Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Tudomásom szerint az Ultrawide opció azért van menüben, hogy akik PvP-ben játszanak ne legyenek 'hátrányban' úgymond mert kevesebbet látnak a játéktérből.
Más játékokban is volt már ez probléma és volt ahol konkrétan nincs is Ultrawide support hivatalosan. 'D2resurrected-be is volt ebből gond béta után mert kivették szó nélkül aztán panaszkodás miatt valamennyire visszarakták amennyire én tudom'
Én örülök neki, hogy hivatalosan van UW támogatás és nem kell buherálni mert én is ilyen monitort használok 2019 óta.

PvP viszont teljesen hidegen hagy minden játékban már nagyon régóta, legfőképp single player játékok miatt váltottam erre mert nekem így jobb a játékélmény. 'filmekhez sem rossz'
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- VGA kibeszélő offtopik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest