- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #4538 üzenetére
Hoppá! Akkor mégsem lesz Juliet-ünk...
-
Dylen
senior tag
válasz
parandroid #4534 üzenetére
Nem jelent semmit, lehet hogy csak flashbackban
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
parandroid #4534 üzenetére
várható volt
-
Dylen
senior tag
válasz
parandroid #4453 üzenetére
Szerintem is pontosan ez a robbanás az aminek meg kellett történnie, hiszen mi másért lenne az a finálé címe, hogy incident, hiszen tudjuk hogy egy bizonyos incident történt itt, amiről Chang a swan orientation filmen beszél.
(#4460) Ijk: de pont emiatt építik majd fel a swant, vagyis erre fogják használni. Tehát Chang nem hal meg, hanem megépül a bunker, felveszik az orientation filmet, és kezdődik a gombnyomogatás.
-
válasz
Elizabeth Mitchell kinek nem a kedvence?
-
Lacika001
aktív tag
válasz
A hidrogénbomba nem robbanhatott fel semmiképp se, csak a plutónium mag ami beindítja a magfúziót,az meg nem robban akkorát hogy eltakarítsa a szigetet szerintem, bár a radioaktivitás tényleg okozhat gondot..
-
keIdor
titán
válasz
Viszontlátjuk igen, tehát 99%, hogy életben marad. Viszont kikerül az állandó szereplők közül, mert egy másik sorozatban lesz főszereplő.
De visszatér még a 6. évadban, ez tuti.-XadAnuX+: Ezzel mindenki így lesz, mivel Other volt, emiatt alapból "gonosznak" hiszi az ember, pedig nem az. De én Kate-t is bírom.
A bomba szerintem meg azért se robbant fel, mert egy jó darabig radióaktív lenne a sziget, senki se maradna életben, pedig tudjuk, hogy a Dharma 1992. December 19.-ig a szigeten marad, befejezik a bunkert, orchideát, Ben, Alex, Rosseau, Roger, Horace, Radzinsky, Widmore, Eloise is megöregszik. Ethan és az anyja Amy meg Other lesz Ben mellett.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Mondasz valamit a hidrogénbombával kapcsolatban...
Juliet-et amikor megjelent a sorozatban, nagyon nem jött be, nem tudtam benne bízni, és nem gondoltam volna, hogy milyen normális ember valójában. Egy idő után azt vettem észre, hogy nem csak, hogy megváltozott a véleményem róla, hanem kezdett jobban bejönni mint Kate pl. -
Ati007
őstag
válasz
parandroid #3541 üzenetére
hát kézigránát a kezében robbant de lehet hogy ezt is túlélte
-
Ati007
őstag
válasz
parandroid #3539 üzenetére
Mikhail felrobbant
onnan csak nem jön már vissza
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #3537 üzenetére
Igaz, de szerintem nem minden úgy történik ahogy akarják. Szvsz Ben se akar visszamenni, mégis visszakerül. Ettől függetlenül én sem gondolom, hogy Sawyer az.
-
gery03
senior tag
válasz
parandroid #272 üzenetére
Hehe nagyon off, de nem hallhattad kit szavaztak ki a bigbrader 3-ból, mert nem volt olyan.
-
válasz
parandroid #276 üzenetére
Nem csak te vagy a véleményeddel. Én hasonló okokból kifolyólag bojkottálom a sorozatot -de nem írok ide be, mert felesleges...
cornfake:
Miért kell idekeverni a bk-t? Neeekem teccik!!! Mindig megnézem, ha lehetőségem engedi... -
cornfake
aktív tag
válasz
parandroid #272 üzenetére
'' elnézést, hogy lefikáztam a sorozatot látatlanban, lehet, hogy tényleg jó,''
hehe..hehehe..heeeeeheheheheee.
nem tudom h sirjak-e vagy nevessek rajtad...
/en celiranyosan nezek tv-t,inkabb olvasok ien monikaso,meg bk helyett,de azert latatlanba lehuzni valamit ,azert mert neked az egesz media az ellenseged,nem szep dolog..azellen meg,hogy mindenki a megaszarrol beszeljen velem,sikeresen leszoktattam mindenkit azzal,hogy odavetettem neki,hogy en zenet nem nezek,vagy valami jo lehuzos szoveget,es hidd el lekopnak rolad.de ha mindenkeppen be akarsz illeszkedni,akkor hallgatni kell oket...valamit valamiert.../
''főleg a minapi ciprusi gép szerencsétlensége után.''
na latod ,ebben egyetertunk,sztem is eleg erzeketlen dolog volt leadni ebben a tudatban,dehat ezert hivjak sokan a mediat ugy ahogy
[Szerkesztve]
jah es az idiota kollegak beszelgetese ellen a legjobb a zenehallgatas...vagy esetleg egykis agykontroll,hogy kikapcsold a kulvilagot.
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
válasz
parandroid #264 üzenetére
...közben szakértő szerzői és rendezői gárda adagolja az izgalmakat, szociológusok és pszichológusok irányításával, akiket üzletemberek jókora csoportja fog össze, hogy minél nagyszerűbb legyen a hatás és minél több embert ültessenek le a tv elé.
Igen, engem is mélységesen felháborít, hogy az ABC nevű üzleti vállalkozás arra törekszik, hogy minél nagyobb profitra tegyen szert. Van pofájuk szakértőket bevonni, hogy nagyobb nézettséget szerezzenek, sőt, a nézőközönséget (valamennyire) reprezentáló szereplőgárdát válogattak össze! Hallatlan!
Ahogy néztem a belinkelt posztereket meg háttérképeket, mindenki nagyon macsó és nagyon szexi. Tényleg, ez tök reális egy légiszerencsétlenség után?
Ehh... Semennyire nem reális, éppen erről (is) szól a sorozat. De ezt te is észrevetted nyilván, ha már végignézted
Ne legyen félreértés, nem védeni akarom a kereskedelmi médiát, de a 99% szemét mellett most valami jobbféle is becsúszott (5 évente van ilyen). Ne csesztessük őket előre.
OFF
Csak összevetésképpen: a most futó dolgokból én a Lost-ot, a Tripping the Rift-et és a 4400-t vállalom be egyedül (na jó, meg az Ultimate Fighter s2-t)
-
cornfake
aktív tag
válasz
parandroid #264 üzenetére
és?ez kell a nepnek,kenyer meg cirkusz.meg ha ilyen szep helyszinre nem jutok el soha,legalabb had nezzem, meg a sztori is jo,jah es jok a pasik is /csakazertis!
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest