Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
pimpi001
üzenetére
Csináld végig ezeket a szigeteket:
Serenity Isle
Toto Silver Island
Freedom Isle
Blackfang's Den
Lullaby Island (You need "Song of Resonance", buy it from the island "Peyto" for Pirate Coins (exchange vendor is top right as soon as you enter the main deck). You need to do the co-op quest there 3 times to complete the island, it's on a timer)
Dreamgull Island (You need "Forest of Minuet" song from completing Lullaby Island co op quest & "Sway" emote from island "Peyto" quests)
Astella
Starlight Isle (really long, but gives about 20k shards at the end).
Panda Island
Golden Wave Island (open all the chests)
White Wave Island
Kalthertz
Glacial Island (You can go straight here or pickup a quest from Peyto that tells you to go there for some additional rewards).
Shadow Island (The quest line here leads you into the "Tower" in major cities, you need to be able to clear level 24 to complete the Island quest line) -
Daelion
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Textúra töltögetés elég gyakori UE 3-ba, mondhatni szinte velejárója.
Egy időben meg se kellett néznem játékokban, hogy milyen motort használ ha már ezt láttam mert szinte 90% hogy UE 3 volt. 'elég sok játékot játszottam ezzel a motorral amióta létezik'Borderlands 1 is csinálta már amikor betöltötted a játékot meg nagyobb zónák közt mentél át.
Nekem itt Lost Arkba van, hogy csinálja van hogy nem.
Meg általában csak városban tömegben és akkor is pár másodpercről beszélünk max. -
scyllafren
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Sajnos nem normalis, meg lehetne oldani.
Es az elso napokban mindent betoltott, ezt az egyik frissitessel kezdte el, csak nem tudom melyik volt...
Nekem is csinalja, pedig 32 giga ramom van. Es ami a legidegesitobb, hogy a terkepen is csak akkor jelenik meg, ha a jatekterben betoltodott... Az meg nem a jatekos hibaja, az motor. -
Raysen623
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igazad lehetett, mert estére rendbejött. Rühellem az ilyen kihagyásait a szolgáltatónak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem 120+ óra alatt talán 2 dc-m volt, (egyik mikro netkihagyás), de mindkétszer gond nélkül visszaengedett..
-
savior
őstag
Ti tapasztaltatok mostanában olyat, hogy lassan töltődnek be a dolgok a pályára? Textúrák, objektumok 10-20 mp késéssel. Leginkább a fővárosokban tapasztalok ilyet. Eleinte pedig jó volt.
-
Raysen623
veterán
Ma délután 3 DC-m volt. Más is tapasztalt hasonlót? Egyszerűen képtelen vagyok így haladni a játékkal.
-
Synaptic
senior tag
Valószínűleg csak én vagyok olyan szerencsétlen , hogy ameddig nem 100% a honing valószínűsége addig csak fail van , de biza ez nagyon elvette a kedvem. Mások ugyan ennyi matiból már a 3. karakterüket viszik 600 fölé , én az elsővel sem bírom megugrani. Ez annyira dehonesztáló , hogy itt tenyerelek a delete gombon és merengek magam elé
Ami még sokat nyom a likvidáláson az az értelmes emberek hiánya. -
savior
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A megadott idopontban a terkep bal oldalan levo ghost shiphez kell menni a tengeren (3 fele nehezsegu is van belole). Erdemes percre pontosan erkezni, mert ott rongalodik a hajo. Aztan amikor bemesz, akkor lekell gyakni egy bosst, aki nehany skilljevel eleg durvan sebez. Meg aztan van egyhitelos skillje is. Ha legyozitek akkor meg kapjatok a jutalmat, ami velemenyem szerintem nem tul sok, de azert erdemes vele a heti 1 probat letudni. Ha sporolni akarsz a feltamasztassal, akkor kivarsz par percet az elhasznalasa elott. A tobbiek addig utik a bosst.
-
Sirandrish
legenda
válasz
scyllafren
üzenetére
Mert az a Ghost Ship hogy működik konkrétan? Még egyszer sem voltam, de látom állandóan hogy mennek, aztán lassan rá kéne néznem, de elbaszni nem akarom
-
duvi
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
-
savior
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az alap poti az eladhatatlan. De lehet kraftolni olyanokat is, amik eladhatoak. Csak azt ki is kell fejleszteni (kutatni).
Valaki megtudna mondani, hogy ha a ghost shipen nem az instant resurrection-ra kattintok, hanem a masikra, akkor visszatudok menni a bosshoz?
-
gabranek
senior tag
Szerintetek néha mitől fagyasztja meg a gépemet a Lost Ark elindítása? Az ikonjára kattintva kék halállal elszáll a win10 (mondjuk 5-ből 1-szer). Semmilyen másik programnál nem fordul elő, ennél is csak rögtön az indításánál. Blue screen view az alábbi hibát adja vissza:
022622-14718-01.dmp2022. 02. 26. 20:02:57PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA0x00000050ffffa4aa`44071bc000000000`00000000fffff805`226e984300000000`00000002win32kbase.syswin32kbase.sys+271bc0Alap Win32k kernel-illesztőprogramMicrosoft® Windows® operációs rendszerMicrosoft Corporation10.0.19041.1526 (WinBuild.160101.0800)x64ntoskrnl.exe+3f7610 C:\WINDOWS\Minidump\022622-14718-01.dmp1215190411 384 8922022. 02. 26. 20:03:34 -
Tigerclaw
nagyúr
Anikkaban nem kellett volna lennie egy ark-nak?
-
BoneDragon
veterán
Akik EU Westen vannak azoknak is bound a potion amit strongholdban lehet craftolni? Azt irják csak Centralon van ez. Én nem akarom elhinni, hogy csak nálunk nem lehet eladni AH-ba.

-
Jack Oneill
veterán
Titeket nem zavar, hogy olyan kozel van a kamera a karakterhez? Pl amikor a kiraly csataja volt az elejen, a varostromnal, na az nagyon jo volt, hogy tavolabb volt a kamera. Ezt nem lehet valahogy beallitani?
-
-
Iramirez
senior tag
(#1065) Akkor nem ugyanazon kár.
Viszont ketten mennénk küldetéseket csinálgatni,azabaj hogy az ő karaktere más szintű mint az enyém más küldikkel.Azt sem lehet hogy kisérgetem, max besegitünk egymásnak...mert amikor neki valami fő küldetése van,akkor elhalványul.És eltünik mellőlem,utána visszajön. Hogy tudunk együtt összedolgozva játszani ?

-
duvi
nagyúr
-
Raysen623
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
thomeef
üzenetére
Anno én is bétában kezdtem még a WoW-ot és sok évet beletoltam. Azért ott is a community gyűjtötte össze és posztolta a különböző guideokat és how to-kat. Másrészt itt most induláskor több évnyi tartalmat "zúdítottak a nyakunkba" emiatt érezzük magunkat elveszettnek a játékban. Kell egy kis idő, amíg minden letisztul és rutinból tudjuk kezelni a különféle játékbeli mechanikát.
-
thomeef
őstag
válasz
Delávégá
üzenetére
Hát lehet, csak 14 év wow után gondoltam kirpóbálok végre valami mást. És amúgy tetszik is, csak azt érzem hogy a világ összes dolgát bele akarták rakni a készítők, de egyik sem sikerült tökéletesen. Nem azt mondom, nem rossz game, csak lehetett ezt volna sokkal jobban is.
-
savior
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg igen.
Chaos dungi is elég könnyű soloban (is). -
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Grat
-
savior
őstag
Engravinget talán marketről a leggyorsabb. Olcsó a zöld és a kék könyv.
Skill pont az szintlépésből jön (60ig lehet felmenni), gyűjtögetésből, tower, küldik.
Kártyák azok rapport, küldik, bossok ölése.
Érdemes átnézni a jobb felső sarokban a welcome eventet, mert az is ad sok mindent, feltéve ha teljesíted a kívánalmakat. -
Kobe
veterán
Meglett a lvl 50
Engravingre gyurok egyelore, de par kerdesPlusz skillpointokat, kartyakat es engraving recepteket hogyan lehet konnyen gyorsan osszeszedni?
Maxrollos mayhem berzi buildet huznam, nem tudom attol jobb van e -
Owo
kezdő
Kipróbáltam a dm-et sorcival, bár ne tettem volna
-
savior
őstag
Végre sikerült Tylanost legyőznöm (2/4 guardian boss). Csapatban sehogyse ment pedig sokszor próbálkoztam, majd végül soloban lenyomtam halál nélkül.
Most így visszatért a kedvem a játékhoz.
Neria szerveren játszik valaki? -
DiamondBack
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
És tényleg
végre sikerült -
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha eddig nem jutottál be, szerinten restartold a klienst.
-
Busterftw
nagyúr

-
Synaptic
senior tag
A main karakteremnek kb még 3000 destruction stone ra lenne szüksége a T2 höz. /amennyiben minden honing elsőre sikerül. 2 karakterrel 1 nap 300 esett ki. Ez azt jelenti , hogy 10-15 napig nem tudok szintet lépni ? /igen a szigetezésen már túl vagyok és a questekből is már csak T2 es matik esnek.
-
BoneDragon
veterán
861-en áll a queue több, mint 20 perce. Ez most azt jelenti megszivtam, vagy bugos a számláló, de közben "haladok"?! Van egy gyanúm, hogy ebből ma már nem lesz játék
-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Legends of Lost Ark Celebration Weekend
Hazai idő szerint ma 18:00-kor indul a T.1 -
Sirandrish
legenda
Mikortól lesz elérhető újra a T1es Twitch drop?
-
Ellia
addikt
-
Iramirez
senior tag
Butuska kérdés,de ez most beakadt nálam
A rízs és a gabona szemekkel lehet kezdeni vmit?
A gém azt írja eldobható... -
Synaptic
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nincs és nem is lesz transfer.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Moonkeepre menj ha sok magyar játékost keresel.
Egyéb: Új régión az ajándék csomagot mikor adja meg ? ( ló meg a többi)
-
Jack Oneill
veterán
Antares szerveren nincs valami jo kis magyar klan esetleg? Amiben most vagyunk, abba utoljara a megjelenes napjan leptek be a tagok.
-
Azt lehet tudni esetleg, hogy mi a terv a summonerrel? Várható, hogy bekerül a közeljövőben?
-
freddirty
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
A story látványvilágaiba, dungeonokba nagyon sokat tettek ezt jó látni, tényleg jól sikerült. Szerintem nem komplex a játok egyszerűen csak sok a tartalom és könnyű elveszni eleinte. De ahogy haladsz előre, szépen kiismered magad.
A stílus jókor van jó helyen, a TPS már sokaknak unalmas, wow már nosztalgia. Jó wow-os/mmo-s elemeket horgásztak össze egy felülnézetes, jól eltalált bossfightokkal teli játékban. ARPG-nek nem nevezném, gearezésről kevéssé beszélünk agyatlanul kell a cuccaid szintjét fejleszteni, POE vagy Diablo build bonyolultságokról szó nincs, de a közönség nem is kíváncsi ilyenekre. -
válasz
DiamondBack
üzenetére
Aztán amikor végeztél vele, elmagyarázzák, hogy kell felülni a lóra.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Ha Vernt végigviszed akkor kapsz egy jegyet mailban, elhasználod, karakterválasztó képernyőn kiválasztod a kissebbik karaktert (vagy csinálsz egy újat) rákattintassz a power passra, és nagyobb fejezetenként el tudod skippelni az 50-ig fejődést mindenestől. A végén ha jól emlékszek Vernben kötsz ki, kapsz egy ládát 302-es gear-rel. Ezt meg tudod csinálni még egy karakterrel újra.
-
Tigerclaw
nagyúr
A powerpassrol irna valaki egy par soros osszefoglalot? Mikor erdemes hasznalni es mi lesz az eredmenye? Kapok egy uj lvl50-es karit, amelyik pont ott jar a storyban, ahol az eredeti karakter? Ha kesobb hasznalom, magasabb szintu, vagy jobb geares karaktert kapok?
-
Tigerclaw
nagyúr
235 ilvl
friss lvl50-eskent.Meglepo volt, de bejott az Arthetine-s stilusvaltas. Fantasybol cyberpunk kornyezet. Amugy abban eros amiben a diablo gyenge, es abban kicsit gyengebb amiben a diablo erosebb. Nekem tulsagosan agyatlan spammharc eddig az egesz. Kb. nyomd azt ami epp nincs cd-n, probalj kiallni es nyomd a healing potit. Amilyen surun jonnek az instak, es amilyen kevesszer megy 1-1 instaba az ember, nincs se ido se ertelme taktikazni, illetve ezekkel a skillekkel nem is lehet taktikazni.
A vilag, a kornyezet nagyon tetszik, a fo story egesz erdekes. A jatek borzalmasan komplex, a fele dolog azt se tudom mire jo, vagy mire lesz jo. Olyan szinten minimalis infoval talaljak a featureket, hogy meg kerdezni se tud az ember.
Nalam a classok es skillek szamitanak negativumnak, mert elvesz az egyedi harci stilus es gondolom raid szinten is max annyi a taktika, hogy probalj meg kiallni. Nem tetszik, hogy inkabb csak reflex kell, de agymunka nem, de be kell valljam, hogy sosem volt az en stilusom a hack and slash.
Ebbe a kornyezetbe, vilagba el tudnek kepzelni mas fajta jatekot. Pl. egy wow like 3rd person MMORPG-t. Csak a kamerat kell mashova helyezni es kell egy masik classrendszer.
Ja es nem tudok kibekulni a Gunlancer iszonyat bena fegyverevel. A pajzsok szuperek, de ez a tulmeretezett puskakard torz es nevetseges.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Free top play aranybol vettem :D
-
Synaptic
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
8. alkalommal lett fail a fegyver 11-ről 12-re. A pénzem is elfogyott és a türelmem is

-
BoneDragon
veterán
Chaos Dungeonból most esett egy mount.
Skinekről tudtam, de ez most meglepett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokan panaszkodnak a 32:9 támogatás hiányára.
. Előnyhöz juttatjuk azokat akik csak a monitorjuk felét használják. Mekkora elbaszott egy baromságot ez is.

).
Skinekről tudtam, de ez most meglepett...