Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
A guardian bossoknal miert nincs HP jelzes? Mondjuk a mas bossoknal levo osszevissza valtozo szinu de mindig full HP-t mutato verziotol is ki van a tokom. Gondolom azon gondolkoztak, nincs eleg effekt meg a kijelzon harc kozben, legyen meg az is szivarvanyos diszkogomb. Ja es en az anti-epilepszias vagy milyen beallitason vagyok.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha nem goldsellerek akkor nonstop arról megy a vita hogy P2W a játék vagy nem...
Illetve a másik kedvenceim..."Where is tokiii", az "LFG Toki" és az "Add me for achi"...
Ha engem kérdezel, egyik sem jobb a másiknál. -
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Franc tudja, lvl 30ig nem érik el a globalt-t, ennek azért volt érezhető hatása.
-
BoneDragon
veterán
Szerintetek tudnak valamit érdemben kezdeni a sok bottal és gold scammerrel? Ez koreában úgy oldották meg, hogy személyihez van kötve az account. Tegnap mentem alacsonyabb területeken csinálni az Adventurer's Tome-t és százával voltak...
-
Qlux
tag
Még annyit, hogy az ability stone nem adhat class specifikus engravinget.
-
pimpi001
tag
Skacok. Beatriche szeron vagyok. Kiirta hogy event trixion pass tikettet kapunk. De. Eggy altot felhuztam 50-re, a masodik vern powerpasst meg nem toltam el, es az megvan, igy nemtom hol latom ezt a trixion tiketet...... ötlet?
-
scyllafren
senior tag
Engravingnel csak a "pottyoket" kell nezni, minden teljes 5 potty egy szint aktivitas, tehat a csak 5-10-15 pottynel van valtas. P-s ablak harmadik fule a mervado.
Pl nekem jelenleg csak az uncommon 20 konyv van meg a class skillbol, ami 3-at jelent. Behuztam mindket bal also slotba az elso P-s fulon, igy lett 6, ami lv 1-es aktivitast jelent. Ha meglesz a 20 rare ugyanarra, akkor az 6 potty, duplazva 12 = lv 2-es engraving. -
Busterftw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt hiszem hamarosan megy a powerpass, mert ez a gunlancer nagyon nem nekem valo. A berserker mellett van valami fun class, lehetoleg mozgekony, ranged?
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt elolvastam angolul is, de nem segitett. Mondhatni pont a lenyeget nem irja le. Marmint hogy hogyan kellene aktivalni. A logikat mondjuk nem ertem, hogy miert kell mindket slotba ugyanazt huzni alacsonyabb szinten, de igy legalabb az engraving ablakban megjelent. A gearnel a tooltip tovabbra is szurke inaktiv.
A raideles itt abbol all, hogy betanulod hogy a boss melyik skilljenek mi az elojele, milyen animacio, szinvaltozas, foldon megjeleno effekt van, es arra reagalsz? Persze ugy hogy a millio effekten keresztul kell eszrevenni a jeleket. Az kulon tetszik, hogy a kijelzon a sarkan epp csak latom a boss kislabujjat, de mar be is szivtam az aoet, vagy epp mikor low karival world bosst oltunk, instant meghaltam mielott meglathattam volna a bosst. Lehet hogy ultrawide monitoron kellene jatszanom?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Magan az engravingen ha rahuzom az egeret, miert szurke az osszes bonus?
Eddig annyit csinaltam hogy beaktivaltam 20 uncommon receptet, majd ra annyi raret amim volt. Illetve behuztam az egyik slotba a gearnel, bal alul. Mit kell csinalni hogy aktiv legyen?
szerk.
Most valaki beirta a chaten, hogy alacsony szinten mindket slotba ugyanazt az engravinget kell huzni, illetve azt, hogy a tooltipje bugos es azert mutat mindent inaktivnak. -
freddirty
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Class engraveinget nagyon szűken méri a game.
Illetve a zöldből a story és a sziget questek során bőven jön, kb. lvl35-nél már tudod aktiválni az elsőt (20 kell ugye).
A rare class engraving recipe beszerzése viszont le van lassítva. Questekből jön elméletileg 10 és nem több. A fennmaradót valahogy be kell szerezni. "Elméletileg" eshet chaos dungeonból. De idáig nekem nem esett egy db. sem. Viszont egy lila roster quest adott hármat Kalthertz szigeten. A maradék hét aukciós ház volt, 50-100 arany volt darabja. -
BoneDragon
veterán
-
Ellia
addikt
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
En sajnos az egesz engravinget nem ertem. Arra tegnap jottem ra, hogy hogyan fejlesztheto, de azt nem hogy hogyan aktivalhato. Bal oldalt alul a gearnel beraktam ket engravinget, de szurke minden sora. Jobb oldalt kell hozza megfelelo ability stone-t talalni, csiszolni, hogy aktivalodjon az engraving hatasa, vagy mit kell csinalni meg? Mondjuk van tobbtucatnyi kovem, de egyik sem a megfelelo class engraving.
Az engravin fulon az egyik lvl 2 1 vonason all, a masik viszont csak lvl 1 3 vonas, pedig annak a receptjehez van tobb felhasznalva. Mindkettonel 20 zold recep, az elsonel 12 rare, a masodiknal 17 rare.
Azt szinten nem ertem, hogy az engraving fulon mit keresnek az ekszerek.
Szoval szamomra az egesz engraving total kaosz. Az engraving onmagaban mukodik, kell hozza ability stone, vagy epp ekszerbol is eleve olyat kellene valasztani, amint a megfelelo engraving van?
-
BoneDragon
veterán
-
toxicjew
addikt
Srácok, class specifikus engravinget (az én esetemben shadow hunternek a demonic impulset) tudok farmolni vhol a chaos/guardian/abyssalon kívül? 2 pont hiányzik, hogy aktivalodjon a tier1 effekt ami nagyon kellene, de a zöld recepteket eltoltam már, és már csak a rare recik fejlesztenek tovább amik nagyon drágák marketen.
-
Kobe
veterán
Felreertes ne essek nem az efforttal van a baj a magyar siteon hanem a minoseggel.
Egy build leirasat meg lehet csinalni ugy is ahogy ok, behanynak par kepet a skillekrol es a statokrol, es jovanazugy. Meg meg lehet ugyis mint a maxrollos, kepekkel, szoveges leirassal, engravinggel, cardokkal, kulon bontasban chaos dungeonre, raidre, cubera, stb
Ezt a 2t meg itt hagyom[link] LoaHae ranking, koreai de bongeszo beepitett forditoja megeszi valamennyire. Jobb fenti dropdownbol lehet kasztot valasztani, a rankingben a top karakterwk nevet kikopizni es a kovetkezo linkre beilleszteni
[link] Onstove karakterlap, ide beirod a karakter nevet es kidobja milyen cuccai, statjai vannak. Koreai de barmelyik bongeszo szinte teljesen megeszi es perfekt forditja angolra
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az elejétől kezdve így tolom, hogy ne legyen hiányérzetem a maratoni koreai sorozatfogyasztás után.
-
duvi
nagyúr
-
TheProb
veterán
EUW | Stonehearth-on továbbra is várjuk a Prohardverers guild-ben a játékosokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi szépen
-
BoneDragon
veterán
Mivel a játék vioce actingja elég fos, átállitottam koreaira. Ég és föld, mintha más játékkal játszanék.
Tudom sokaknak nem veszi be a gyomra, de akit nem zavar az tegyen vele egy próbát. -
Van valami site ahol vannak buildek?
Mintha régebben linkelte volna valaki. -
DiamondBack
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
En meg ahogy haladtam sziget guide utan, a vegere mar inkabb T2 matok jottek, szoval megragadtam 593-on. Mar csak a fegyver hianyzik +14.
Szoval ugy vagyok vele, naponta megcsinalom a ket chaost aztan majd meglesz.
Minden mas helyrol csak idegesito lenne farmolni.Az Una questek altalaban alig adnak, plusz azokhoz be kell jarni a mapot ha epp kozelben nincs quest, a hajok meg limitaltan arulnak matot pirate coinert.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Melyikek amúgy a T2es szigetek?
Lehet azt tudni valahonnan? Mert T1 matit annyit bírnék még most is szedni szigeteken hogy 1 altot is felhuzok, de a feiton melletti szigetek alig-alig adnak matit. -
sith7
félisten
Elértem oda, hogy T1 - ről T2 - re szeretném a gear - t fejleszteni .......... helyett ........
lvl 23 vagyok, most vagyok ott, hogy elérhető lett a mining/hunting/fishing stb.
Mennyire érdemes ezekkel foglalkozni, szintezni, kimaxolni ?
Mindegyiket jó ha húzom, vagy elég csak 1-2 ?
Jelenleg novice készlet van minden munkaeszközből, ennél lesz jobb, vagy fejlődik , fejleszthető lesz ez is ? -
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az nem lenne baj, mert annyi fogalmatlan van, hogy fájdalmas.
-
BoneDragon
veterán
Úgy néz nerfelik az abyss dungeonokat.
Annyi content van a játékban, meg inkább gyűjtögettem, ki sem próbáltam még. Mire oda jutok solozni is lehet majd.
-
Qlux
tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Napi questek, heti questek, guardian, raid, chaos, marika shop(ha van lila gemed), aukciós ház, pirate coin exchange, guild mati átváltás. Vannak szigetek, ahol be lehet gyűjteni t2 matit. Tuti van olyan, ahol meg nem jartal:) És vannak olyan questek, amik naponta kell csinalni es a vegen ad alapanyagot. Pl Kajala varosaban..Ja, sima dungeon is ad.
-
DiamondBack
senior tag
Ha elfogytak a t2-es szigetek honnan lesz anyagom az 1100-hoz?

Olyan érzésem van mintha káosz dungeonból kevesebb jönne? -
törölt tag
Sziasztok.
A freedom isle, oriás gomba szigetes stb küldetések ismételhetőek?
-
OgreImre
senior tag
Rapport rendszer magyarul.
Bocs ha már volt. -
Dani82
senior tag
En mar lvl35on kiegtem. Tenyleg az elmult idok legjobb mmo-ja, de annyira osszetett, annyi szar van benne, egyszeruen kovethetetlen, mit tarts meg, egymillio fele gyujtheto lofaszka, kartyak, gemek, konyvek, potik, hangszerek, petek, total kaosz az egesz. Szerintem ez mar a lo masik oldala pl egy new worldhoz kepest, ahol meg semmi nem volt. Ezt igy casualban, rendes melo mellett szerintem felesleges eroltetetni
-
savior
őstag
Én is beálltam a failezők sorába. Eddig viszonylag jól ment az upgrade. Egyszer volt olyanom, hogy többször failelt. Most 1060-ról lépnék tovább, de nem megy. 50-60% esélyel 7ből 7 fail. És sajnos a mati költség elég magas. napi 3-4 próba fér bele, de akkor már minden lehetőséget bevetettem.
-
BoneDragon
veterán
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ráadásul azt felejtik el az emberek, higy ez nem egy új játék, ebben elég sok évnyi tartalom van, irreális elvárás, hogy két hét alatt a végére érjenek.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lannot én csak NA szeron játszottam még EU nyitás előtt 1 évig kb, na azok voltak a szép idők nem volt tele ilyen agyrémmel a játék.
'Illetve EU-n kb Season 1 végéig' EU-n meg Kai/Evie/Vella ment legfőképp main karinak ebben a sorban de a végére 2 accountom volt mert 1-en nem fért el minden.
Erről is jut eszembe, hogy altok megléte miatt is láttam panaszt Lost Ark miatt, hát az sem újdonság.
Megint Vindire visszatérve mivel nem költöttem pénzt játékra csak kozmetikára max, altokkal mentem a jobb napi runokat amiből eshetett kevés %-al értékes drop.
Napi 4-5 karival mentem minden nap több évig amíg aktívan játszottam, így tudtam megélni mint free2play player és haladni hogy legyen legalább 1-2 jó statos karim.Illetve Kritika online-ba is valami napi 3-4 karin nyomattam a Gem dungeont és raktam be megosztott stash-be mert 1 karival soha nem lett volna elég hogy magas szintre húzzam őket.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha van content, ráadásul sok, az a baj, ha nincs az a baj. Játékfejlesztőnek lenni öröm és boldogság.

-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen, Vindictus is azok a csodák közé tartozott ahol törte minden a geart % esély-el amikor fail volt és pedig nagyon sok fail volt.

Idővel könnyítettek rajta de nagyon sokáig csak +11-ig lehetett úgymond rúnával bevédeni a töréstől amit meg vehettél pénzért vagy jó drágán marketről/esetleg eventből pár darab.7+ évig játszottam vele és soha nem volt +15 fegyverem, amit valaha csináltam én magam az +13 volt a max de azt már nem mertem bepróbálni.

Enchant scrollozás is volt valami, képes voltam egy tök alap scrollt 60%-al failt tolni 15x és most nem viccelek, már a guildbe is röhögtek rajtam hogy ilyen nem létezik én átkozott vagyok.
Én ezzel a tudattal mászok bele ilyen MMOk-ba és már meg sem lepődőm, meg eleve nem pár hét alatt szokás ezeket összerakni hanem inkább évek alatt.
Ami inkább nálam is gond lesz és taszítani fog lehet a játéktól ha nem találok majd értelmes társaságot akik képesek felfogni, hogy bizony nehezebb Raidekbe kell csinálni a mechanikát meg nem ártana utána nézni de legalább megbeszélni.
Randomokkal én nem fogok szívni órákon keresztül 1 runba mert csak püfölik a billen a gombokat meg fröcsögnek, megjártam azt az utat Blade&Soul-ba és az elég is volt. -
pimpi001
tag
En azt mondom hosszu ido ota ez az elso normalis mmo. 2 het alatt beletoltam 120 orat ugy hogy melozok es ketnaponta sportolni is jarok. Mondjuk a válás ota van is időm.
(allitolag jatekfuggo vagyok) -
kovsol
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy pl a WoW-ban amikor 25 emberre esik 4-5 item, és eleve pár % esély, hogy olyan esik amit te akarsz, majd akkor az se biztos, hogy nem más kapja meg, és hetente lehet menni újra.
-
kigyi_23
addikt
Jaja nálunk is a klánban van pár ember aki így nyomja, hát lelkük rajta. Én megnézek minden átvezetőt legalább 1x utána persze elnyomom én is ha majd találkozok vele, de látni akarom az egész történetet legalább 1 alkalommal. Lassan fejlődök még csak 260 körül vagyok, de nem is sietek sehova.
-
Synaptic
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Te majd kb 1-2 hónap múlva fogod elhordani a játékot mindenféle sz@r -nak . Semmivel nem lesz jobb
-
Ribi
nagyúr
Sajnos tényleg nagyon (túl)sok mindent kell/lehet csinálni. Csillió féle gyűjtenivaló és a nagyrészéhez kötelező netet bújni. Pont ettől féltek hogy ez lesz ha T3-at kiadják. Sokan hajtanak mint ááálat hogy csak fejlődni fejlődni, minden dialogue skip. Ha nincs emellé egy jó társaság, nem egyszerű a helyzet. Plusz a siralmas sorok és szar matchmaking.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Synaptic
üzenetére
Jogos...
Sokkal jobb lenne ha 3-3 virágot kéne leszedni, a kezdőhelytől 4 méterre azért hogy teart ugorjon az ember. Majd 1 darab chaos mapon esne annyi material meg pénz hogy kapásból maxra huzzon az ember mindent, majd még 1 darab chaos kéne a FULLOS ékszerekhez.
A chaos entrancetől méterre lenne 1 darab mokoko ami az ÖSSZES collectible-t megadná 100%ra, éééééés kész. Mindösszesen 22 perc alatt maxos lenne minden, meglenne minden, és lehetne törölni...
Dekafa is lenne... -
pimpi001
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ubakker. Jokis szorakozas lessz ezeket megkeresni letolni
Thx -
Synaptic
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én azzal vetettem véget a további sirámaimnak , hogy egyszerűen uninstalláltam a játékot
. Bele sem merek gondolni mi lenne majd akkor mikor a sikeres enchant esélye 5% , vagy az alatti. Nagyon sokat nyomott a latban , hogy 2 hét kevés volt normális embereket találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudom sokaknak nem veszi be a gyomra, de akit nem zavar az tegyen vele egy próbát.
Az már megy egy ideje, nagyon poén.
A Marika shop nyilván nem.
Jó kis Sword (nem spear) Lann voltam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)