldi Eatont és a Goodwint a lezuhang gép darabjaihoz, akkor azt mondja nekik, hogy 1 óra alatt oda értek futva! Ezért szerintem tuti, hogy van alagút vagy átjáró és nem hajón mennek át. Persze az is lehet, hogy ugyanazon a szigeten vannak, de ha 1 óra futótávolságra vannak a lezuhanás helyétől, akkor már rájuk találtak volna a túlélők szvsz. Persze van itt bőven talány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jófogás tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest