Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
hát ja ez érdekes. Lehet az Alt-ban akarta megszülni Jinnel. Csak akkor ki akarta hogy hasba lőjjék?

Elvileg a Sziget volt a legfontosabb dolog, meg az ottani emberek akikkel együtt lépnek tovább, ennek ellenére olyan Alt-ot teremtenek maguknak mintha meg se történt volna.

-
Woodslave
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
de a gép nem száll le az ALT-ban
Illetve az már a haláluk után általuk létrehozott "világ".. Tehát ebben ne keress logikát 
-
Woodslave
félisten
válasz
janos666
üzenetére
ja te is vágod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem éltek két valóságban, mert az ALT a sziget után van, hiába azzal párhuzamosan mutatnak belőle. Akiket kinyírtak, azok lehet másokkal voltak egy templomban, ez az ALT (továbblépés előtti állapot) azokról szól akik a szigeten fontosak voltak egymásnak (és a színészek vállalták a szereplést illetve az írók úgy gondolták)

Nem mintha így bármi értelmét látnám én is, csak leírtam
-
Woodslave
félisten
nincssziget
-
Woodslave
félisten
nincsenek válaszok, mert ennyi marhaságot nem tudnak megmagyarázni

-
Woodslave
félisten
na akkor csak megkérdezem, mi ez a sziget, hol van és létezik-e egyáltalán? Gondolom van, mert megtalálták Widmore-k is, meg mennek a rádióbeszélgetések, gondolom nem a purgatóriumban építettek rádiótornyot, ahonnan megy a segélyhívás. De azt hogy egy szelep ami nem engedi ki a gonoszt nem fogadom el.

Komolyan ez után a befejezés után még kérdezni se lehet már normálisan

Tényleg meggyőződésem, hogy megírták az 1 évadot, aminek ez volt a befejezése amit most "élvezhettünk" Valami purgatórium, menyország stb dolog, erre utalt is a Pokoli Éden magyar fordítás (lehet nem is volt olyan hülye aki kitalálta). Aztán kiderült hogy jól fogy a cucc és kellett a sok baromság, aminek ezek után se teteje se alja
hogy kitöltsenek 5 éveadot, mi meg beszoptuk a cumit -
Woodslave
félisten
azt mondják, a vége előre meg volt írva. Ezt el is hiszem, csak a közbenső 4, vagy még a 6-odik az utolsó részt kivéve nem.
Teljesen értelmetlenné vált minden, Dharmástól gombnyomkodáson át a hidrogénbombáig, Wildmorig, minden.
Nem vártam mindenre magyarázatot, de ez a csöpögős befejezés (nem mondom, mint film jó volt, én is elérzékenyültem párszor) nem elég 
Ja és qrva nagyot csalódtam

-
Woodslave
félisten
nem olvasok vissza, mert most fejeeztem be,
legyen sp aki nem akarja nem olvassagondoltam hogy nagyot nem tudnak dobni, de ez egy kalap xar volt

-
Woodslave
félisten
az előzmény rész is fenn van valahol? Lehetőleg public

-
Woodslave
félisten
ja ez a rész sokat nem tett hozzá, szinte vártam a csavart, amikor Jack elvállalja a feladatot és Jacob - akiről kiderül hogy ő a gonosz valójában - megölni a megrőkönyödött többiek szeme láttára

-
Woodslave
félisten
Sp
Hát nekem meg ez a rész nem jött át. Én nem tudtam meg semmit belőle, max hogy Jacob meg MIB ikrek és úgy néz ki emberek is (nem isten vagy angyal vagy ilyesmi)
És hogy JAcob szabadította el a fekete füstöt, ami felveszi halott emberek alakját ??? És ez akar kitörni a szigetről talán.
-
Woodslave
félisten
hát ez tényleg durva és szomorú -
Woodslave
félisten
és nem tudtam ma megnézni
de este akkor is megnézem ha családi botrány lesz belőle

-
Woodslave
félisten
nem néztem újra ,de fáklyát akkor dobnak a kőtba, ha meg akarják mutatni milyen mély
Vagy csak meg akarta ijeszteni Desmondot hogy vizes lesz. De mivel odaküldte Saayidot hogy ölje meg csak tudta hogy nem olyan mély a kút hogy belehalt volna a zuhanásba 
-
Woodslave
félisten
nekem bejött ez a rész is, talán mert közeledik a vége minden percét élvezemnagy titkot nem voltak, de akciójó igen

Egyszer csinálhatnának egy lineáris dvd rész a lostból, ahol nincs előre-hátra ugrás, időrendben minden ahogy történt

-
Woodslave
félisten
bojler
MIvel Des megvilágosodott az alternatív síkon és pedig úgy hogy halálközeli élménye volt, ezért vlaszeg ezzel akarja a többiek szemét is felnyitni. Hugonál erre nem volt szüksége mert látta hogy a csajjal összejött. Sztem
A rész amgy sztem király volt megint

-
Woodslave
félisten
az melyi kévben történik, hogy Eloisék táborában meghal Daniel?
-
Woodslave
félisten
de mi lehetett? A bomba robbanása megbontotta a tér-idő kontinuumot, és az kettészakadva eredményezi a párhuzamos valóságokat?

-
Woodslave
félisten
qrva jó volt télleg

-
Woodslave
félisten
spoiler:
az alternatív idősík a Dharma állomás felrobbantásával jön létre elvileg. Az valamikor a 60-as években van (most nem nézek utána és nem emlékszem) Akkor már Ben a szigeten van gyerekként. Azt feltételezem, mivel a flashparallelben (ez de jó
) az apja említi a Szegetet, hogy a robbanás után a dharmások elmennek.
Sokat mondó Juilette halálakor (után) tett kijelentése, miszerint "Sikerült".Kérdés: a templomban kik vannak/voltak? Az egyik csaj az Oceanicon volt stewardess nem?
-
Woodslave
félisten
na végre beértem a végét
Nem hiszem hogy spoiler...Hát nem tudom, valahogy kusza nekem az egész. Nem igazán vágom mi a jelentősége az alternatív idősíknak, azon kívül hogy az időt húzza. Meg a végső magyarázatra is nagyon kíváncsi vagyok. Ördög - angyal párharc pár szerencsétlen lélekkel? Annyi már a túlvilági dolog benne, hogy "normális" vonalra már nem nagyon lehet visszaterelni a dolgot...

-
Woodslave
félisten
remélem lesz egy kronológiai sorrendben rendbe rakott kiadás is. Érdekes lenne

-
Woodslave
félisten
úgy néz ki kicsit rámennek az akcióra
-
Woodslave
félisten
Sp
Ezt én se igazán vágtam, de sztem ugyanolyan köcsög félrevezetés volt, mint amikor Jack az apját emlegette, hogy ne jöjjünk rá hogy flessforvard. Sztem a Jin flessback volt...
-
Woodslave
félisten
még nem értem a végére, de nem bírom ki, hogy ne írja be, hogy ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
el akarom rontani azok szórakozását, akik nem fogják az amerikai tv adókat és fel vannak háborodva, hogy nem folytatják a Lostot a 3. évad után

-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
ja, tehát nem volt közvetlen veszély, csak odamentek, hogy egy későbbi gázszivárgást megakadályozzanak. Betörtek a számítógépes rendszerbe, erre jött a melegedés és vészhelyzet. Tehát nem arról van szó, hogy Ben megnyomott egy gombot a házában

-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
az amerikai tvadás, amit néztem,
abban kicsit elcsúszott a hang a végén, de én se igazán értem, hogy pont időre mentek a bunkerhez? Vagy mivan? 
-
Woodslave
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
az anyja

-
Woodslave
félisten
válasz
Adrián29
üzenetére
nem médium, hanem Des lesz az "állandója" nem tudom hogy fordították, megnéztem angolul nem bírtam ki
Le van írva valahol Des története?
Ami nekem rémlik: volt szerzetes, ekkor ismerkedett meg a csajjal.
Aztán arra emlékszem, amikor fut a sportályán és Jackel találkozik.
Aztán elmegy a hajóútra, de akkoriban együtt volt a csajjal nem?
Most meg ez a katonaidő.. Elég érdekes sorozat az tuti -
Woodslave
félisten
nagyon ott volt a rész tényleg

-
Woodslave
félisten
sp
na akkor Clairet kizárhatjuk a hatok közül. Ez a rész kb erre volt jó

-
Woodslave
félisten
engem annyi zavar csak, hogy most előlerült megint egy csapat "others", akik ellen lehet küzdeni.
-
Woodslave
félisten
láttátok már az új promót?
-
Woodslave
félisten
wiipédia szerint volt egy játék a 2. évad alatt, ott csöpögtették ezeket az infokat. Sztem hivatalos cuccok lehetnek. Van interjú Hanso-val a Hanso alapítvány elnökével, meg egyéb finomságok.
Nézem ezt a gyöngy állomás orientációját, hogy figyelniük kell a többi állomást, és a jegyzeteket jutassák el a csőpostán. Aztán volt egy rséz, amikor halomban állnak a csőposták a semmi közepén
-
Woodslave
félisten
link?
-
Woodslave
félisten
válasz
szepi79
üzenetére
Azért kellett, mert Des látta a csaját a monitoron, aztán biztos nem zárta volna be az ajtót, Charlie meg akart menteni.
Lock meg kemény volt, ahhoz képest, hogy az apját nem akarta megölni, aki kidobta az emeletről, meg ellopta a veséjét, ez a csajt (bár nem jó bige
) simán megöli
Mondjuk ő már tudja amit mi nem -
Woodslave
félisten
sztem meg Sawyerrel nem volt olyan kapcsolata, hogy a halála lenne az utolsó csepp a pohárban amiért öngyilkos akar lenni

bár eddig a pontig még 3 évadnyi rész van ha minden igaz
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
Sp
Ja még azt nem értem, hogy milrt mondja Jack a kollégájának, hogy hívja le az apját és ha részegedd mint ő akkor rugja ki..
-
Woodslave
félisten
Spoiler

Na ez durva, semmi nem derül ki, de elég jó részek. És hogy ezek nem flashek, az télleg üt, a végén lehidalta, hogy az Kate. Sztem tuti Sawyer várja otthon.
Charlie meg megcsinálhatta volna
Csak előbb fel kellett volna venni a búvárcuccot 
-
Woodslave
félisten
spolier
Lehet hogy CLaireéket kiviszik a szigetről, láttuk Waltot meg a faterját is eltávolították. Aztán lehet nem talál vissza a heli vagy mittomén
Azon röhögtem, hogy a túlélők közt még mindig van olyan arc, akit eddig nem nagyon lehetett látni. Pl állt ott egy szőke faszi..
Ez milyen xar lehet ilyen statisztát játszani -
Woodslave
félisten
Spolier
Na ez egy egész korrekt felhozó rész volt a (remélhetőleg) nagy szezonzáró bumm előtt
Bár csak annyi ''derült ki'' hogy Ben hazudik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
na ha tényleg úgy lesz- bár ez nem fog kiderülni sztem soha - hogy Benék odacsempésztek egy repülőt akkor fogom abbahagyni. Ez akkora primitívség lenne, amit már nem tudnék megbocsátani. Már maga a gondolat is annyira felbosszant

Komolyan ennél már a purgatórium magyarázat is jobb lenne, ahol az utolsó részbn Szent Péter szortrozza az embereket Pokol és menny közt

[Szerkesztve] -
-
Woodslave
félisten
Spoiler
Ebből nem fognak megint kikeveredni. Ebben az évadban.
Leesett a csajszi - itt a hajó befejezzük, mégis megvette a csatorna a továbbiakat - mégsem fejezzük be.

Szerintem ez a sorozat reménytelenül elveszett

-
Woodslave
félisten
hihetetlen undorítóak ezek az emberek
valaki nyírja ki őket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
én biztos átlöktem volna a csajt a kerítésen Kate helyében.
Nagyon kiváncsi vagyok kik ezek, mert télleg akkor is hazudnak, ha csak néznek...
-
Woodslave
félisten
nem volt ez olyna rossz rész. Az meg csak homok, kikaparják magukat

-
Woodslave
félisten
De télleg millen magyarázatokat vártok ezekre? Azért látta Jack az apját, mert nem is halt meg, hanem egy koporsóban csempészte magát vissza az USÁ-ba?
Vagy a többiek holo-vetítővel vetítik oda a dolgokat? 
Ha hihető magyarázatot kapnánk, akkor gáz lenne, a nem hihető meg ugye nem magyarázat, akkor meg minek... -
Woodslave
félisten
ez a rész nagyon jó volt! Főleg hogy John Locke a kedvencem

De hogy senki sem kérdez rá honnan tudnak ennyi mindent. Nekem ez lenne az első kérdésem: Honnan tudod?
SPOILER? A vége is kemény
-
Woodslave
félisten
azért az télleg észrevehető, hogy készek a szinte bármikori lezárásra. Biztos megvan az alternatív forgatókönyv. Én szeretem, bár jobb volt megnézni a teljes 1-2 évadot kb 2 hét alatt mint várni most a folytatásokat..
-
Woodslave
félisten
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére

-
Woodslave
félisten
télleg mikor várható a 9. rész?
-
Woodslave
félisten
na a 8-as elég mellékszál, de a vége sokatmondó

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem rossz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem vártam mindenre magyarázatot, de ez a csöpögős befejezés (nem mondom, mint film jó volt, én is elérzékenyültem párszor) nem elég