Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimpi001
tag
Skacok. Road of Lament abyss soloba kinek hanyas szinten megy le? Partyban egyszeruen lehetetlen..... 2 hete probalom letolni hogy a szettet kiszedjem de meg egyszersem ment le....
-
soo277
őstag
köszi az infot
-
Ellia
addikt
-
Remiel
őstag
Tessék némi segítség, ezzel elleszel látva egy darabig matival.
(#1588) Busterftw nekem sincs altom, magasról teszek rá ki szerint hogy kéne játszani... a sok hülye rohan, mintha a koreai 4 évet meg az orosz két évet két hónap alatt be lehetne hozni. én spec tolom ki a mapokat 100%-ra (eddig van 5 de nagy szopás pénz nélkül, mármint valódi pénz befektetés nélkül) mokokót gyűjtök ésatöbbi, 1367.5 en állok, de hová rohanjak?
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja már leesett,telon kicsi volt
-
Daelion
őstag
1060 vagy hol van most a karim, per pill a life shard a korlátozó tényező mert lusta vagyok T2 szigetezni.

Meg most nagyon minimál szinten játszok mert elmentem Tiny Tina Wonderlandset játszani azt most az a prioritás.

De igazából nem sietek mert sztem T3 sztoris részt megcsinálom és nekem ennyi volt a játék, jó meg minden de nekem már nem megy ez a open world MMO téma. 'hosszú távra terveztem de közben szembesülni kellett pár dologgal azt inkább mégse'
Na meg állandóan olyan randomokat fogok ki még T2 szinten is, hogy inkább nem is minősítem azt a kedvemet is elveszi már az egésztől így meg csak single player játéknak játszom.
Event Raidet is gyorsabban/könnyebben lenyomom soloba mint random partiba ahol fejetlenség/sötétség van.. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem meg altom sincs, mert amelyik tetszene class meg nem jelent meg

A gond szerintem az volt (amit a fejlesztok is elismertek), hogy tul gyorsan adtak ki az uj contentet, amikor meg csak azok voltak azon a szinten, akik kokemenyen lovet toltak bele.
(epp shroudot lattam jatszani, aki sajat bevallasa szerint kb 4-5ezer dollart olt bele)Most elvileg ezen valtoztatnak es csak akkor lesz uj content, amikor latjak mar hogy a tobbseg elerte az uj contenthez szukseges szintet.
Mert most ugye Argossal az volt, hogy kijott egy content amit a tobbseg nem tud elvezni.
Ez nyilvan frusztraciot okoz, foleg ha mellette baromira szar a honing chance is.Nekem inkabb a raid/Abyss szamit contentnak, na meg a kuldik, ezeket szeretem.
A szigetek meg inkabb side content, amiket lehet csinalni mellette. -
Delávégá
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak a szokásos károgók. Több évnyi tartalmat akarnak letudni 1-2 hónap alatt. Az a 350-380k user több mint a wow player base.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Busterftw
üzenetére
Kevesebb mint 2 hónapja jelent meg a játék, és már 1365 vagyok, úgy hogy 12 órában melózom heti 3-5 napot (olyankor nincs játék, max 2 chaos), az altjaim nem tudnak segíteni a mainnek, és összesen van 3 karim.
Emellett 900+mokokot is összeszedtem 35-40 island tokent, meg csomó más apróságot..
Komolyan nem értem mit akarnak az emberek. Hetek alatt maxolni? És utána mit csinálnak?? -
Busterftw
nagyúr
Én most "tudatosan" megálltam 1340-nél, pedig van mat bőven.
Várok szerintem pár hetet vagy egy hónapot, addig csak daily aztán később fejlesztek.
Addigra tovább csökkennek az árak és többen érnek el T3-ra.
Na meg reméljük május környékén jönnek az új classok.Épp néztem már kb 350-380k az átlag userbase, a fórumokon sokan egyszerűen quitelnek. Szerintem hamarosan jön megint valami könnyítés.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nah..összejött még vagy 7 próbára, szóval mostmár 1365>>>1365
-
Delávégá
aktív tag
1320, meg most itt a pvp szezon is. A sok sziget a gyűjtögetni valókkal.
-
Mindenki 1400+ a többiek pedig feladták?
-
A napi 1 chaos gate alsó hangon 1k gold.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jo de ami stabilan hozna aranyat?
Chaosbol eladhatnam a honing cuccokat, de inkabb ilvl-re koltom.
Chaos/Raidbol a cuccok kovek vagy jok vagy nem, amugy is napi 10 az AH limit, minden "szart" nem lehet felrakni, inkabb szetszedem oket.Abyss ugye ad goldot, de az heti 1x.
Ami ertelmes rewardot ad Una-k azt csinalom (kuldeteshez kell xy emote stb), de aranyat/cuccot az sem ad.
Ami T2-ben bejott az Elemental Potik gyartasa es Ah-ban jol mentek, viszont nyilvan farmolni kellett a viragokat es a potik ara azota csokkent.
Ezen kivul en nem nagyon tudok mast, legalabbis ennyi fer bele a napi tevekenysegbe.Nem akarok tizezreket csinalni naponta, de jo lenne valami modszer ami hozna par 100 aranyat stabilan naponta. Abbol mar lehet epitkezni, illetve T3 honing aranyat is ker.
-
Daelion
őstag
Ez a lopakodós mentsük meg Madnick quest nagyon kelett egy ilyen játékba.

