- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én oda soha nem fogok eljutni
-
Daelion
őstag
Én sem használtam még passt de valahol el van rakva.
Blade meg sharpshooter van de csak nevet foglaltam le, hogy majd később játszok velük hát mégse lett úgy.
Igazából nekem ez a Tier rendszer nem teszik, hogy így szét van darabolva a játék aztán húzzál vissza T3-ra mindennel ami tetszene.
Kéne kapásból T3 pass akkor talán jobban motiválna.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az még az arany korszaka volt a játéknak, Season 1.
2 még egész jó volt de 3 után kezdett elég fura irányba menni a játék azt már olyan dolgok vannak, hogy visszasírnám a régi időket inkább.
Karakterekből is annyi van már, hogy ember legyen aki el tudja dönteni mivel játsszon.Csak ez a 2-3 év amióta nem játszok bekerült vagy 4 új kari azt néztem is, hogy ezek meg micsodák.
Itt amúgy fog valaki kezdeni Lance Mastert ami hamarosan jön?
Kíváncsi leszek mennyien fognak visszajönni a játékba csak azért mert több helyen olvastam, hogy várnak arra a karira. -
Sirandrish
legenda
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja hát igen egy ideig meg lehetett azt is játszani, S2-S3-ban kezdek bejönni olyan raidek ahol már nem ártott 1 kicsit értelmesebb csapat pláne ha naponta ment a raideles.

Kraken pl elég sokáig szinte esélytelen volt randommal mert összetört a hajó aztán bukták a runt egyből.Amúgy 1-2 hete felnéztem játékba mi a fene van ott meg ki akartam próbálni az új procival, hogy bírja mert régen nagyon rossz optimalizálása volt és csak 1 proci magot használt ki.
Több éve nem léptem már be, hát kicsit megváltoztak a dolgok meg alig van már játékos ott is sőt csodálom hogy még megy a játék.
Azért kicsit sajnálom meg a karikat amiket otthagytam annyi befektette idő után, sok szempontból nekem még mai napig Vindi az etalon MMO játékmenetileg.Vindibe is vannak már ilyen Redeemer raidek, Neamhein volt az első de már van több is.
Na azok olyanok mint Arkba a Legion raidek kb, limitált revive van meg mechanikák azt még a fullos karikat és képes szétcsapni ha nem gyakorlod be az egészet.
Solo videók vannak róla de még a 'proknak' is 40perc-1 óra közt mozog. -
Daelion
őstag
Wei az elég nagy szerver volt nyitáskor ha jól emlékszem, ott szerintem egy jó ideig lesz elég ember/aktivitás.
Én inkább a kevésbé használt West szerverektől tartanék de ja majd megoldják valahogy.
Vártam volna még pár hetet nem kellett volna lelépnem Zinnerről EU Westre.
~200 órám van csak a játékban de abból biztos volt vagy 30-40 a sorban állás.Igen az ilyen kb így a legjobb meg effektívebb.
'gratula amúgy!'
Én nem voice chateltem régen Vindibe de 1 értelmes klán/társaságom volt és az nagyon sokat segített.
Ki is jöttek új raidek párszor elbuktuk, megbeszéltük mi a fene történik aztán pár próba után már lementek általában aztán később már rutin szerűen ment.
'bár azért ott nem voltak ennyire büntető wipe mechanikák mint itt..' -
Sirandrish
legenda
válasz
Daelion
üzenetére
Most nyomtuk le Argos Phase 2-t.
Guildel, voice chaten, úgy hogy többen is most mentünk először, egyből lement !!!
Öröm volt így játszani. Mondták mit kéne csinálni, csináltuk és le is ütöttük...
Kafa..
Jövőhéten még egy kell, és meg is lesz a fullos "Argos set"...
Most vegyesen van a hard raidessel, de a CHD kell a papának
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát Legion raidek kb még a mostaniak felett vannak szintbe, amolyan tényleges end game kategória.
Asszem Valtan lesz első a mi verziónkba, 1415 ilvl Normal fokozatra es 1445 Hardon ha nem változtatják meg.Amúgy félre értés ne essék nem azért hordom itt le a játékosok bizonyos %-at mert én valami hú de profi vagyok.
Közel sem, csak simán próbálok informálódni meg tenni a dolgom.
Te is utánanéztél Argosnak és az teljesen jó, én nem is várnék senkitől sem többet de sajnos már ez is sok valamiért.Ja igen ha már szóba jött a szerver téma, én arra leszek kíváncsi mi lesz ha már egyszerűen nem lesz elég aktivitás egy kevésbé populáris szerveren.
Mert oké, hogy a Guardian meg egyéb raid tartalom az cross szerver de most a field bossok meg egyéb eventekkel mi lesz ahova azért kéne több player? 'Ghost ship-is pl'Más MMO-ban azt mondanám, hogy majd lesz szerver összevonás de itt még arról sem volt szó hogy ez egyáltalán lehetséges. 'karikat se lehet nálunk egyenlőre átvinni'
Én pl már észrevettem West/Stoneheart-on, hogy azért kevesebben mászkálnak a játékban. 'köztük én is mondjuk mert alig játszom már
' -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hja persze a régió számít
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor nekem valami kimaradt, mert szerintem nem egy szerveren vagyunk.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én pl nem tudok játszani veled.
-
válasz
Daelion
üzenetére
Szerintem a játék fájdalmas pontja, hogy nem lehet együtt játszani pl itt a ph!-s tagokkal, mert szar a szerver elosztás része.
Mindenkit kb random bejutott valahova és jó eséllyel 1-2 emberrel játszik akik vagy megunták már vagy nem.
De így nehéz multizni.
A retardáltak meg már mindenhol ott vannak... -
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nagyrészt ezért hagytam ott a játékot, vagyis a multis részét.
Borzalom ami random runokba megy és ezek még nem is ténylegesen nehéz raidek, képzelem mi lesz majd Legion raidekbe.Játékosok elég nagy %-a egyszerűen nem képes semmi energiát bele fektetni vagy utána nézni dolgoknak mert hú majd a többi ember a partiba megoldja.
Esetek 90%-ban csak én használtam Flare-t is, mert addig mindenki csak le föl rohangált ész nélkül, stun meg weak point poti használata az meg mi ugye?Sorcival én is sokszor toltam bele top DPS-t Guardian bossokba sőt volt, hogy soloznom kellett mert kifingtak pár perc után és elvitték az összes party revive lehetőséget.

-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez még mindig jobb, mint egy "AFK huszár". Tegnap is kifogtunk egyet
-
500+ óra
1370 és 1340 a két legnagyobb karim.
1000 körül a harmadik, 600 a negyedik, a többi 500+ és meguntam.Már csak azért játszom, hogy menjenek a számok, már nem fun.
Nagyon jó volt az 500 óra és bőven megérte a 35 eurót.
Lehet majd még később ránézek, de most elég volt. -
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem, ragályos!
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is kaptam egyet
-
DiamondBack
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Lineage 2 de szerettem
-
Sirandrish
legenda
válasz
adamkaa777
üzenetére
Pár MMO-val játszottam, de mindenhol volt valami cucc (toll, scroll, bármi [általában real money-ért]) amivel bevédhetted a cuccot, de értem miről beszélsz
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jobb mint a régi mmo-knál ahol visszatört/eltört az item . Ez a legbarátibb honing system
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig epp ez a baj, hogy a 90% nem 90%, ugyanugy RNG.

Most vagyok 1360-on, a 1370-et meg el szeretnem erni a gear miatt, de latod kevesbe csesz fel a honing, mert 15-20nal megertem es felfogom esszel, hogy alig van esely.
De amikor 88-90%-nal 4-5 egyhuzamban fail...En mar par hete csak 1-2x logolok be, majd valamikor meglesz az a 1370.

De ezzel nem vagy egyedul, mar inkabb a 300k-t kozeliti az atlag playerbase.
Szerintem 200k-ig lemegy es ott megall. -
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megnyugodhatsz,nem vagy vele 1edül,második altomat agyba föbe szopatja,félre is tettem egy kicsit
-
duvi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Strongholdban ki van fejlesztve a honing esélyt növelő képesség? T1 és T2-nél elég jól működik nekem.
-
Sirandrish
legenda
Értem én hogy random a honing, meg azt is értem hogy nem lehet és/vagy kell mindent elérni 2 hónap alatt, de azért kezd a játék kicsit átesni a ló túloldalára.
Tegnapelőtt, és tegnap, legalább 25 tryt toltam 1370 felett, és a 25ből nem hazudok ha azt mondom hogy 4 darab sikerült. Ami még viccesebb hogy mindegyik próbát legalább 60%ra vittem ilyen-olyan kavicsokkal...
Nah mondom jó..ma hagyom, megyek altra. 1100 lenne a cél a paladinnal, és 80-90% közötti chance-el 7ből 5 fail....
Most kicsit kiábrándultam a cuccból...
Mondom...továbbra is értem hogy random, meg esély meg ilyenek, de ennyi succesem 15-20% körüli chance-el is lenne...felesleges a sallang -
soo277
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
nice -
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Gratula!
Ezt a Gold Shop legnagyobb csomagjából szedted ki? Nekem eddig max 3K+ jött onnan. -
alakesh
tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ehhez hány áldozati bárányt kellett feláldozni?

-
Rayner
őstag
Melyik szerveren vagytok vagy melyiken van sok magyar?
-
duvi
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Ez jó hír, mert kellenek azok a bonus +10%-os könyvek!
-
Köszi.
-
Qlux
tag
Én az eventek miatt inditotta 2 karit, mert ezek a matik gyakorlatilag ingyen vannak.
-
duvi
nagyúr
Ha minden igaz, akkor április 14-ig tart a Grand Prix event.
-
Tudni arról valamit, hogy a teknősverseny(grand prix) eventnek holnap vége vagy még lesz tovább?
-
F34R
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
ahhoz meg nem eleg tapos a csirke (gunslinger) -
Daelion
őstag
Matuzsálem nem, szerencsére.
Attól függetlenül van már 10+ év MMO a hátam mögött és ezek kb kivétel nélkül mind Koreai/Ázsiai játékok voltak tehát nem újdonság úgymond. 'Vindictus/Blade&Soul/Kritika online meg egy rakás egyéb amit futólag próbáltam illetve régen ment PvP alapú Risk Your Life is évekig'
Régen bírtam játszani másokkal vagy csak simán ignoráltam ezeket de ezek szerint ez már nem megy sőt idegesítenek is sokszor.
Angol nem gond tehát az sem akadályozna de kedvem már nincs hozzá valahogy.Én ott számítottam el magam, hogy évek óta követem Lost Arkot 'topikba is elsők közt írogattam ide' viszont Koreai videók amiket néztem tök vállalhatónak tűntek még randommal is.
+Orosz szerveren amikor játszottam nem vittem el olyan szintre,hogy kelljen a parti tehát ott sem tapasztaltam ezt.Na mind1 nem akarom itt rontani a levegőt, befejezem a sztorit amíg engedi majd az alap T3 gearem aztán viszlát egy jó ideig.
'hangsúlyozom, hogy maga a játékkal nincs komolyabb bajom' -
F34R
nagyúr
válasz
Daelion
üzenetére
Ugy mondjatok mintha matuzsalemek lennetek.
En meg most kezdtem igazan mmozni pedig same age, a blade & soul bohockodasom nem neveznem merfoldkonek. Aionra raneztem de az nem fogott meg.
Visszaterve en sem szeretek online masokkal foglalkozni, koztudottan introvertalt vagyok.
Viszont a randomokra ra vagyok szorulva, mert egy abyss vagy guardian raidhez kellenek. pl raid lvl 1 legalja le se megy pedig szintre mar jocskan megvagyok
. -
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is kéne, hogy solozható legyen mert hát na mégis csak egy open world MMO ez.
Ami inkább nagyobb gond szerintem, hogy mennyire nem hajlandó még most sem a playerbase elég nagy része informálódni a játékmechanikával kapcsolatban.Én úgy voltam vele, hogy oké majd eljátszogatok casual szinten randomokkal ahol kell de itt valahogy nagyon nem működik ez.
Amennyire olvasgatom külföldi fórumokat máshol is ezt hozzák fel, hogy random runok szinte teljesen vállalhatatlanok ebben a játékban egyenlőre.
Koreában van Raid/parti etikett meg minden, itt meg odaszólsz valamit partiba hogy mit kéne csinálni azt vagy leszarja vagy még neked szólnak be.
'isten ments megkérdezd, hogy nézett e guide videót vagy valami'Persze régen is voltak ilyenek amikor még komolyan játszottam MMO-t de ez valami teljesen más ami itt megy, nem tudom mi történt utóbbi ~5-7 évben de ez nekem nem bejövős.
És mint nálad is így majdnem 33 évesen már nem fogok itt kutakodni klánok meg Discord szervereken hátha találok 1 marok értelmes embert akikkel lehet effektíven játszani end game szinten. 'ezért is hagytam fel T3 terveimmel mert minek, én nem megyek T3 randomozni az halál biztos
'Majd kijönnek Legion Raidek 'ha nem nerfelik' lesz megint pofára esés sokaknak.

Ja igen itt az új Roadmap:
https://www.playlostark.com/en-us/news/articles/april-and-may-2022-roadmap -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
detto.. mondjuk en nem vagyok nagy mmos, a guardionokat soloznam ha tudnam, meg az a jo hogy tok random emberek kilepkednek. tenlyeg csak a harc van veluk semmi egyeb.
-
Delávégá
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából nem is értem miért lepődik meg azon mindenki hogy a high end gearhez egy többfős raiden kell részt venni. Mintha az eddigi nyugati mmokban nem így lett volna, ja de.
Az meg külön szürreális hogy egy online MULTIplayer játékban solozható tartalmakat akarnak. Lehet akkor az MMO nem a te világod már ilyen téren és kompromisszumokat kell kötni hogy lesz olyan tartalom ami soloban nem lesz elérhető és le kell mondani pár itemről. Mondjuk a sztorit nem befolyásolja.
-
Qlux
tag
Egy kis infó:
[link] -
Sirandrish
legenda
Nekem továbbra is bejön a játék, egyáltalán nem unom! Tetszik hogy nem kell orrba szájba farmolni, mert ha rászánom azt a napi 30 percet ami a 2 chaos, meg a 3 napi, akkor kb már nem maradok le. A Guardianokat bőven ráér 3-5 naponta letolni, hiszen a végén a rest bonusz miatt dupla lootom lesz, így azzal sem bukok semmit. Ha meg szabadnapos vagyok, és van időm/kedvem akkor gyűjtögetek ezt-azt.
Ami nem tetszik, az az hogy a végén rá van kényszerítve az Abyssra..
Ami még mindig nem lenne probléma ha solozható lenne, de nem az.. És ugyan nekem van klánom, meg DC szerver meg minden, de megmondom őszintén 35éves fejjel már valahogy nincs kedvem a huszonéves srácok élcelődéseit hallgatni, főleg ha sokan vannak. Valahogy "kinőttem" ebből. Van 2-3 netes ismerősöm akikkel már 10+ éve együtt játszunk, de már nehezemre esik online ismerkedni..
Mondjuk ez nem a játék hibája
-
Daelion
őstag
Hasonló a helyzet nálam is, maga a játékmenet szórakoztat de a MMO/társasági része már nem.
