Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Kb 2, nagyon max 3 (ultrapech esetén 4-5)körből ki kell esnie mindennek. Ezt mondom 4 kari után, úgy hogy már mind T3...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Erre térjünk vissza a 3. altkari után, hogy mi mennyit ér

-
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Attol fugg mennyi idod van.

En Punikat megcsinaltam mert az eleg rovig quest line, tenyleg nem eri meg, de minden mas knowledge transfer. -
Pedro78
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
strongholdban van opcio a teruletek kihagyasara, de goldba kerul, es adott ilvl-t el kell erni elotte. Punika 1100ilvl es 2400gold
-
duvi
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
A tárgy statpontjainak számát. Pl. a kard sebzését.
Igen. 1100 ilvl előtt el se kezdheted. -
duvi
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Hány T3-as chaost mentél eddig? Ha nagyon peches vagy, akkor is pár nap után ki kéne esnie minden felszerelésnek. Max.szar qualityvel.
-
duvi
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
T3-as chaosból esik T3-as kard(is). Ezt és a többi armort honinggal felhúzod 15-ös szintre. Ezzel eléred az 1370-es ilvl-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Itt valami nem okés! Mi az, hogy nem tudsz előrébb jutni? Honingolással tudod növelni az ilvl-t. A kardnak (és a többi felszerelésnek csak qualityje van). Abyssal Dungeonból is tudsz szerezni/craftolni fegyvert.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Felmentel mar Tier3-ba?
-
Roland861010
veterán
Helló
Fegyvert lehet valahol még farmolni vagy csak chaos dungeon?
Az istenért nem adja a 1302-es kardot.
Így nem tudok előre jutni.
AH-ban nincs.. -
F34R
nagyúr
válasz
Pedro78
üzenetére
Szerintem itt a legtobben megkoveznek, de Una's sosem csinaltam de belatom hiba volt. Abyss Dungikat probalgatom, de nem mindig sikerul minden eddig ugye silver kellett jo esetben.
duviMegneztem, annyira nem szimpi... kiprobaltam destroyer classt is, insane dmg - high risk. Tenyleg lomha de sztem nagy dps potencial van benne, aki tud jatszani annak nagy fegyver a kezben.
Warrior classbol egyebkent a Berserker jobban bejon, furgebb es hasznosak a skilljei. A Paladin-al kellett volna kezdenem talan nem ment volna annyi phoenix plum, meg sok hp potion.
Tobbiek, a Shadowhunter nagyon tetszik meelek kozul. mintha regebben lattam volna hogy hasznalja valaki, eleg josag o is.
-
Pedro78
senior tag
Unas taskot ha kimaxolod adott héten akkor két nagy goldladat is tudsz venni. 500/db a gold tradernel. Na abból nekem egyszer esett egy 12000 goldot adó cucc. A héten nem volt nagy szerencsém így csak 6k gold jött unasbol. Dungeonokbol is jön, érdemes csinálni, vannak nagyon jók. Van olyan sziget is igen. Bal felül van egy lista, abban szokott megjelenni, de meg nem mondom mennyi időközönként.
-
F34R
nagyúr
Control Gaviert maxroll lehuzza, kozben meg eleg jo solo Valtan videokat talalni
ki lehet probalni valahol alt valasztas elott? -
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha pusztán a nyersanyag farmolása a cél, akkor a main-nel megegyező altok a leggazdaságosabbak.
Nem kell nekik sem gem-et gyártani, sem könyveket venni.Ha szeretnél mást kipróbálni, akkor meg azt ami tetszik.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Berserkert.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Content/alapanyag szinten tokmindegy.

Azt ami tetszik. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha a Feiton passt nyomod el akkor igen, T2 cuccokat tudsz farmolni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Azokat tudod amiket a szinteddel es az adott tierben elersz.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem is megvan meg mindkett passom.. nem az egyik instant ilvl 302 a masik meg tier 2 eleje 800 akarhany. azert ennyire nem rug seggbe a jatek csak hogy jatsz
-
Roland861010
veterán
Reggelt,
Olyan kérdésem lenne ha meg van mind a két passom és csinálok 1 vagy 2 alt karit akkor azokkal egyből ugyan azokat a dungeot meg raidet tudom végig ütni mint a main karakterrel?
Az itemeket, hogy tudom átadni?
Ládába dobom és akkor hozzá fér bármelyik vagy csak posta.
Számít, hogy tradelhető vagy nem ?Előre is köszi!
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Roland861010
veterán
-
F34R
nagyúr
Koszi sracok, ezekkel a goldokkal meg mindig elveszett vagyok...
pl amiket en rakok fel azokat honnan a francbol tudjam mennyit ernek?
van sok Tier1-es Tier2 es materialom, meg full gear... sztem a Gunslingereset masra nemigen tudom atrakni sem.
Azt olvastam hogy Una's task weekly is ad goldot? a tokennel tudom atvaltani vagy csak en vagyok nagyon vaksi? Van valami Island is ahol tudok goldot szerezni. Ezeket egyaltalan nem csinaltam meg sosem. Nem volt ra szukseg, mert kisebb szinten tudtam haladni. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Naaaah, a játék free to play.
-
Roland861010
veterán
Helló,
A prémium ark pass ér valamit szerintetek?
Azért nagy bu..k, hogy nem 1k kristály hanem 1500 így meg kellene venni a 2200-as csomagot. Ami 8ezer Ft...
Most lesz meg a T3 lassan .
-
duvi
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
"Most lvl 30 lesz lassan, de nem gyartok ott cuccot, sokszor dragabban jon ki, mert lekraftolni is goldba kerul."
Ha jól jön a pénz, akkor ez is egy megoldás, de az tuti, hogy az AH-ból sokkal drágábban kapod meg a fusion materialokat, mintha magadnak gyártanád. Márpedig ezekből elég sok kell, főleg ha nem csak egy karid van. -
Busterftw
nagyúr
En csak kifejlesztem a dolgokat meg naponta elkuldom a hajokat aztan ennyi.
Most lvl 30 lesz lassan, de nem gyartok ott cuccot, sokszor dragabban jon ki, mert lekraftolni is goldba kerul.Siman megveszem AH-ban amikor kell aztan kesz.

Ugy sem az lesz a bottleneck, hanem pl a Great Heartstone, hetente meg jon annyi gold raidbol meg Una, hogy ki lehessen fizetni.
Igy nem kell a sok itemet micromanagelni AH-ban sem.
Nyilvan ha esik valami draga engraving azt feldobom, de ennyi. -
duvi
nagyúr
Minden vackot tegyél fel az AH-ba! Sok kicsi sokra megy! Néha csak 5-10 gold jön egy eladásból, néha több száz. Amikor tudod, mindig fejleszd a strongholdot! Csináld meg a heti SH küldiket! Gyártással is tudod húzni a szintjét. Alacsonyabb szinten ehhez elég a trading skillekkel összegyűjtött mati és egy kevés silver.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Sracok ezt a sarga fusion materialt kajakra csak craftolni lehet? a strongholdom kanyarba sincs.
-
Remiel
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak a kékhez életed mázlija is kevés, mert abba 6 a max stat, és neked meg 6 lenne a (minimum) ideális ami kéne, ergo szanaszét kéne maxolni, szóval minimum a lila. Inkább adjon kevesebb VIT-et a T2es, de a stat jó legyen benne..
-
F34R
nagyúr
Ki az aki meg rajtam kivul gunslinger? nem az igazi meg most sem.
-
savior
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Duplán adja a pontot.
-
Remiel
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
majd ha hazaérek este megpróbálok részletesebben írni, de így annyira nem jó
a mayhemet ki kell maxolnod, amíg nincs meg ékszerből, kőből, könyvből, addig mindkét slotba mayhemet kell tenned
a te szinteden annyira nem drágák az ékszerek, bár ott annyira nem is érdemes sok goldot beáldozni
este majd beteszek képeket, de a lényeg az, hogy ami neked kell mayhem, tenacity, cursed doll, keen blunt weapon vagy increased mass kinek mi tetszik, ezeket keresd köveken, ékszereken, könyvekben -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Az Ability Stone tud minus statot adni, de ugye az ad ketto pluszost is.
En meg olyan lusta voltam, kartyakat sem tettem be, az engravinget is most gyujtogettem ossze.
-
Remiel
őstag
nem néztem meg az összes paklit így nem tudom ad e - sebzést más is mint amit beteszel magadnak azt a 6 kártyát, de ha ad akkor elvileg igen, minde4n teljes pakli bónuszát megkapod
-
Remiel
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
elárulnád milyen engravinget használsz mayhemként ami sebzéscsökkentést ad?
mert ha van nálad ilyen valamit rosszul csinálsz
-
Roland861010
veterán
Helló,
A kártyák és az engravek bónuszai összeadodnak?
Pl. A kártya szettek adnak 2× -8% sebzés csökkentést + az engrave 16%ot akkor összesen kapok 32% -ot?
Ugye mayhem berserkert használok ahol ez fontos szempont.
-
F34R
nagyúr
Ez a registration board az mi a csuda lenne? raidekre lehet ugy latom jelentkezni.
Megjeleneskor eleg sokminden szakadt a Nyugati jatekosokra, nem tudom milyen utemben haladnak a fejlesztesek de havi updatekor eleg sok ujdonsag van. Ha ezek melle bedobnak egy uj teruletet is akkor 2024-re erem utol magam.
-
pimpi001
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmikepp nemkezdem most mert napi 14 orat melozok, majd csak vasárnap lessz időm, szoval most csak infot gyüjtök.
-
pimpi001
tag
Skacok ma hajnalig melozok szoval irjatok valamit milyen a destroyer. Kuka vagy jolessz?
-
duvi
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Semmiképpen se kuka! A T1-es setet felhasználhatod a T2 set kezdő honingolásához transferrel!
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Amit akartam még kérdezni, hogy Tier 1 megy a kukába ha kiszedem a Tier 2-es első gearemet ? Vagy mehet a transfer?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Lehet valami legendary setje van..ekszerek is stb..
Marvelous Earth Set szvsz de lehet megcafolnak masok, T2-n nem erdemes a Legendary gearrel foglalkozni.
-
Roland861010
veterán
Amit még nem értek, hogy valakinek hogyan lehet 1500-as critje 600ilvl-ben...
Én annak a 400-nak is örülök főleg, hogy így legalább az ékszerek a Mayhemet erősítik .Viszont sikerült össze kukázni a seasonben a 10-es szintet és meglett a tigris.. hát egész jól néz ki

Tier 2-ből melyik a jobb szett Mayhemes berserkernek?
-
Qlux
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Sztem 25re fegyot total felesleges. Valtan raid jon es akkor relic itemeket fogsz gyujteni.
-
Roland861010
veterán
Szépen meg lehet rekedni ha nincs elég idő játszani. Főleg ha csak napi raid meg dungeonra van idő elég necces most ez a t1 maxolás is.
588.66 XD
Amúgy láttam olyan koreai játékos aki főleg csak a fegyverre ment rá és már 25-re van neki forgatva... a többi item meg 16-18 körül van .
Ennek van valami értelme?
Csak úgy küldték neki a goldot meg váltotta át a kristályt... -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Valamit igertek. meg ugye most jon a destoyer class.
-
Roland861010
veterán
Várható mostanában valami új event ha a mostani le zárult szerintetek?
-
Roland861010
veterán
Amúgy esetleg EU West Tragon szerveren játszik innen valaki?
Ha igen Nyakazo néven megtalál és felvehetne.
-
Remiel
őstag
nincs
boost pedig csak akkor van ha az adott szerveren felhúztál egy karit 50-re
-
Owo
kezdő
Sziasztok,
Lehet 100x volt már, ha igen elnézést. Adott egy lvl50-es kari, amit másik szerverre szeretnék átvinni. Erre van lehetőség? ha nincs, akkor esetleg instant lvl 50-es boostra?
Segítséget előre is köszönöm.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Na jó meg van.
De azért ez így elég vicces.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
??
-
Roland861010
veterán
Hogy lehet használni a Una's Task instant complete ticketet?
-
F34R
nagyúr
Par Guardian, Abyss dungeon osszegzes.. a Paladin volt a messze leghasznosabb support..
A low invest Bard a kanyarban nincs ahhoz kepest. Viszont talaloztam par jol kimaxolt Bardal es azok nagyon jok voltak. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Mayhem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Robogó, kismotor
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seasonic SS-500HT 500W teljesítményű, 80+ minősítésű tápegység
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

van sok Tier1-es Tier2 es materialom, meg full gear... sztem a Gunslingereset masra nemigen tudom atrakni sem.