- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
bojler
én anno még beregeltem a dharma oldalára, a végén kaptam special accesses vidijókat. arra leszek kíváncsi, mit hoznak ki abból, hogy kate-hez becsöngetnek egy szép napon feketeöltönyös emberkék és közlik vele, hogy vérvizsgálat lesz, hogy tényleg övé-e aaron
-
Louloudaki
aktív tag
tegnap vót lost, vagy ne keressek torrentet, mert tényleg 1 hó szünet van?
-
Louloudaki
aktív tag
a sziget fijitől nem nagyon van messze, szal egy olyan kis ladikkal el lehet érni egész jó eséllyel.
sp
btw, tényleg van valami tér-idő anomália, mert amikor a hajóról kilőttek egy rakétát és a faraday gyerek rádión dumált a csajjal a hajón, a csaj mondta, hogy most ért oda a rakéta, viszont még nyoma sem volt a szigeten, csak x idővel később. meg mikor sayidék elmentek a helikopterrel, és jack odaszólt a hajóra, hogy megérkeztek-e már, akkor megdöbbent, hogy szintén x ideje elmentek, és mér nem értek oda még. meg sayidék is megkérdezték, hogy van az, hogy sokkal későbbi napszakban érték el a hajót, mint várható lett volna.
-
Louloudaki
aktív tag
sp
alex még nem halt meg.
szerintem ben tudta, mi lesz. karlt utálta, meg ahogy ránézett indulás előtt, mikor tapizta a csajt, biztos tudta, mi lesz. én arra vagyok kivi, ki lődözött rájuk. lehet hogy odavittek a szigetre pár embert az előző részben, mikor nem volt ott a hajón a helikopter?
-
Louloudaki
aktív tag
sp
szerintem aaron claire gyereke, aki nem így gondolja, nézze meg, milyen szőke búrája van. kate barna hajú, sawyer sem tejfölszőke, szal nem hiszem, hogy egy ennyire szőke gyereket össze tudnának hozni.
btw, azt ti honnan tudjátok, hogy ebből a rakat túlélőből csak 6an jutnak ki?
-
Louloudaki
aktív tag
sayid tök jó, őt értem. meg a többieket is, de ez a daniel gyerek olyan motyogós-sustorgós, csutkára tekerem a fejhallgató hangerejét, de akkor se értem mindig.
priviben átdobod, honnan vannak felirataid? én nem találtam külön, és ahonnan én töltök, azokhoz nem jár alapból.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Woodslave #3475 üzenetére
szpojler
nemtom, az honnan derül ki, hogy betörtek a rendszerbe, és emiatt kezdett melegedni. kolléga alább tud valamit, amit más nem?
annyi volt, hogy elindultak a központba, útközben leütik kate-et, aztán juliet is odaér, és addigra már meleg a helyzet. de hogy előtte mit ügyködtek odabent, azt nem tudni. útközben beszéltek volna erről danielék, csak nem tűnt fel? vazz, megnézem újra.és te mér nem írod ki, hogy spoiler, hm?
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Woodslave #3472 üzenetére
szpojler
juliet kérdezi a sráctól, hogy ki akarja-e engedni a gázt, hogy mindenki meghaljon, erre az aszongya, hogy nem, épp az ellenkezője. jön charlotte, leüti, bunyó, és közben mond valamit, hogy ben már használta a gázt egyszer. de hogy hogy kezdett túlmelegedni a cumó, az rejtély. bár asszem ezt nem is mondta senki.
azér lehetett volna olyan szereplőket összehordani, akik jobban artikulálnak... vagy nekem kell gyakorolni az angolt.
-
Louloudaki
aktív tag
szpojler
azt mondja meg nekem valaki, hogy az a gyilkos gázt tartalmazó konténer hogyan kezdett túlmelegedni? csak úgy magától, vagy ben indította be? mert valami ilyesmit dumált a faraday gyerek julietnek, csak szegénynek olyan hülye a kiejtése, hogy nem mindig értem.
mod: amúgy miért is kell kiírogatni, hogy spoiler, mikor úgyis mindenki advanced torrent júzer?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest