Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Eddig tartott a jó világ:
We have received your reports that characters are missing, we are taking servers offline to get this resolved. We apologize for the further delay, we’ll provide updates as soon as possible.
Lehet ezért még egyszer fog járni 3 nap aura.
-
BoneDragon
veterán
Már patchel.
-
Daelion
őstag
Aki vett founder packot az játszhatott február 8 este -11 délután 2 közt. 'már ha be tudott lépni szerverre'
Most 18:00 lett volna a hivatalos nyitás mindenkinek de valami 'gondokba' ütköztek és aszonták, hogy pár óra és megoldják na azóta vár mindenki.
'jó kérdés mikor lesznek kész, érdemes Twitter oldalukat nézni pl' -
kovsol
titán
Nekem a steam azt írja, hogy a játék nem elérhető, és a play gomb inaktív, de a barát listámon látom, hogy van aki már 30 órát játszott vele. Aki ingyenes verziót akarja kipróbálni annak mikor lesz játszható?
-
BoneDragon
veterán
Minden játékos kap 3 nap aurat a fos launch miatt.
-
BoneDragon
veterán
Ne feszüljetek rajta, várható volt. Szerintem éjfél előtt ez esélytelen, inkább holnap...
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Látom akkor van még időm kari videókat nézegetni. Még jó, hogy kiment a fejemből mikor jelenik meg ez a game. Most biztos ököllel püfölném az asztalt mérgemben, ha már hetek óta várom.
-
hunvarlan
aktív tag
A new world-nél pontosan ugyan ez volt kijött 1 patch és nem tudták órákig elindítani a szervereket. Nah mindegy is elengedem mára szerintem van mivel játszani bőven.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Jaah persze...megvárom. De ha tényleg ideadják mégegyszer ugyanazt, akkor nyilván eladok egyet

-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
with an extra set of the exclusive items from the Founder’s Pack they redeemed (e.g., the Founder’s Exclusive Pet and Founder’s Title from the Bronze pack; see full list below)
Ezek szerint a pet kétszer lesz meg. A másodikként kapott petet pedig nem lehet tradelni majd, ha ugyanazon a szerveren claimeled.
De azért várnék majd vele míg megkapod a pluszt, ha bejutsz. Én addig nem adnám el a petet. Kitelik tőlük bármi, ezt tudjuk. New Worldnél is állítottak valamit, aztán egy órára rá már mást.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Ugyanazt a petet meg skint adják? Mert akkor az "eredetit" eladhatom

-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew
üzenetére
Háááááát....időközben eltávolították a server status oldalt

Server status -
Hunbeast87
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ha másik szerverre mész át, nem kapod meg a teljes Founder Packodat, hanem a megvett pack alapján jár némi plusz. A bronze az a titlet meg petet adja. A silver még 150 royal crystalt és így tovább ezek mellett. De csak új szerveren.
Ha maradsz ahol vagy most, akkor pl. silverként "ingyen" 150 kristályt kapsz majd, mert értelemszerűen a title kétszer értelmetlen lenne.
Teljes lista:
Bronze Pack: Founder’s Title, Founder’s Exclusive Pet (Untradeable)
Silver Pack: 150 Royal Crystals, Founder’s Title, Founder’s Exclusive Pet (Untradeable)
Gold Pack: 500 Royal Crystals, Founder’s Title, Founder’s Exclusive Pet (Untradeable), Northern Lawmaker Skin (Untradeable)
Platinum Pack: 1,000 Royal Crystals, Founder’s Title, Founder’s Exclusive Pet (Untradeable), Northern Lawmaker Skin (Untradeable), Founder’s Platinum Skin (Untradeable), Founder’s, Exclusive Mount (Untradeable), Platinum Welcome Crate (Untradeable), Founder’s Exclusive Wallpaper, Founder’s Exclusive Structure, Legendary Rapport Gift Selection Chest, Launch Limited Card Pack -
toxicjew
addikt
Amazon
Kezet foghatnának az EA-vel, mint rettenetesen balfasz kiadók. Remélem azért még ma bejutunk. -
Daelion
őstag
Hát ez van, ha rendeződnek a dolgok és hosszabb távon tudok maradni a játékban akkor el lesz ez felejtve.
'buktam már pénzt más MMO-ban is..'Most kicsit utána néztem, hogy jelenleg mit mondanak a kari nevekről.
Elvileg lvl 11 és alatta lévő karit törölsz azonnal újra lehet használni de az felett 60 nap mire újra használható lesz. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
De én csak 25€-t.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez már nevetséges.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hát be is kapják akkor...
Ennyiért ennyi időre 2 k*rvát is kaphattam volna
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amazonnál ez hétfőt jelent kb.
-
Daelion
őstag
Avagy nem:
https://twitter.com/playlostark/status/1492178267138244609Unfortunately, due to deployment issues, launch is delayed. We hope to have this resolved in a matter of hours. Your patience is appreciated and we’ll update you soon.
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Minden simán fog menni
-
Daelion
őstag
Igazán nincs olyan hogy, 'szar' kari Lost Ark-ba mert egész jól sikerült megcsinálniuk ezt.
Mindegyikkel lehet end game játszani, jobban fog rajtad múlni mint a karin.
De pl a Berserker,Sorceress,WarDancer azokhoz nem kell sok ismeretség és elég jók is. 'Zerk/Sorc kb top tier jelenleg Koreában bár az Ignite build-es Sorc nem kezdőknek való arra inkább a Reflux van'
Assassin - Demonic se egy túl nehéz kari.Gunslinger is eléggé elől van náluk de ja mint ahogy már mondták azt nem éppen egyszerű effektíven játszani.

Összességében viszont nyugodtan játszhatsz ami tetszik, én Sorcit játszok mert mostanság rászoktam a mage karikra.
'Altnak meg lesz más majd idővel' -
BoneDragon
veterán
20perc... erre kiváncsi leszek, mikor jutok majd be.

-
Wn2tl
aktív tag
Melyik a legbaszóbb karakter, ami OP kezdőnek? Nincs kedvem végig próbálgatni. Van erre valami tipp?
-
Tegnap este megvettem a founders packot, aznap nem tudtam játszani a haverral, mert ő Zin-en van. Nézhettem a számlálót, sebaj, ma reggel felkeltem 5 körül, tuti nem lesznek sokan.
Addigra már le volt lockolva a szerver és nem tudtam ott karaktert generálni.
Ma 13:30-tól játszottam...
Rly?
Neki ott maradt a karaktere és nem tudja elhozni onnan... -
Daelion
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Akinek már van accja a lezárt szerveren az még tud további karikat csinálni, csak új emberek nem tudnak menni rá. 'nekem 3 karim van mert +2-t gyors lefoglaltam név miatt'
Én sztem megvárom, hogy mennyire megy le a sor ezek után Zinneren mert nincs kedvem újra kezdeni meg bukni a kari neveket. 'ezek körül is elég sok mindent olvasni, hogy van valójában mert ellen megy azzal amit Amazon mond'Nekem 1 haverom se játszik ezzel és klánba se vagyok még szal nekem aztán tök 8 a szerver abból a szempontból, hogy ki hol játszik vagy akar.
-
Darkkoi
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Hát én lehet inkább servert váltok valami teljesen off server mert Kadan az vagy tele van vagy a spanyolok unakoznak és szét spamelik a chatett..
-
toxicjew
addikt
És nem csak ez, de még további 6 szerver jön a launchig. Kadant meg Zinnert felejtsétek el, mert lezartak a szervert, nem lehet új karit csinálni rajta. Mi a Sceptrumon vagyunk, mert 1. Perctől kezdve óriási sorok voltak úgyhogy meguntuk. Vszinu tokmind1 hova mentek, mindenhol lesz elég ember. Ha mégsem, akkor meg majd osszevonnak párat.
-
Fuzzy87
csendes tag
Ma 14:00-től lesz egy várhatóan 4 órás leállás. Legjobbkor. Ezeket javítják. Mi lesz itt estére...
-
Ellia
addikt
Van a játékhoz valamilyen boss timer, meg valami térkép ami mutatja, hogy hol spawnol? Gyakran látom chaten, hogy írják + ch-t, de fogalmam sincs, hogy merre vannak így játék elején

-
Daelion
őstag
Holnaptól le lesz zárva pár szerver új játékosok előtt mert annyira tele vannak 'nem mondod
'.
https://forums.playlostark.com/t/character-creation-limits-and-additional-servers/61597Illetve a dupolt/bugos Founder Pack dolgokat is vissza próbálják majd szedni:
https://forums.playlostark.com/t/regarding-multiple-item-claims/61061 -
Ellia
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Módosítottak azon a szövegen nemrég.
-
Daelion
őstag
Én is azt nézem megint.

Ha lenne lehetőség szerver váltásra minden dolgommal együtt de legalább újra megkapnám a founder packomat már mennék is máshova de erre nincs lehetőség.
Most direkt végig nyomkodtam összes szervert és csak 3-4-en volt sorban állas, Zinneren van a legtöbb.
Bár gondolom amint beözönlik a maradék ingyenes játékos holnaptól és rászabadulnak a kevésbé tömött szerverekre kb mindegyiken ez lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb várni tudunk csak amíg nem csillapodik a helyzet vagy csinálnak valamit.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Azért nem nyomok rá egy refundot.
-
25€-ért nézhetek egy számot ami 21000-ről számol vissza 10 percenként 400-at?
Deal. -
Founders pack meddig lesz elérhető?
-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Néhányra most is képtelenség bejutni. De a többi okés nagyjából. Vszinu az lesz, mint kedden, hogy egyből nyitnak vagy 2 új szervert, attól függően, hogy hányan rontanak rá a játékra. Azért pár 100ezer játékosra én számítok még
-
BoneDragon
veterán
Na holnap indul a móka igazán...szerintem egész hétvégén szarok lesznek a szerverek.

-
toxicjew
addikt
Kíváncsi vagyok mi lesz a founders pack dupeolassal, tudniillik bugos és újra és újra megjelenik az inventoryban és tudod claimelni... Elvileg tudnak róla, de a baj már adott, mert sokan bepakoltak a cuccokat ahba. Ez mondjuk egy bronze packnal még nem akkora gáz, de a 100 dolláros platinum pack azért már húzós. Pár bronzot én is claimeltem, de nem használtam fel, remélem lesz rollback vagy nemtom. Ja ugyanez a twitch dropot cuccokkal is. Én nem tudom ez az Amazon vmi eszméletlen amatőr banda
Ugyanaz játszódik le, mint a New Wordnel és képtelenek tanulni... Még szerencse, hogy ők csak forgalmazzák a játékot és nem ők készítik, keresztet vethetnenk rá. -
Ellia
addikt
Amúgy a guildeknek milyen jelentősége van? Adnak valamilyen bónuszt?
-
Daelion
őstag
Azt pont akkor nyitották meg miközben én már vártam a soromra Zinnervalen, hát mondom mind1 most már lesz ami lesz.
Hát ez lett, na mind 1 majd rendeződik idővel.
Nem sietek a játékban mert hosszabb távon tervezek játszani azt úgy nincs jelentősége csak ezt a pár napot akartam kihasználni ha már adott.
-
Daelion
őstag
Engem ez nem is zavar.

