- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
Jah így már értem.
Viszont most megnéztem az utolsó két részt, és azt kell ,hogy mondjam, hogy több olyan rész /jelenet is volt ami nagyon meghatott és majdnem elsírtam magam.
A legjobb sorozta amit valaha is láttam. Bár sok mindent még nem értek, pedig minden részt láttam (talán egy marad ki), de majd utánaolvasok mi is a "valóság".
-
MaciG
addikt
Egy gyors kérdés. Melyiket érdemes elsőnek nézni? A S06E00.The.Final.Journey.-t vagy a 16 és 17. részt? Csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy ez a Final Journey az egész évadot fogja össze, vagy csak a 15. részig az évadot.
-
MaciG
addikt
"Oceanic Sixnek " És mi van akkor ha sokkal többen is hazajutottak, csak ők nem akartak a nyilvánosság elé állni,stb. és ezért a világ azt hiszi hogy csak 6-an tértek vissza, de közben lehet sokkal többen csak ők fű allat
(ha már valaki felvetette akkor bocsi)
-
MaciG
addikt
válasz
Ősember #3394 üzenetére
Persze, hogy nem érterd a lényegét, ha nem nézed
Mikor "megérkeztek" akkor volt aki zárkozott volt ,de volt aki segítőkész,stb (tipikus emberi tulajdonságok). Aztán egy kicsit késöbb egy kicsit megnyíltaka emberek egymásnak,dumcsiztak,stb
(ez is emberi), aztán mikor már egy jóideje be vannak zárva egy szigetre és szinte 0 esélyt látnak a hazajutásra és még fura dolgok is történnek a szigeten, persze ,hogy van aki megbolondul és az is természetese ,hogy nem bízik meg az ember abban akit szinte nem is ismer...
-
MaciG
addikt
válasz
Jégkokó #3273 üzenetére
Lehet azért van csak 8 túlélő, mert a többivel történt valami (meghalltak)
Én arra gondolok hogy végűl mindenki elmegy a hajóval, de ott elszabadúl a pokol és a végére csak 8-an maradnak
vagy ugye azért mert nem akarják hogy megtalálják a szigetet. DE akkor BEn mért nem marad ott.
DE épp ezért olyan fantasztikus ez a sorozat, hogy az embernek vannak elképzelései(megmozgatja a fantáziáját), hogy fogan alakulni a dogok, de aztán minden tök másképp történik
-
MaciG
addikt
Tényleg, mi van Mike-al és a fiával??? Hazaértek már?
-
MaciG
addikt
félkész már van
felirat
-
MaciG
addikt
mikor lesz már péntek, én már nem bírom
-
MaciG
addikt
Még 1 nap és indul a 4. évad
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest