Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #141 üzenetére
Nekem is kb 15 év vegyes/nagyrészt ázsiai MMO meg Diablo 2 van, ezek közt csak D2-ben volt értelmes magyar haveri köröm akik közül van akivel mai napig tartom a kapcsolatot. 'és ő is ugyan ezen a véleményen van pedig több évig Angliában élt'
Nálam nem szempont a magyar nyelv, sőt igazából már nyitottabban/kényelmesebben kommunikálok angolul. 'nem tökéletes mert nagyrészt magam tanítottam de bőven érthető'
Filmeket/sorozatokat se nézek már vagy 10 éve magyarul ha lehet mert rendesen zavar a legtöbb szinkron.Persze én is futottam már bele igazi gyökerekbe külföldiek közt is akiket legszívesebben arcon vágtam volna de valahogy mégis arányaiban a magyarokkal volt a legtöbb bajom eddig.
Ugyan ez ide is, nem csak az a 1 klán miatt hanem így összességében van negatív tapasztalatom velük mert klánon kívül is játszottam velük partiban annyi év alatt.
Én meg inkább nem erőltetem azt ami nem jó tehát nem kerestem több magyar klánt/társaságot.Illetve így 32 évesen már nem fogok tolerálni ilyeneket mert nekem a játszás a kikapcsolódás/szabadidős tevékenységem és abba nem hiányoznak ezek a kellemetlen figurák, mert azokból van elég az ember mindennapos életében.
Alapvetően egy csöndes de barátságos introvert személy vagyok de ha valakinek már az első 5 perces társasága irritáló meg kellemetlen akkor köszi de nem kérek belőle.
'és valahogy magyarok közt ebből találtam többet'
Na sikerült az egyik legrosszabb kombinációt leírnod mert magyarok után a török illetve németekkel volt még legtöbb gondom.
'bár őket valahogy sokan nem bírták Vindibe nem csak én, egyik klán vezérem konkrétan minden törököt kidobott Raid partibol ha beléptek mert többségük 1 szót sem értett semmiből és nem működtek együtt sem azt még pofáztak is'
Ezt párszor már én is megkaptam régebben, hogy engem meg se kérdeznek ki jöhet be a klánba mert úgy is utálok mindenkit.
'ez amúgy nem igaz csak egy idő után szóvá teszem ha valaki idegesítő és nem akarok vele játszani mert rombolja a kedvemet a játékhoz is.'
Na mind 1 részemről ennyi ez a téma, majd ha olyan szintre jutok játékban hogy kelleni fog Raidre megfelelő klán akkor nézek valami egyszerű kisebb klánt ahol hasonló felfogású emberek vannak mert szerencsére még léteznek.
Holnap estétől meg remélhetőleg mehet a játék végre.
'vagy mehet a sorban állás'
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest