Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egonyolc
aktív tag
Szerintem beléptek (tünk) egy halál spirálba (hát ez is hülyén hangzik magyarul).
Fele ekkora sor lenne, de az emberek inkább belépnek órákkal korábban és foglalják a helyet kitámasztott billentyűzettel.
Ami miatt még hoszabb a sor mégtöbben trükköznek... -
Ellia
addikt
Level Complete pack 1100 sárga kristály és add 2600 kék kristályt, ez jelenleg a legjobb ajánlat (lényegében most ez 6 hónap crystalline aura 420-as kék kristály áron).
Annyi, hogy a 2600 kristályt részekben adja oda minden 10. szinten. 50. szintig.
Vagy jó lehet még skineket venni belőle akit érdekel.
-
kigyi_23
addikt
válasz
basaharc502
üzenetére
A Black Desert-ben még durvábbra vették a gyűjtögetést abban még a gyűjtögetésnek is volt gyűjtögető játéka

-
basaharc502
aktív tag
Ha ez megnyugtat valakit akkor én szerintem nem nagyon fogom a helyet foglalni, ugyanis ez nekem egyre jobban hasonlít valami olcsó mobiljátékra. Ez a qwerasdf nyomogatása valami baromi hülye megoldás, nagyon sok a gyűjtögetni való, talán már túl sok is, miközben csak nyomogatod a g-t és az apró pályák - egyébként 15 éve is rém unalmas questjeit csinálod, loot szinte semmi, az is ugyan olyan. Szóval nálam nem talált be ez a game.
-
Raysen623
veterán
Most néztem meg és megint a 10027-es hibakód jön. Egyik szerver sem elérhető (dugig van minden).
-
Mortein
tag
Én Slenre simán beléptem, igaz kettőkor. Nem merek kilépni.
-
Ellia
addikt
Történt valami, megpróbáltam újra és szó nélkül (se sor, se semmi) beengedett.
-
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Neria 17255
-
Ellia
addikt
Már kidob heavy trafic-ra hivatkozva.
-
toxicjew
addikt
Szomorú, mert így csak 1 módja lesz, hogy javuljon a helyzet, ha a játékosok feladjak... Aki barátokkal játszik az kötve van, aki elnyomta a founders packot az nem akarja bukni, ugyanez a twitch droppal is. Hiába kapunk ajándék founders packot, az már nem a teljes csomagot adja majd. Jól megcsinálta az Amazon, nálam ezzel be is lépett a top 3 legbalfaszabb jatekkiadok nívós listajaba
Tudom, ettől nem lesznek álmatlan éjszakáik...
-
Daelion
őstag
Az a gond, hogy én kb csak délután tudok 1-2 órát játszani és este lenne pár órám de akkor már lehetetlen belépni mert head startos fullos szerveren vagyok február 8. óta.
Tehát amíg ez így van ennyit is fogok tudni haladni/játszani.

Estére lesz az több is, tegnap valami 30k környéke volt Zinner meg Kadan este 8 körül és többi szerver is minimum 7-15k közt volt.
Valaki össze számolta mindegyik szerveren és majdnem 300k ember várt csak a sorára.
Meg ahogy látom amikor játszok, rakás ember ott fut a falnak karijával hogy ne dobja őket ki a játék.
Hát kösz ezektől se lehet belépni mert ki se lépnek soha én meg nem is hagyom itt a gépet ha lépek innen több órára.. -
Peace
nagyúr
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Kb délben végeztem a dolgommal és mondom megpróbálok belépni.
Már akkor 8k volt Zinneren és most tartok 300-nál, lesz 1+ órám játszani mire léphetek megint.
Amúgy most olvasgatom hivatalos fórumot és már közölte Roxx, hogy nem tudják növelni a meglévő szerverek kapacitását szal ez így marad egyenlőre.
Vagy lelépnek emberek új régióba amit nyitnak vagy csak simán meg kell várni mire lehal a hype.I understand that people want to see expanded capacity on the current EU servers, but we’ve hit the hard limit. I want to point out this part of the announcement –
“Based on the game’s architecture this is the only way to accommodate more players in Europe so it’s a joint effort between Amazon Games and Smilegate RPG.”
We can’t add more capacity without sacrificing game stability, which is not a viable path. -
BoneDragon
veterán
Van már sor?
-
sith7
félisten
válasz
DiamondBack
üzenetére
Moby Dick
-
DiamondBack
senior tag
Beatrice
-
Peace
nagyúr
Én a The Old Republic-ot toltam, de az is kifújt pár hónap alatt. Pedig még aktív magyar klán is volt, de így is. 7 évig toltam a Lineage 2-t, jó volt a társaság. Itt ugye nincs senki, de jó kis Diablo pótlék igényes köntösben. Valószínű nem maradok itt endgame-re farmolni társaság nélkül, de amíg élvezem, addig maradok.
-
Yodamest
veterán
2-3 éven belül jön a lol mmo is, majd az még betöm egy jó nagy piaci rést és ahogy a riotot ismerni elképesztő lesz
-
Daelion
őstag
Akkor neked még nagyobb MMO szünet is volt mint nekem, én pár éve hagytam abba a ~7 éves Vindis pályafutásom és azóta csak próbálgattam ezt azt.
Blade&Soul meg Kritika első Western kiadása ment 1-1 max 1.5 évig de azóta semmi említésre méltót nem játszottam csak single játékok.Lost Ark-ot próbáltam még oroszon amikor ott volt újdonság, 1 karit elvittem lvl 50-re meg kicsit ismerkedtem vele de jobban ott nem akartam erőltetni.
Nekem maga a játék nagyon bejön és el tudom képzelni, hogy akár hosszabb ideig is játszom ha nem történik vele valami tényleges balfaszság és megy levesbe az egész. 'persze mostani helyzet kellemetlen de ezt ki tudom várni'
Forbidden West engem is érdekelne de nincs konzol
, majd 1-2 év múlva PC-n bepótolom.
Március végén lesz Tiny Tina's Wonderlands na az majd érdekel azt akkor Ark is kevésbé fog menni asszem. -
rumkola
nagyúr
Beírhatnánk ki melyik szerveren van, aztán priviben mehetne az egyezkedés együtt játszáshoz.
Főként hétvégén játszom, 2 szerveren van karakterem:
Slen (itt most LVL23)
Brelshaza (itt csak kezdő) -
Peace
nagyúr
Most én is elmegyek Forbidden West-re meg Elden Ring-re. MAjd kiderül, hogy utána mennyi kedvem lesz visszatérni. De ezt a hétvégét mindenesetre nagyon élveztem! Szép is, igényes is, az insták nagyon adják! Kicsit fos, hogy nem érdemes mobokat ölni, csak még küldetéstől küldetésig, de a hangulat nekem bejön. 2011 óta nem MMO-ztam........
-
Daelion
őstag
T1-T2 tartalom szerintem még emészthető lesz randomokkal is Raidekbe, addig én sem tervezek klánozgatást.
De rendes T3 end game szinten valszeg kelleni fog ha nem akarod a hajad kitépni mert nem képesek felfogni/csinálni a Boss mechanikát meg egyebek.
'én hagytam már ott MMOt ez miatt, ezt nem szeretném'Na igen ez nálam sem volt szempont, 1 haverom se akart ezzel játszani meg tudják rólam hogy megyek a saját utamra eleve.

Utólag próbálgatja most 1 régi haverom de ő is ment ahova tudott illetve nem is 1 idő sávban játszunk mert máshogy van szabad ideje.Én körül néztem még február 8 head start előtt hol lesznek elvileg sokan angolok és direkt oda mentem.
Sajnos így kötöttem ki a Zinneren ami egyik legzsúfoltabb szerver lett.
'de most már akkor is maradok lesz ami lesz max nem játszok rendesen pár hétig' -
Peace
nagyúr
De ha nincsenek barátaid ugyebár.....
Bennem fel se merült ez a kérdés, mert általában szombat-vasárnap hajnaltól délelőttig játszom, amikor minden ismerős húzza a lóbőrt. Bekaphatják, hogy vasárnap 08:00-kor lelőtték karbantartásra!
Én szerintem végigviszem a story-t és meglátom, hogy utána leköt-e még. Jó lenne raid-elni majd. Max belépek valami random guild-be vagy raid finderrel összehozom. Én igazából rákattintottam a legelső szerverre, amit beadott a játék induláskor.
-
Áh. Hát, érdekes lesz, hogy kik mennek oda. Bár mivel én most délelőtt léptem be végre először, lehet meg kéne kockáztatnom majd, úgyis csak a karaktereket nézegetem. Mennyire kell guild/klán egyébként egy casual progresshez? Van olyasmi, mint a raid finder anno a wowban?
-
toxicjew
addikt
Na ez a fogalmatlan banda most meg egy teljesen új régiót fog létrehozni EU-ban. Persze fasza meg minden, de aki már elkezdte a karijat és arra vár, hogy a barátaihoz/a nemzete által leginkább látogatott szerverre bejusson normálisan (tehát nem 7000es queue után), az nem fog egy totál új régióba atmenni ahol ráadásul semmilyen cross feature nem működik. Ezek tényleg ekkora nyomorékok?
Illetve kapunk megint kompenzációs ajándékot. -
Ricsi273
csendes tag
Hali! Vannak magyar játékosok/guildek zinnervale szerveren?
-
Peace
nagyúr
Beletoltam majd 16 órát a hétvégén és teljesen beszippantott. Luterra-ban kicsit úgy éreztem, hogy szétrobban a fejem a sok elérhető funkciótól és tartalomtól. Inkább gyorsan ki is szedtem a pipát a sok lila guide küldetésről, egyszerűen nem volt erőm velük foglalkozni, csak haladtam tovább a történettel. [link] Érdekes ez a guide, totálisan más skilleket használok.
-
Minden működik és azonnal beenged.
-
Ellia
addikt
-
scyllafren
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
Nem azzal van gond, hogy nincs eleg nevesitett szerver, hanem az egyes szerverek "channel"-kapacitasa kicsi. Egyetlen szerverrel is meg lehetne oldani, csak 5000 channel kell a szerverre. Nameg kell egy jol kialakitott es jol skalazhato login szerverpark.
Es mivel a fontosabb contentek tobb, mint fele cross-server, ezert sincs sok ertelme a nevesitett szervereknek. Valamint a nevek/guildnevek is regio szinten vannak egy kalapban, ez se lenne problema. -
freddirty
senior tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
A jobban hypeolt f2p játékok indulásánál mindig ez lesz. Egyszerűen ez egy önálló üzlet amit el kell tartania a saját bevételeinek. A játékosok nagy része ki van éhezve a single player content-re mert azt gyártani a játékiparban drága és kockázatos. Az indulás első hónapjában a játékosok nagy része lenyomja az első 30-50 óráját, kap egy jó kis story-t, majd megunja és továbbáll látva, hogy mennyi multielem és farmolás állna előtte ha maradna. És ez így van jól, ezekre a játékosokra semmi szüksége a készítőknek. Nekik a maradék 5% kell akik rákattannak, hajlandók farmolni vég nélkül, altokat kreálnak, vesznek ingame currency-t, cosmetic shitet. Emiatt van rogyásig a játék lassan elérhető contenttel, hogy minél tovább tartsák benn ezeket a játékosokat. Ha túl sok szervert kreálsz induláskor akkor kihaltak lesznek pár hónap múlva és össze kell vonni ezeket.
Szóval jól van ez így. A techika meg még nem tart ott hogy ilyen komplex szerverek kihasználják az elasticity-t a felhőben. Az sokkal egyszerűbb feladatokra van.
Vszleg én is a többséghez tartozom, kijátszom a tartalmat amíg kényelmesnek érzem de ha már nagyon belassul akkor bye. Már most megérte, teljesen jó a történet és a tartalom pedig még csak most értem el 40-es szintre. -
basaharc502
aktív tag
Nekem ebből az egészből az jön le, hasonlóan a New World esetében is, hogy sokan ki vagyunk éhezve új és jó mmorpg játékokra. Az, hogy a Lost Ark az lesz e még nem igazán tudtam eldönteni, hiszen lényegében alig tudtam vele játszani, de elsőre nem estem hanyatt tőle, ahogy a NW-től sem.
Nem véletlen, hogy ennyien tolongunk 1-1 új mmo megjelenésekor, tisztán látszik, hogy mmo fronton (egyelőre) betöltetlen piaci rés van. -
pimpi001
tag
Valaki valami jo kis assassin deathblade buildet talált már magának?
-
kigyi_23
addikt
Most nyomtam le a Morai Ruins-t na végre egy tisztességes móka is belefért

-
kigyi_23
addikt
A szerverek valós tudása lehet, hogy ennél nagyobb hiszen a játék simán megy nincs lagg, nincsenek gondok vele, ha már beengedett tehát biztosan nem hajtják ki a szervereket. A kérdés csak az, hogy a játék nem skálázható megfelelően vagy az AWS szutyka ez már megint. Az rendben van, hogy nem akarnak még 20 szervert beindítani, mert ki fog játszani rajtuk, ha lecseng az első 2-3 hét, de ez tényleg nagyon gáz egész nap látom a az emberek írásait. Én most kijátszottam vele magam, élveztem jó volt és tudomásul veszem, hogy 1-2 hét pihi is jöhet, ha nincs szerencsém amire folytathatom. Az viszont hétszentcség, hogy ezeknek én pénzt nem adok.
-
5150head
senior tag
Pont ezért tudom elképzelni azt, hogy ez már mesterségesen generált. Erre más épeszű magyarázat nincsen. Így tartják fent a hype-ot.
De legalább a fizetős playereket, akik bizalmat szavaztak a játéknak és a fejlesztőknek, azokat rangsorolnák előre... de azok is szopatva vannak. Írom ezt úgy, hogy én nem vettem csomagot, de teljesen megértem azokat akik átb@szva érzik magukat. És most lehet írni itt, "hogy senki nem tartott a fejükhöz pisztolyt" de -lesarkítva- ők megvettek egy terméket amit nem tudnak használni.
-
kovsol
titán
Van nekik saját szerver szolgáltatásuk az AWS. Elég lett volna az elején feltolni a csúszkát kicsit a virtuális gépeken, aztán ha alábbhagy mehet vissza kisebbre. AZURE-al vagyok csak képben, de gondolom az AWS-nél is van olyan, hogy workload alapján dinamikusan skálázza a szervert.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Most nézek erről videókat, tényleg napokat vártak sokszor, mire bejutottak. Szóval egy fokkal jobb nálunk.

-
duvi
nagyúr
A fizetős (founders) játékosok is ugyan így sorban álltak/nak a head start óta (febr.8.). Márpedig az eladott founders packok számából már nagyon rég (több mint 3 hónapja) tudhatták, hogy mekkora játékosszámra tervezzenek. Szerintem erre nincs mentségük, ahogy a New Wordnél is eljátszották ezt. Mégse tanultak belőle
-
New World fizetős volt és pontosan ezt csinálták. Mármint, hogy az elején durván alákalkuláltak, a playtimeok kb 80-90 százaléka valójában queue volt és kb. 1 hónapig nem lehetett rendesen játszani. Utána meg már nem volt kivel.
Nem lenne gond megvenni valamelyik founders csomagot, de mivel a New World kapcsán erősen úgy érzem, hogy át lettem b*szva, így eszem ágában sem volt most fizetni nekik, főleg nem előre.
Egy olyan cégről beszélünk, akiknek az anyacége a világ egyik legnagyobb szerverparkjával rendelkezik. Szóval nem ördögtől való lenne a normális megoldás.
BoneDragon: -1 dolog, amit el tudnak rontani.

-
BoneDragon
veterán
-
WayneGace
őstag
Azt el lehet várni tőlük, hogy akármikor akadály nélkül lehessen vele játszani.
Rengeteg ingyen játék van, ami több pénzt hoz az adott cégnek, mint sok fizetős játék másoknak.
Miért kezdjen el valaki azon gondolkodni, hogy költsön a játékra, ha nem is tud vele játszani?
Ráadásul ma, ahogy előttem is írták, már nem is mindig várakoztat, hanem egy ok után bezárul a játék. -
_drk
addikt
Én nem tudom, de ez egy ingyen játék. Mennyit lehet elvárni tőle?
Nyilván aki fizetett az jogosan ideges.
De amúgy a játék megy, rengetegen nyomják.
Szerintem azért is van lehalva, mert ingyenes és a szervetek kb tized annyi emberre van belőve.
De most egy ingyenes játékra miért állítanának fel csak az első pár napra 10x annyi szervert? -
válasz
WayneGace
üzenetére
Pontosan ugyanolyan a start mint a New World esetében. Ott is ez volt, hetekig nem lehetett játszani, 10k+ queue, majd megígérték, hogy lesz worldwide server transfer, ami utólag kiderült, hogy nem képesek rá, így sokan bukták a karikat az US szerveren. Aztán jött pár új szerver, kb. 3 hullámban ami kb. rendezte a dolgokat, de ezzel párhuzamosan elb*szták hullámokban a játékot, patchről patchre, amíg a többség le nem lépett.
Amazonnak remek terhelés alapján skálázható szerverei vannak, emiatt sem értem, hogy miért engedik meg ezt maguknak. Döbbenet, de inkább arcátlanság, hogy ezt megteszik/megtehetik.
-
Daelion
őstag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Itt ez kicsit máshogy működik mint legtöbb generic MMO-ba.
Lvl 50-en Vern Castle rész után mehetsz T1 Chaos Dungeonba és ott fogod azonnal lecserélni a geart amit fejlődésre használtál vagy ha tovább mész sztoriban ott kapod ezt meg.
Ez kb vagy első de max pár Chaos Dungeon run alatt kiesik mert alap gear.Ezt fogod fejleszteni alapanyaggal és amikor eléred kb 600+ Gear Score-t fogsz tudni menni T2 sztorira/Dungeonra és ott megint geart cserélsz T2-re amire meg áthúzod a fejlesztési szintet T1 geared-ről.
És ez így meg szép lassan amíg el nem éred a T3 geart/Raideket meg amit a későbbi Abyss/Legion raidek adnak nehezebben.
Illetve nagyon fontos kelléke egy karinak az Engraving, kb build meghatározó tényező és erre kellenek majd a rendes ékszerek. 'ringek/ear ringek neked való Engraving-el + main statokkal'Ja és Legion meg asszem Abyss raidek is egységesítettek vagyis nem számít az atom geared ott max a skill builded meg az Engrave builded illetve, hogy tudsz játszani a kariddal.
-
Raysen623
veterán
Egészen kritikán aluli a szerverek elérhetősége. Ma már ott tartunk hogy egyik szerver rész sem érhető el! A játék pedig az egyetlen OK gomb lenyomása után kivág a francba. Hogy a bánatba tudták ennyire alulbecsülni egy ingyenes MMO indulását az Amazonnál?! Én hallgattam az egyik postban leírtakra és lepontoztam a játékot. Ez így ebben a formában vállalhatatlan, hiába lenne egyébként érdekes a játék.
-
warcat
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Fő az optimizmus

-
hunvarlan
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Pont ez a gondom ha 7-re hazaérek kiváncsi leszek mekkora sor lesz.
-
WayneGace
őstag
Elkezdtem én is a játékot és látom másnak is vannak belépési gondjai.
Amazon által terjesztett játéktól azért nem erre számítottam.
Arról van infó, hogy ez változni fog, vagy csak akkor, ha lecsökken a játékosállomány? -
kigyi_23
addikt
Viszont tényleg eléggé súlytalan az egész. Én is túl könnyűnek érzem az lvl 50-ig vezető utat. Nevetséges amikor berontasz a secret dungeon bosshoz és 1 skillel leteríted azt a nagy mamlaszt. Persze jó dolog az, hogy elhiteti veled a karaktered erős csak annál rosszabb lesz lvl 50-en szembesülni azzal, hogy mennyire nem az. Na meg 5 epic cucc van rajtam és ma kezdtem hát pff ez is mi már. Később meg majd gondolom nem ad semmit...
-
thomeef
őstag
Nekem 3/4-ed órás heavy traffic hiba után (kb. 20x ki-be lépkedés) beengedett. És 800-as sor van. So nem értem most már tényleg mi történik
-
kovsol
titán
Aztán arról cikkeznek rekord mennyiségű ember játszik vele, közben nagyon sokan csak a sorban állnak.
-
Csokishurka
őstag
Szerverválasztás szempontjából tök mindegy? Vag van ahol többen vannak magyarok?
-
hunvarlan
aktív tag
Engem most bedobott de 24211-s sor van elöttem tuti tudok ma játszani jah nem.....
-
BoneDragon
veterán
15k player fölött hibát dob ki. Többszöri probálkozás után bedob a sorba, de kb felesleges, mert éjfélig tuti nem jutsz be.

-
hunvarlan
aktív tag
Szerintem még hetekig nem lehet majd játszani kár érte pedig nagyon ott van tegnap kora reggeltől késő délutánig hatalmas kockulásban részesített és minden percét élveztem de ez a sorban állás ez nevetséges. Ott a blizzard ott is voltag gondok főleg wod megjelenésnél de ott tanultak belőle és a bfa és sl is simán indult nem hiszem el hogy nem tudnak össze beszélni hogy ne legyen gond........
-
Remiel
őstag
azért dob ki, mert több tíz vagy százezer ember próbál egyszerre fellépni... nekem is megállt egyszer a fenti képen látható hibával, majd másodszorra ugyan betöltötte a szerverlistát, de 25k volt a sor kb másfél órája... most 15800 így számolj azzal kb mikor jutsz be, hacsak nem olyan szerveren vagy ahol kevesen vannak, de szerintem ilyen szerver nem létezik most
-
Hunbeast87
senior tag
Hiába indítjátok most újra. Én is próbáltam jó pár alkalommal újraindítani. Ha a lenti képet látjátok, akkor türelem ismételten.
Fórum tele van ezzel a hibával, legújabb tweetjük alatt is mindenki ezt írja, Steamen is erről beszélgetnek, a poszt több száz hsz-nál tart.Hivatalos info meg még tudtommal nem érkezett tőlük, hogy mi van.Vagyis de, jött. Azt viszont hagyjuk, hogy erről mi a véleményem
https://forums.playlostark.com/t/wox2-opelpwn1n2nt/107448/37
-
Kasya
nagyúr
Eloszor lepek be. Jol tapasztalom, hogy a jatek inditasa kb. 1p.? Utána pedig a server lista előtt már kapcsolódási hibát dob és indithatom ujra a jatekot?
-
_drk
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Lehet Éjszaka nekem se kellett volna kilépni...
Ma már szerintem nem lesz játék, mert már sorba állás sincs.... -
scyllafren
senior tag
Kicsik vagytok
F2P, egy fillert nem adtam bele, 23 oran all a jatek, es egyszer queue-oltam, kb 2 percig 
-
Hunbeast87
senior tag
Én ezt használom: https://lost-ark.maxroll.gg/
Nem csak buildek miatt, sok más hasznos dolog is van fent náluk. -
_drk
addikt
Tegnap én is bele tettem vagy 6 órát.
Teljesen feelinges kis ARPG. Kivi vagyok meddig köt le.
Egyelőre Sorcerer. Tetszik, hogy van alapból skill reset, így lehet próbálgatni mindent, mindennel. -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Lenne az 8 is

-
BoneDragon
veterán
Eszméletlen mennyiségű gyűjtögetni való van. El leszek vele pár hónapig...

Ki kellett lépnem a játékból, most visszanéztem és már be sem dob a sorba. Egyből kivág, hogy túl sokan várakoznak...
Holnap folyt köv...szerk.: végül csak bedobott, 21k... ez laza 6 órás várakozás lenne.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Látom nem megy az értelmezés...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
,, Ugyan az a csapat foglalkozik vele, mint New Word-el? "
Csak valaszoltam, hogy nem.
-
Ellia
addikt
Srácok, amit a játék rádönt funkciókban lvl 27-28 körül, csak pislogtam, hogy mi mi mit miért...

Azért vannak durván money sink dolgok...
-
Hrigh_77
tag
És igen, egy újabb jónak tűnő játék, ami az AGS hozzá nem értése miatt fog tönkremenni...
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor valszeg ma se kell este játszanom miután délután 4 körül lekapcsolom a gépet és csak estefele kapcsolom be megint.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, mert megnyitották újra és lehetett karaktert készíteni arra a szerverre is így aztán most tele van újakkal is
Kell pár hét amire lecsen ez az egész és lehet játszani rendesen majd. Esténként szerintem nem fog sikerülni, mert órákat várni erre azért nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

'én hagytam már ott MMOt ez miatt, ezt nem szeretném'
'de most már akkor is maradok lesz ami lesz max nem játszok rendesen pár hétig'

Végül is egy mmo, vagy mi a fene