Én is soloban tolom max matchmaking runokat mentem de az kb elég is volt nekem.Pár napja már megvan a 1100 karimon csak meg kéne csinálni T3-ra sztorit, arra majd még ráveszem magam mert szeretném látni azokat a kontinenseket de utána semmi több.
Grind része nekem elmegy mert most is 1 single player játékban megy a farm és van is hozzá kedvem mert ott meg tudok csinálni mindent egyedül. 'Borderlands 3-al simán játszottam 1000+ órát 99%-ban egyedül full end game szintre 3 karival is, Diablo 3-ban is 3000 óra környékén vagyok solo self found játékosként'
De ez így, hogy nagyon kéne egy értelmes klán/haveri társaság ami nekem nincs áh nem erőltetem mert arra már nincs igényem/türelmem.
'több éve nem klánoztam sehol'Hiba úgy szerint bennem van, kicsit antiszociális lettem az utóbbi években amióta nem játszok netes játékokat és már rendesen taszít ez a része egy open world MMO-ba.
Viszont én sem fogom a játékot magát lehúzni sehol mert amúgy elég jó, akinek ezek nem jelentenek gondot merem is ajánlani akár hosszú távra is.

-
Busterftw
nagyúr
En 1340 utan csak belogoltam kb fel orara es megcsinaltam a napi runokat, aztan amikor 70% lett a honing (shardokkal meg az event bookkal) akkor beprobaltam.
Most eljutottam 1355-re, de ha minden boostot benyomok, akkor 25% a honing, szoval szerintem en sem eroltetem tovabb, marad a daily aztan majd lesz valami
VIszonylag normal tempoban elersz ugye 1355-re, ahol elerhetove valNA az Oreha Hard na meg lenne Argos. KR/RU szervereken igy van, csak itt noveltek meg 1370-re.
-
Ellia
addikt
Ahogy jött és berobbant a játék és hű meg há - úgy több, mint egy hete el se indítottam.
Igazság, hogy a "hiba" bennem van, hiába a látványos harc, az érdekes világ valahogy az MMO-ból már "kinőttem" egyszerűen se időm, se türelmem nincs erre a piszok grind-ra. Valahol úgy érzem, hogy ez már nem szórakoztat, nem ad minőségi időtöltést hosszútávon.
Aki tolja annak további jó játékot
-
duvi
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi, ez megvan. Ezek szerint T3-as cucc csak lootból jöhet.
-
duvi
nagyúr
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Pár napja befejeztem a Punika régiós questláncot, ezért bemehettem a T3-as chaosokba. Innen kiszedtem a kezdő T3-as felszerelést és az AH-ból akartam normálisabban felöltözni. Itt azonban csak olyan "armorokat" és "fegyvereket" árulnak, amik a skilljeimhez adnak plusz pontokat, de nincs más statjuk. A leírásuk alapján ezekről át lehet vinni a skilleket transferrel, vagy szétbonthatom őket matikért. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy valódi T3-as armorokat és fegyvereket (amiket csak felveszek és használom, mint T1 és T2-nél) már nem is lehet vásárolni az AH-ban, csak a dropokat lehet velük feljavítani? Vagy van valami egyéb lehetőség is ezeknek a Hero's Worn itemeknek a használatára?
-
Remiel
őstag
Engem annak idején az ilyesmi is erősen befolyásolt, hogy megtanuljak angolul. Nem hiszem, hogy találnál magyarul mindenre kiterjedő ismertetőt, talán még ez volt nekem ami hasznos volt Lost Ark Hungary, itt azért vannak olyasmik amiket tudtam hasznosítani
-
Remiel
őstag
Hát így is elég érdekes, ahogy haladnak az emberek, szerintem nincs azzal baj ha nincs minden lekönnyítve a francba, a honing így is egyszerűbbé van téve. Kijött a játék másfél hónapja, de már sokan a koreai szintet és az endgame tartalmat akarják, pedig ott mióta megy 3-4 éve? Páran vagy beletolnak pár ezer eurot, vagy 20 órát játszanak egy nap és 8 alttal farmolják a T3 matit (mindkettőre ismerek példát). Klánok akiknek a felvételi követelménye 1400 és ha nem ismersz minden mechanikát pápá... Itt egy kis ízelítő, ezt több mint egy hete láttam. 4 fullos engraving, legkisebb gem lvl7, fegyver lvl20...
(#1614) Sirandrish itt nem nagyon leszel el Abyssok nélkül, mert az az endgame is, meg ugye a legendary cuccok, szóval akárhogy is húzod el, nem megy. ÍÉn letoltam hardon mindkét T3 és Argos is sima puggal, nem mondom, hogy a legszebb killek voltak, de megvan a legenday fegyver, 2db armor Argostól, 2db Abyssból.
Ami az én gondom az az, hogy jelenleg mivel altom nincs így nem tudok még csak transzferelni se 2db, mert egyszerűen nincs elég ezüstöm.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
1370 felett van értelme, alatta nem sok.
Próbálják valamilyen szinten kicsit visszafogni szerintem az embereket, mert az se jó ha túl gyorsan bemaxolnak, illetve az se jó ha mindent csak megveszel AH-n és semmiért nem kell dungizni. Próbálják gondolom balanszolni valahogy, de hát ez az egyszerre T3, de annak is csak az eleje dologgal tökönlövik az egészet. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyébként így mi értelme a Pheonnak?
T2n elköltök 5öt oszt annyi..
Esetleg T3 elején még 20at... -
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gaz am, mert KR/RU oldalon T3 cucc tradable.

Megvehetsz barmilyen legenderayt, szetszeded es a classodnak legyartod akar. -
Busterftw
nagyúr
Nehez megmondani, de szerintem bizonyos dolgokban foleg ami a monetizaciot befolyasolja inkabb az Amazon dontott.
Lasd az 1355 Oreha Preveza Hard-ot kitoltak 1370 es pont emiatt frusztralo a tobbsegnek a 1340-1370. Ez csak arra megy, hogy kolts minel tobb lovet.
Szerintem ez kizart, hogy Splitgate eroltette. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig vannak még dolgok :D
Épp az utóbbi hivatalos post is kiverte sokaknál a biztosítékot, amikor a devek a skinekrol beszéltek, hogy nekik kell idő el hozni stb.
Aztán kicsomagolva a fájlokat a skinek már rég játékban vannak
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát szerintem ennek senki nem örül
-
Én még mindig 1360 körül szüttyögök, de nekem tele van a roaster.
Deathblade a mainem,
Berserker ami mindjárt T3,
Shadowhunter ami megmarad még egy darabig 840(960?),
Scrapper ami az új szerelem, csak questezni kellene vele, hogy mehessen T2-be,
Paladin, mert nem rossz az, de questezni kellene vele, hogy mehessen T2-be.Meg van a Soulfist ami annyira nem esik kézre, hogy holnap megy rá a törlés és lesz helyette egy Gunslinger.
Szóval pár hónap múlva minden nagyon jó lesz, de ezt már kihívás managelni és a vilég összes idejét elvinné.
De legalább az eventeket gyorsan ki tudom pörgetni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ujabb dolog ami a nyugati verzioban mas

-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
meglett nekem is az 1370, minden heti matit kivettem 2 armor 1 weapon kellett szerencsére sikerült, rögtön mentem is egy hard chaos dungeon puggal, hát ott már voltak fennakadások, de a végén lement az első, épp ki akartam találni mit vegyek ki a legendary szettből és megint szerver restart... 60 percig tart nekik újraindítani, vehetnének egy SSD - t

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Grat!
-
soo277
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gratu
,mehet a 85
,jó munkát -
Sirandrish
legenda
1370!44!!!!
Irány melózni éjszakára
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Gunslinger gyengesegeit is latom mar sajnos