Mondjuk egy fantasy játékban pont nem érdekel a realitás, nekem tetsszen a karim és annyi.
Vindictusba volt lehetőség mind a 2 végletre meg eleve ott van legtöbb játékban a Transmog rendszer.
Nekem sem lesz éppen test páncélban a Sorcim itt Lost Arkba arra mérget vehet akárki.
Amúgy meg faszán sikerült bele választanom a legzsúfoltabb szerverbe ami per pill kb Zinnervale.
18:30 óta vagyok sorban és még most is 6200-an vannak előttem szal sztem hagyom is ezt mára azt majd talán reggel tudok játszani.
Mivel Founder packot már kivettem ott nem is válthatok, péntek+hétvége asszem felejtős lesz. 'mind 1 megyek mást játszani amíg megoldják ezt de azért bosszantó mert fizettem is érte'
De ahogy látom hivatalos fórumon meg Twitteren is megy az anyázás az EU szerverek állapota miatt.
-
Ellia
addikt
-
Daelion
őstag
válasz
Egonyolc
üzenetére
Én kb délelőtt 10 körül léptem be ma 'szabin vagyok' és azóta ki se mertem kilépni.
Inkább otthagytam kari választón amíg letudtam napi testmozgást meg ebédet.
'este viszont kénytelen leszek sorban állni megint mert később délután kapcsolom le gépet'Még az a szerencse, hogy ha bejut az ember Lag legalább nincs.
Ja igen, nektek sikerült az elképzelt kari nevet felhasználni?
Csak mert az enyémet amit már vagy 2010-11 óta használok elvitték mire beléptem tegnap.
Fura mert nem túl átlagos neveket használok, egy régebbi fantasy könyvből használok párat de ezek szerint más is olvasta.
'volt persze alternatívám csak hát na' -
Daelion
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem az ilyen kisebb akadozgatásokkal pár pillanatra amikor városban mászkálsz/új területet tölt be hirtelen nem sokat lehet kezdeni.
Most így DX11 alatt nálam is jobban fut mint bétában/oroszon kb csak az ilyen városban meg új területen lévő mikro fps dropok maradtak de az is abba marad amint betölti.
Maga a játékmenet viszont teljesen fluid kb a 75 fps max limiten amit használok. '75Hz 2560x1080 Ultrawide monitor és arra is limitálom minden játékba a max fpst'Játék egy Kingston A2000 NVMe SSD-re van telepítve, R5 1600x/GTX 1070 mellett kb max grafon van a játék.
Most így kicsit el is gondolkoztam rajta, hogy akarok e én gépet fejleszteni kb 1-2 héten belül mert tervezve volt gen 12 intel de ha nagyrészt úgy is Lost Ark-al játszok akkor már nem is nagyon kell.
-
Kobe
veterán
Elegge common issue ahogy nezem a support forumot. Felvettem a kapcsolatot az amazon live supporttal, a megoldas: nyitnak egy ticketet a fejlesztoknek, es ha a fejlesztok megoldjak / meg tudjak oldani a problemat, akkor megkapod... Majd gondolom valami tobbhonapos atfutasi idovel egy low level prios hotfixben vagy valami... A cuccot, amit elore kifizettel, megvasaroltal
Hat 'nyatok
Normalis helyen ez ugy mukodne hogy sorry a kellemetlensegert, itt van egy free aura / ticket, kapcsold be azt -
toxicjew
addikt
Ezt a prioritize performance dolgot próbálta már vki? Mert ha fullrs elhuzod a csuszkat, gyakorlatilag semmilyen beállítás nem változik tőle. Tehát ugyanúgy ott hagyja mondjuk very highon az összes beállítást. Akkor mi értelme? Tudja vki hogy működik a gyakorlatban ez? Illetve más is tapasztal fps droppokat? Alapvetően megvan a 60 fps, még városban is, de ott még inkább fogja és durván beszaggat a játék. Persze érthető a sok játékos miatt, de kint a világban vagy akár scenarioban már nem. Legujabb drivert is felraktam. Akkor megertenem, ha konstans 60 alatt mozogna a sok játékos/erős grafika miatt, de ezek erős droppok 60rol. Vikinek van vmi ötlete? Tapasztal más is ilyet?
-
Kobe
veterán
hi
más is járt úgy hogy a founders edition box kinyitásakor eltűnt az aura?
kinyitottam a ládát, rákattintottam a benne levő dolgokra jobb egér gombbal (arra van rakva a use), az aurára is, de nincs a felső menüben, azt írja ki hogy aura not in effect -
Ellia
addikt
Tippre itt lesznek még új szerverek... 16k van még előttem Zinnervale-en.
-
Kasya
nagyúr
Bárd tapasztalat van esetleg? Az és a pala közt vacillalok.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amennyit jatszottam vele, eleg jol, mivel tankol ezerrel

-
Egonyolc
aktív tag
Na most értem ide, Zinn... 12245 a que
Minden busy kivéve egy szerver ... Slen
-
Hrigh_77
tag
4-6k sor mindenhol, és nem csökken

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
'na jó mentem vissza Tomb Raiderezni meg borozgatni ha már ez nem jött be mára'
'jó kérdés mikor lesznek kész, érdemes Twitter oldalukat nézni pl'
'Altnak meg lesz más majd idővel'

. De már néztem guideot meg pár hszt a témában, úgyhogy este kiprobalom majd őket.