Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Lost Ark

Hozzászólások

(#1301) Daelion válasza Tigerclaw (#1300) üzenetére


Daelion
őstag

A HP %-os potikat tudod használni amiket normális esetben szintezés közben kaptál, vagy kraftolod őket.

[ Szerkesztve ]

(#1302) Busterftw


Busterftw
veterán

Na 3. hosszu probalkozas utan lement a Alaric's Sanctuary abyss dungeon.
Hat ezt nem fogom farmolni az biztos :D

[ Szerkesztve ]

(#1303) Tigerclaw válasza Daelion (#1301) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Szerintem egy csomo wipe pont azert van, mert meg se probaljak hasznalni a playerek a potikat, mivel ki van irva hogy nem lehet hasznalni.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1304) OgreImre válasza Tigerclaw (#1303) üzenetére


OgreImre
senior tag

A potik tooltipjében írt "bizonyos területeken max. 5db használható" milyen területeket jelentenek? Raid? PvP?

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#1305) Ellia válasza Tigerclaw (#1303) üzenetére


Ellia
addikt

Meg olvasni nem tudnak, meg formákat se ismerik fel... Battle item-ek (hatszögletű széllel) lehet használni 1 HP + gránátok, köpenyek, flare...stb.

Bardal játszok és múltkor megkaptam, hogy miért nem healek... Igaz a srác glass cannon facetankolja a bosst, mert nem érti a karakterét, de sebaj, megszoktuk, hogy mindig a másik a hibás.

A healt nem igazán szoktam használni, mert ahhoz egy kis területen egyhelyben kellene maradni ami nem történik meg, na meg helyette sokkal többet ér a desparate of salvation minden tekintetben. Pajzsot, dms növelést/bekapott sebzés csökkentést természetesen osztogatom ahogy lehet.

Ja és tegyük hozzá, hogy elég lassan töltődik a bard 3 "bogyója", szóval nem lehet spamelni a dolgokat.

Ezt a részt beraktam off-ba, nem igazán neked szólt csak egy kis gyenge rant lett :)

(#1306) Daelion válasza Ellia (#1305) üzenetére


Daelion
őstag

Azt én is elismerem, hogy játék nem nagyon tanít meg senkit semmire mert lvl 1-50/Vern-ig az egy vicc és 1 kézzel végig lehet solozni hard-on.
De tényleg ami matchmaking partikba megy az néha már komikus még így T1 szinten is.

Rajtam kívül eddig láttam 1 embert használni Flaret, potizni luxus inkább megdöglik és viszi a limitált revive-ot pár percen belül.
Counter/Stagger rendszer is minek létezik arra sem figyel szinte senki pedig ez nagyon fontos későbbi nehezebb runokba ahol konkrétan stagger check mechanika van.

Bardokat néha én is sajnálom mert ez a tipikus WoW MMO felfogás, hogy áh ki a fenét érdekel majd healer megoldja és megment. :U

Meg aztán benézel emberek kari lapjára pláne akik legjobban pofáznak meg fekszenek a földön és vagy 0 engraving vagy teljesen rossz.
A legjobb amikor nem ismeri a raidet de persze Grudge be van neki aktiválva mert azt írja sok meta guide. 'többet sebzel de jelentősen tobbet is sebeznek rajtad tehát nem ajánlott ismeretség nélkül használni mint új player'

Én is szoktam bénázni első runjaimban de azért arra veszem a fáradtságot, hogy megnézzek YT-n egy pár perces videót mielőtt betenném a lábam egy runba hogy ne legyek 100% dead weight úgymond. 'Ez a szokás már más MMOk-ban rendszerré vált nálam, nem szeretek nyűg lenni egy partiban ha 1 mód van rá'

De külföldi fórumon is olvastam, hogy mennyien panaszkodnak ez miatt hogy random runok/partik botrányosak NA meg EU-ban is.

Na rant nálam is letudva, amúgy ha valami miatt ott fogom hagyni játékot akkor ez lesz az mert nem 1 MMO-t hagytam már ott ilyen miatt.
Mármint hogy, vagy van 1 értelmes klánod vagy szenvedsz randomokkal napi szinten amihez nekem már nincs türelmem. :N 'Blade&Soult-t ezért hagytam ott 1+ év után'

[ Szerkesztve ]

(#1307) Tigerclaw válasza Ellia (#1305) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

A guardian hirdetotablan is az van irva, hogy potikat nem lehet hasznalni. Persze amilyen tulbonyolitott a jatek, honnan tudna egy atlag nyugati MMO-hoz szokott player, hogy tobbfele poti van. A tobbseg ugy fejezi majd be a jatekot, hogy a benne levo featurek felet nem is hasznalta, mert nem tudta, hogy van olyan is. A legtobbron nincs tutorial, vagy el van rejtve a szinten tulbonyolitott menurendszerben, vagy epp a tutorial pont a lenyeget nem mondja el. Sok youtube-os video is abba a hibaba esik, hogy elmondja a hogyan egy reszet, de nem az egeszet, es mellette elfelejti elmondani, hogy mi is annak a feature-nek a lenyege.

Sok helyen betonfalnak futsz, de azt mar nem tudod, hogy miert es hogyan tovabb. El tudom kepzelni, hogy az eredeti indulaskor nem volt ennyi minden a jatekban, csak honaprol, honapra tettek be uj featureket, de mi mar az egeszet egyben kapjuk, raadasul tenyleg sokkal bonyolultabb mint a legbonyolultabb US/EU MMO.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1308) Tigerclaw válasza Ellia (#1305) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

En is kozejuk tartozom. Sajnos mivel a harc nagyon intenziv es a boss ugye gyakran 1 hitel, illetve puggal jatszik az ember, a tobbsegnek nincs ideje/eselye hogy felismerje, betanulja a boss mintajat, vagyis hogy mikor merre kellene allni. En most a negyedik bossnal jarok es ennel mar nincs safespot, csak ha tenyleg ismered a bosst. Se elol, se hatul, se oldalt nem biztonsagos, es eleg sok skill animacio lockos, vagyis nem tudsz mozogni, vagy epp tudsz, de akkor elmegy valami hosszu CD-s skill karba. A legfobb gond a jatekstilusbol, a boss meretebol, skilljeinek nagy range-ebol ered, vagyis abbol, hogy meg tud olni mikor epp csak megjelenik a kijelzo szelen. Ehhez talan kotelezo az ultrawide kijelzo es ezert is van a menuben force-ultrawide beallitas.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1309) Busterftw válasza Ellia (#1305) üzenetére


Busterftw
veterán

Nagyon kicsin mulott, hogy pala helyett Bard-ot csinalok, de nem bantam meg.
Itt kevesebb heal van szerintem de viszonylag jo, mert pl amikor adok party shieldet a vegen betol mindenkinek HP szazalekos healt. Szoval nem kell micromanagelni.

(#1310) Ellia válasza Busterftw (#1309) üzenetére


Ellia
addikt

Szerepük kb ugyanaz, de teljesen más játékstílust követelnek, de egyik se jobb a másiknál :)

(#1311) Ellia válasza Tigerclaw (#1308) üzenetére


Ellia
addikt

Hildebrant palce végső bossára gondolsz? Szerintem nem nehéz, egyedül az a rész fos amikor körbe kell állni a 4. játékost (tipp: normal attack-al irányba lehet fordítani a karaktert könnyen).

Az előtte lévő boss jobban zavart, egyszerűen golyózott a szemem a tükröződő felülettől, sokszor nem láttam, hogy konkrétan mit csinálok.

(#1312) had423 válasza Ellia (#1311) üzenetére


had423
aktív tag

Ha megér annyit, akkor én mediumra vagy alacsonyabbra tenném a grafikai beállításokat. Kevesebb felesleges info a szemnek 😀

(#1313) Daelion válasza Ellia (#1310) üzenetére


Daelion
őstag

Lehet csak random szerencse de nekem eddig jobb tapasztalatom van Palával partiban mint Bardokkal.
Mármint van, hogy Bard van partiban és észre se veszem szinte de Pala az mindig jól jött így hogy Sorci a mainem 'Reflux Crites Casting build'.

Tegnap este voltam egyik Guardian runba 2 Palával meg 1 Death blade-el és minden gond nélkül ment, meg is jegyezte a DB tag hogy na végre egy parti ahol van egy kis esze az embereknek. :DDD

(#1314) Busterftw válasza Daelion (#1313) üzenetére


Busterftw
veterán

Ket palaval nekem is jo tapasztalatom volt eddig, ugyan a party dmg ilyenkor nagyban csokken(het), de felvaltva dobaltuk a shieldeket a palaval egyik abyss dungeonban es a ket dps-nek semmit nem kellett helyezkedessel stb foglalkozni. :D
Alltak a boss elott a shield/damage reduction boost meg nyelte be a boss dmg-t :D

(#1315) Daelion válasza Busterftw (#1314) üzenetére


Daelion
őstag

Igen én is valahogy 50% körül toltam bossba dmg%-ot de még így is kényelmesebben meg gyorsabban ment a run mint 1 Bardal+3 dps. 'meg ott fejetlen csirkeként rohangált mindenki és alig találtam el a bosst mert az is rohangált utánuk :D '

Abyss-t majd később próbálom egyenlőre nincs kedvem hajat tépni, ja meg majd talán inkább a parti finder-el nem sima matchmaking mert az tényleg nagyon random.