Visszamentem így Yorn után 1000-es gear-el folytatni Shushiret, hogy az is meglegyen mert most inkább csak sztoris dolgokra megyek de ez kicsit bosszantó.Pedig a 2014-es Thief-et végig vittem és tetszett anno.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Epp neztem Steamen, hogy kb atlag stabil 1 milliorol kb 500k-ra csokkent az userbase.
Ekozben ugyanugy vannak gold sellerek, tehat sok jatekos tart szunetet/hagyta abba.Meg igy is szep szam.
-
Busterftw
nagyúr
En is mar eldontottem, hogy 1340 meglesz aztan annyi. (most 1335)
Elvileg jon amugy is honing konnyites. Csinalgatom a raideket meg a chaost aztan varunk
A gold miatt sem fogom eroltetni, valamiert nekem nem megy ez a gold szerzes.
Ilyen secret map biddeles meg side marhasagokra en nem fogok idot pazarolni.
-
Nem merem elkezdeni az 1340->1370-et, mert olyan rinyálás van a honing chance miatt.
Félúton vagyok és tekergetnek rajta tökönbököm magam. -
duvi
nagyúr
válasz
Daelion
üzenetére
Ha jól tudom, lvl 30 alatt letiltották a global chatet, hogy megnehezítsék a sok gold seller spamelését. Erre írtak botokat, amikekkel gyorsan felszintezik őket legalább 30-ig, hogy tudjanak gold hirdetéseket tolni a chatre. Amiket mi folyamatosan jelentünk és ennek következtében mennek a bannok, amire ők ismét indítanak új karikat ... és ezzel bezárul a kör
-
alakesh
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én a múltkor a mokokos hollóknál láttam ilyen eszement farmot, volt tüzijáték rendesen... xD
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Amúgy mit botolnak ennyire?
1x-i gold rewardokat amit bizonyos questek adnak vagy mire mennek ezek, hogy ilyen sokan vannak?
Sajnos ez eléggé MMO betegség, én majdnem mindegyikben amit játszottam bele futottam ilyenekbe.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak egy jól begyakorolt koreográfia

-
BoneDragon
veterán
Nem érdekel.

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vótmá
-
BoneDragon
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Igaz, olvasni és számokat felismerni később tanulja meg az ember... Jobb esetben.
-
-
Remiel
őstag
1358...
2 napja 18 ból 2
tegnap 6 ból 2
ma 6 ból 0mindenem 13 kivéve a fegyvert azt nem hajlandó 11 ről 12 re vinni, a következő utám már 100% lesz szóval akkor már nem tud kicseszni velem a játék
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért a 20 at nem értem el na
de amugy kuka is volttam mert a káosz is irja hogy mit kell tenni ,hogy tovább léphess
-
BoneDragon
veterán
Attól függ mire akarod beváltani. Én giants heartseket vettem ki belőle, emotekat, songot, masterpieceket...
Used to buy alatt megtalálod mire jó a Gienah's Coin -
Kobe
veterán
a sea coinos ládákból melyik "currencyt" érdemes kibontani, gieneah, vagy valamelyik másik tokent ?
még 1et nem bontottam ki de dugig a stash lassan, csak nem akarom szívni a fogam ha valamelyik lvl 85000edik cucchoz pont ez kéne
-
Daelion
őstag
Hát néha már belegondoltam, hogy én is mennyi mindent csinálhatok rosszul vagy lövésem sincs.
Hiába olvasom guide oldalakat/nézem videókat azért tényleg töménytelen dolog van a játékban és legtöbb dolgot csak futólag említi/magyarázza.Most aki semennyire sem szokott MMO-t meg ilyesmi játékokat játszani simán el tudom képzelni, hogy beleesik pár ilyenbe.
Utólag persze lehet ezeken röhögni.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondok ennél jobbat, kb 1 hete olvastam külföldi fórumon.
Tag felhúzta T1 chaos geart már 10 fölé amikor kiszedte Epic geart és nem tudta, hogy létezik transfer és lazán felhúzta azt 15-re mire rájött.
-
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Most már úgy csinálom,köszönöm a segítséget nektek,majd még jövök
-
Már rég túlmentél azon, hogy honingolni kelljen.
Beülsz a hajóba, elmész Yornba, megcsinálod a fő küldetést és bemész a 600-as chaos dungeonba!
Kiesik a 802-es gear, arra transzferálod a T1-es gearről a +15-öt(a te esetedben ki tudja már mennyit) és kapsz érte a T2-re +1-et.
Így leszel 802.Szóval 600 fölé nem kell menni T1-es gearrel.
-
soo277
őstag
Azért 10-8 faliled na ne már a ku.va annyukat
-
Daelion
őstag
Én azok a szörnyetegek közé tartozom akik olvassák a sztorit 1 MMO-ban.

Nem sietek én sehova, illetve 1 hét múlva rakom át másodlagos játéknak ezt mert megyek mást játszani.
'Azért majd követem a történéseket a játékkal kapcsolatban'Néztem én is guide-t erről a Road of Lament+Fallen Pride Abyss-ról, azok tényleg elég egyszerűnek néznek ki.
Lehet majd kiszedem Epic geart onnan.
Illetve a 960-as Ghost shipet sem ártana már elérni még reset előtt.Ja tényleg a Rapport témával ti mennyire haladtok? Mert én mindig elfelejtem meg lusta vagyok foglalkozni vele pedig az sem egy haszontalan dolog.
"bár elég kevés charismam van és úgy nem enged sokat, kéne potikat is keríteni hozzá' -
Ellia
addikt
válasz
Daelion
üzenetére
Én a storyt egy seggel letoltam, "G-G-G-G-G...G". Ékszerek hamar megvannak, class-os is abyss-ból + a set is akkor már. Egy jobb csapattal a két abyss nettó 20 perc.
Ma chaosból esett egy kavics, 650 aranyért ment el
Holnap, ha lesz időm végig szaladok Feiton-on, hogy mehessek tovább chaosban/abyss-ban. Aztán jöhetnek a szigetek. -
Daelion
őstag
2 dolog miatt is.
Nem tudok még Yorn chaos dungeont menni mert még csak most csinálom Yorn sztorit az meg kell hozzá.
Második meg mint említettem, nekem való stat+engraving van rajtuk.
Csak úgy megyek pár kört nem lesz lvl 3 Precise dagger meg lvl 2 Reflux aktív és 45% critem se lesz az biztos.
'Tudom mit foglalkozok ilyennel T2 szinten de én nem szeretem ha gimpelt a karim és nem működik a build és nincs dmg ha már DPS-t játszom'Ennyit hajlandó vagyok ilyenre szánni, kb bementem 1 chaos gate runba és vissza is jött a megosztott goldból amit kaptam bid után.
600-ig én is szigeteztem de T2 szigetet egyenlőre nem de majd kelleni fog persze, egyenlőre eventekből lévő materialt használtam csak el.
-
válasz
Daelion
üzenetére
Azt mondjuk nem értem, miért, mert mész két kör Chaost Yorn Level 1-4-en, aztán megvan a full kék vagy lila T2 accessory set.
Én 600-ig már megcsináltam egy halom szigetet, T2-est is, így amikor elértem csak megvettem marketről a 802-es setet, a meglévő T2 honing mattal 963.33-ig simán felmentem. Az 1000 még gyorsan meglett, de most kezdte el nálam a fail sorozatot 1020-nál mehetek megint szigetköröket, mert "Mordor" nem kényeztetett el materiallal :D
-
Daelion
őstag
Én is kb ugyan ott tartok, 960 környéke de T2 szigetet én sem csináltam még.
'Yorn sztori lefoglal'
Meg haladtam kicsit Guardianokkal is tegnap.Accessory-ra költöttem kb 200 goldot mert megvettem inkább őket marketről, nekem kellő stattal meg engraving-el ne rohangáljak már T1-es 70% negatív statokkal.
'elnézve embereket amúgy elég sokan nem törődnek ezzel T2 szinten se, össze-vissza van rádobálva karira minden, konkrétan láttam 1% crites Sorcit nekem meg most van 45+%' -
Napi reset: 11:00
Heti reset: csütörtök 11:00.Napi: Chaos dungeon és a guradian raid.
Heti: Abyssal dungeon.
Una's task-ból van napi és heti, szerintem a napiból a leapstonet érdemes kiszedni én a hetiből is azt szedem.Vannak még időérzékeny eventek és szigetek, ebből a legfontosabb a chaos gate.
Ami ebből esik térkép, keresel még másik 3 embert ugyanolyan gyakoriságúval és közösen letoljátok a secret dungeont, ami esik azt meg eladod marketen, jelenleg a t2 fizet a legjobban.
Hetiben érdemes letolni a ghost shipet.
Naponta vannak szigetek, field bossok etc.
MOD: a rapport is naponta resetelődik, én azt is el szoktam pörgetni. -
F34R
nagyúr
Udv urja... elertem a lvl50-et vegre. Ezutan mi altalaban a teendo? Kovethetem a maxroll guidekat nyugodtan?
-
Meglett a lvl53.
Meg is leptem a karit egy Omen skinnel, már csak azt kell eldönteni milyen színű legyen.
Ha valaki szemezett a szettel, szerintem már elfogadható áron van ~6900g. -
Ellia
addikt
-
Delávégá
aktív tag
A Turtle Islanden kapott korallt ne adjátok el. Be lehet váltani Luxury Goods Merchantnál ami minden fővárosban található. Aki még nem tudja persze.

-
Ellia
addikt
Úgy egy hónap után, rájöttem, hogy táskából is meg lehet nézni a market árat egy-egy item-nél...
-
Altair77
tag
T3-ban már egész normálisak a randomok a T1-T2 viszont totál felhígult.Többségében ha az ember leírja mivan akkor pár try után még tudják csinálni.Mondjuk a T2 utolsó abyss end bosst én picit soknak érzem az átlag játékosokra vonatkoztatva.A T3-as insták pedig nevetségesek,aztán majd Argost meglátjuk még 18 ilvl és kurva sok fail.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oda is kéne menni a bosshoz.
-
Remiel
őstag
Hát én így számszerűsíteni nem tudtam volna, de tapasztalatból azt mondanám átlag RNG esetén olyan kb 10% a sikeres honing arány, én így számolok,legalábbis a vége felé nálam így van 18-20 próba 2 siker.
-
BoneDragon
veterán
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ha küldesz hozzá 400k goldot, megyek.

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
Holnapi nap folyamán Argus phase 2-re megyünk akinek van kedve csatlakozni az írjon -
thomeef
őstag
Hát nem tudom, én amikor egyedül megyek haverok nélkül randomokkal, majdnem minden esetben van 1, de inkább 2 player aki szándékosan nem használ potit, glasscannon karival facetankolj a bosst stb. És még írogat is közben hasznos dolgokat. Teljesen retardáltak. És még büszkék is rá. Elhasználják 3 perc alatt az összes éledést aztán néznek hogy hozd le a bosst. Akkor inkább megyek egyedül
. -
BoneDragon
veterán
Valaki redditen leírta 1340-ről 1370-re mennyi mati kellett. Ez kb 350k gold.
* Destructions Stones: 7,800
* Guardian Stones: 25,980
* Leapstones: 1,040
* Fusion Stones: 508
* Honor Shards: 47,864
* Gold: 11,907
* Silver: 3,043,160
* Rare % Aux Mats: 12
* Epic % Aux Mats: 4
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

meg hogy egyaltalan jol csinalom e