[ Szerkesztve ]

(#1316) D1Rect válasza Tigerclaw (#1308) üzenetére


D1Rect
félisten

Le kell solozni és nincsen probléma.

(#1317) Daelion válasza Tigerclaw (#1308) üzenetére


Daelion
őstag

Tudomásom szerint az Ultrawide opció azért van menüben, hogy akik PvP-ben játszanak ne legyenek 'hátrányban' úgymond mert kevesebbet látnak a játéktérből.

Más játékokban is volt már ez probléma és volt ahol konkrétan nincs is Ultrawide support hivatalosan. 'D2resurrected-be is volt ebből gond béta után mert kivették szó nélkül aztán panaszkodás miatt valamennyire visszarakták amennyire én tudom'

Én örülök neki, hogy hivatalosan van UW támogatás és nem kell buherálni mert én is ilyen monitort használok 2019 óta. :)
PvP viszont teljesen hidegen hagy minden játékban már nagyon régóta, legfőképp single player játékok miatt váltottam erre mert nekem így jobb a játékélmény. 'filmekhez sem rossz'

[ Szerkesztve ]

(#1318) Tigerclaw válasza Ellia (#1311) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

4. Guardian boss. Valami nagy gyik. Ezen elakadtam gunlancerrel es bardal is. Mire rangebe erek gyakran mar kaptam is egy pofont, ami vitte a HP-m nagy reszet. Ez mar olyan boss, amit be kell tanulni, de napi ket pugos try nem eleg. Itt mar nincsenek red zone-ok. Szerintem a tobbseget nem is erdekli annyira, hogy netes videokat nezzen hozza.

Eleg fura stilusparositas ez a jatek, combat mechanic, ami szerintem sokaknak nem fekszik. Ez azoknak valo, akiknek bejonnek a dark soul stilusu jatekok, vagyis ahol nagyon keves szemelyi hiba megengedett es be kell talulni hogy felismerd a boss epp milyen tamadast fog inditani a kovetkezo masodpercben… majd fenntartani a fokusz eleg sokaig, repetitiven ismetelve egy mintat. Nekem ez nem jon be. Tul sok animacio lockos, nem megszakithato, a boss mozgasahoz kepest a player olyan mint a csiga. Raadasul hiaba van party, sot esetleg tankfele class, random agro van. Emellett a legtobb class glass cannon, vagy csak glass, cannon nelkul. Egy diablo parositva dark soullal, csak a classok kevesbbe atgondoltak. Emiatt is lett szamuzve a klasszikus tank, dd, healer felallas, nincs selfheal, limitalt a mozgas es a potihasznalat.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1319) Tigerclaw válasza Daelion (#1317) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

A heten en is megprobalom ultrawide-on. Szinten van olyan monitor csak lusta voltam rakotni a notit. En is azt varom tole, hogy hatha atlathatobb lesz a harc. Tul kozel van a kamera, oriasiak a bossok es nagy a range-uk.

Melyik lehet vajon az a class ami a leg mozgekonyabb es legkevesbbe erinti az animacio lock?

[ Szerkesztve ]

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1320) Ellia válasza Tigerclaw (#1318) üzenetére


Ellia
addikt

Vertusra gondolsz :) Lesz nála sokkalta idegesítőbb is ;]

(#1321) Busterftw válasza Ellia (#1320) üzenetére


Busterftw
veterán

Jaja :D
Tytalos volt nekem a leggazabb, aztan nerf utan lement soloban.

Aztan erdekes, mert utana Raid Level 3-nal az osszes 4 lement elsore random partival.
Most Raid Level 4, szinten lement ma elsore Frost Helgaia es Lava Chromanium, pedig aztan mech-et se neztem.
Engem inkabb az HP hianya zavar, de mivel support vagyok legyen ez a DPS gondja :P

(#1322) sith7


sith7
nagyúr

Tegnap este megvolt a várostrom , csata a gonosszal, aztán, a nép örült, visszakaptam az irányítást, benyomtam a térképet, ijjj mondom mennyi ikon :D
Itt léptem ki

(#1323) Kobe


Kobe
veterán

valaki homályosítson már fel, Island Tokenekhez szükséges taskok készültségi fokát hol a viharban látom ?
pl Shadow market sziget, lőjj 100 fényképet erről és arról....ok, de hol a számláló?

(#1324) scyllafren válasza Kobe (#1323) üzenetére


scyllafren
senior tag

Minden szigeten altalaban van valami quest, amit ha felveszel, akkor ott lesz a szamlalo. Mas szigeteknel meg rapport kell, az meg egyertelmu :)

(#1325) Sirandrish válasza scyllafren (#1324) üzenetére


Sirandrish
legenda

Peytonál volt valami 30, ami meglett...most 60/60 2 napja..
Fogggalmam sincs mit kéne csinálnom :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1326) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Holnap jön az új update.

Omen skin

Azt hiszem holnap pénz égetek, az a warrior skin... :Y

[ Szerkesztve ]

(#1327) Ellia válasza BoneDragon (#1326) üzenetére


Ellia
addikt

Ellenben a Bard/Sorci elég ocsmány...

Mondjuk legalább ruha van rajtuk ;]

(#1328) Tigerclaw válasza Ellia (#1320) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Melyik fajta poti hasznalhato raideken? Nalam van mindenfele es egyiket sem engedi hasznalni. Mi a neve?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1329) duvi válasza Tigerclaw (#1328) üzenetére


duvi
nagyúr

Ami nem timeres, hanem x százalékot tölt vissza azonnal. Ezeket a potikat csak az alsó ikonsorra lehet betenni.

[ Szerkesztve ]

(#1330) Daelion válasza Ellia (#1327) üzenetére


Daelion
őstag

Nem tudtad, hogy ilyen játékokban női karikon kevesebb ruha = jobb armor? :DDD

Amúgy nekem sem tetszik a mage gear de ha a fegyvert/staffot külön meg lehet venni arra lehet benevezek mert az viszont jobb mint ami alap játékban van.

(#1331) Busterftw válasza Ellia (#1327) üzenetére


Busterftw
veterán

Paladinhoz sem illik :N

(#1332) Tigerclaw válasza duvi (#1329) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Kozben megtalaltam es le is ment a boss elsore igy potival.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1333) Tigerclaw válasza Daelion (#1330) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Kellett a warriorok ruhajara az anyag, ezert nem maradt a mage noi karakterekre csak ennyi. Szamomra mondjuk mindket veglet illuziorombolo. Az egyik mintha szekesegyhaznak oltozott volna farsangon, a masik meg noi strandroplabdasnak.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1334) Daelion válasza Tigerclaw (#1333) üzenetére


Daelion
őstag

Félre értés ne essék engem semennyire sem zavar a 0 öltözet egy mage karin, megvédi magát mágiával ugye ha meg akarnád magyarázni de ez ugye csak egy játék.

MMO-k nagy részében a tényleges end game az kozmetika/öltöztetés, mint ahogy Vindictusban is volt és ahogy én is öltöztettem a karikat. :D
Ott is volt pár megkérőjelezhető női karim de most kit zavar, engem biztos nem. 'akkoriban gamer csajom volt és őt még ennyire sem zavarta sőt hozzá kellet igazítanom a karikat :B '

Én úgy értettem, hogy nem tetszik az a mage skin mert túl sokat takar, nem akarok én fém test páncélt a női karimra. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1335) soo277 válasza BoneDragon (#1326) üzenetére


soo277
őstag

Gyááá,megint kikő nyitni a buxát :DDD

BT: wersoo#21211

(#1336) Sirandrish válasza BoneDragon (#1326) üzenetére


Sirandrish
legenda

Bakker, ez nekem is tetszik :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1337) BoneDragon válasza Sirandrish (#1336) üzenetére


BoneDragon
veterán

Közbe updatelték ingame képekkel, így már nem tetszik. :DDD világítós karácsonyfa dísz lett.

(#1338) Sirandrish válasza BoneDragon (#1337) üzenetére


Sirandrish
legenda

Remélem tényleg olyan, mert kell pénz kenyérre :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1339) BoneDragon válasza BoneDragon (#1337) üzenetére


BoneDragon
veterán

(#1340) Sirandrish válasza BoneDragon (#1339) üzenetére


Sirandrish
legenda

Berzerker :Y
Mennyi lesz ez? :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1341) Tigerclaw


Tigerclaw
nagyúr

Tegnap csinaltam par karit csak hogy Trixionban tesztelhessem. A pala tetszik, a mage is, a berserker nem annyira. Persze ez nem kepesseg, potencial alapjan, csak animacio, illetve mage egesz hasznalhatonak tunik rangedben is, ami nagyon hasznos bossoknal. Holnap folytatom a tobbivel. Azt mar latom, hogy valoszinuleg nem lesz egyetlen olyan class sem ami instant skillekkel operalna, legalabb reszben, ami a legnagyobb nehezites egy ilyen jatekban, illetve nem csak nehezites, de megtori a harcot is.

A jatekban meg folytatom a questelest a barddal, a gear grind nem erdekel. A torony reward rendszer resetelodik valamikor, vagy minden szinten csak 1x, 1 karakter kap rewardot?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1342) Tigerclaw válasza Daelion (#1334) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nem vagyok veresszaju feminista, de nalam ez mar atlepi a hatart joizlesben, es nem csak a ruha, de a karakter alakja is. Persze ettol meg jatszok vele, mivel gender lockosak a classok. Mas jatekokban foleg castereken a hosszu klasszikus magus robe/kopeny tetszett, meg a ffi karaktereken is.
A warriorok ruhaja meg tulcsicsazott. Persze valoszinuleg vannak szolidab skinek is, a fizetosok kozott. Talan a sajat szigeten volt egy wardrobe menu, ahol pont volt egy ruha ami jobban tetszett, de hiaba volt unlockolva, nem tudtam aktivalni sehogy.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#1343) Remiel válasza Tigerclaw (#1342) üzenetére


Remiel
őstag

Hát mert azok nem neked vannak ha jól tudom, hanem a szigeten lévőknek

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#1344) Remiel válasza DiamondBack (#1299) üzenetére


Remiel
őstag

Ez nem a te játékod, nem rosszból mondom, csak nincs értelme időt pazarolnod rá. Ha azt hiszed 1040 felé szopás a játék akkor el ne juss 1340 környékére, mert ott felvágod az ereidet.

ja ezt a képet csak úgy beteszem ide, hogy lehessen látni van aki költ erre rendesen (mert ezt pénz nélkül kvázi lehetetlen lenne) és akkor még nem beszélek olyanokról, akiknek a 2-4 altja is már T3 ban vagy a közelében van

(#1341) Tigerclaw a torony nem resetelődik... 1 karival végigmész, a következő már matikat kap ha végigtolja, ezért csinálják néhányan alttal a tornyot, hogy utána a main köveket kapjon

[ Szerkesztve ]

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#1345) Sirandrish válasza Remiel (#1344) üzenetére


Sirandrish
legenda

Tegnap lettem 1100..
Chaosból majd kiszedem a kék cuccokat, de láttam AH-ban, vannak lila meg arany cuccok. Azokat érdemes lehet megvenni, vagy majd inkább kiszedni?
Az áruk nem tünt vészesnek, egy kezdősettnek meg csak jobb mint a chaosos kék..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1346) kigyi_23


kigyi_23
addikt

Én már felvágom az ereimet most is. amire 9-re húztam a cuccaimat 8 failed lett. Hát mi lesz velem így később? 96%-ig eltolta nekem és csak ott adta meg........ volt aminél több failed lett egymás után. Rohadjon meg aki feltalálta, hogy ezekhez szerencse is kell. Ok tudom, hogy nekem olyan nincs a való életben sem volt még soha, de miért kell erre bízni az előrehaladásomat?

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#1347) BoneDragon válasza kigyi_23 (#1346) üzenetére


BoneDragon
veterán

Más mmo-ban meg az instákat/raideket farmolod hetekig, hogy legyen egy kicsivel jobb cuccod... Egyik sem jó megoldás igazán, mert ott is kiéghet az ember pár hét után.
Itt legalább tudod venni AH-ból a cuccot hozzá. :D

(#1348) Busterftw válasza Sirandrish (#1345) üzenetére


Busterftw
veterán

En T2-nel is ezt csinaltam, nem vartam a Chaos gearre. Bar ugye ott csak keket vehettel+legendary accessory.
Ha van gold akkor menjen.

(#1349) Sirandrish válasza Busterftw (#1348) üzenetére


Sirandrish
legenda

T2-nél én is így csináltam, de a boltban vehető cuccot csak 1302es ilv-vel tudod használni, ahhoz meg kell a chaos set :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#1350) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Tölthető a patch, 5.86 GB.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Lost Ark
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.