Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz CactuS #243988 üzenetére
Előző cégemnél flottakezelőhöz jött a telefon, hogy egy idióta kamionos lezúzta autót, segítsenek. Letették telefont. Újra csörög: egyik kamionos telefonál, hogy egy idióta szgk bevágott elé nem tudta elkerülni. Pár perc múlva flotta kezelő visszahívta kamiont, hogy mondja már meg szgk rendszámát
Persze, hogy random helyen az országban a cég két autója zúzta le egymástMindkettő szidta a másikat, úgyhogy szóltak nekik, hogy amúgy kollégák vagytok, amíg odaér még valaki k.gyorsan találjátok ki melyik volt a hülye
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #244031 üzenetére
Szerintem 1,4 t fiat tipo 5ajtós/kombi amire van nálam esély, de nézegettem egy 1,6 TCT tipo kombit is.
Még az 1,6 fiat multijetre is látok némi esélyt.
Ár/érték nekem ezek a legjobb ajánlatok
Tipoval nagyon meg voltam elégedve, csak motorerő kellett volna kicsit több
Ezt az i30- at nem hosszú távra vettem[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
6030D
Ármester
válasz CactuS #244042 üzenetére
Nem tudtok mit csinálni, mindenki átvette szépen lassan a "chiphiányt". Amíg van vásárlóerő a végvevők részéről, addig aki "okoskodni" akar az lemarad, és lemorzsolódik. Mi ezt tapasztaltuk más szegmensben.
Szóval csak óvatosan, mert lehet, hogy te beintesz nekik, de a másik lízingcég meg elviszi az üzletet.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CactuS #244042 üzenetére
Apám januárban rendelt VW T7 kisbuszt.
Már állítólag célegyenesben van, talán 1 hónapon belül megérkezik. De ehhez kellett az is, hogy eltávolítsák a configból a 360 fokos kamerát...
Mondanom sem kell, hogy a megrendeléskor 4 hónapot mondtak neki, aztán jött Ukrajna...⭐ Stella
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #249134 üzenetére
Én azóta csak egy i30 cv 1,6 mpi-t vásároltam, meg kettő autót árulok
Blelle/Bboglár 2napja nincs üzemanyag (nagy a baj a mol finomítójában)
Focvisnál lassan elkészül a sz@r olasz
Qrunál továbbra sincs tarcsi
Vilike mindenre is mérést linkel
Tboldi garázst bővített.
Kitárgyaltuk az ablaktörlőket
A fogyasztást
Meg hasonlókEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
veterán
válasz CactuS #249451 üzenetére
Nekem ez elsőben volt, de az se rossz, én nem voltam agresszív, csak egyszer: Rámszállt egy osztálytársam, egyfolytában csesztetett a suliudvaron. 5. vagy 6. osztályban, ilyen '97-'98-ban, nem emlékszem.
Felhúzta az agyam, megragadtam a grabancát (vagy hogy hivják ahol a hátizsák pántja lenne) és addig ütöttem a hátával a kazánház vastag koppolit üveg falát amíg ki nem tört 4 csík üveg egymás mellett. Ki akarta fizettetni a diri, de biztosítós rokon szólt, hogy kérjük el a számlát, ő ugyanis már kifizette és nála van.
Helyette egy hónap konyhaszolgálatra ítéltek mindkettőnket.
Érettségi előtt találkoztam a sráccal mert másik középsuliba ment, messziről előre köszönt.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Vismajor01
addikt
válasz CactuS #249471 üzenetére
Barcsak en is ilyen lettem volna. Először hatodikoskent hivtam ki az embert a retre. Mondjuk altalanos terrorban tartottam mindenkit, szal verekedes nem igazan volt focipalyan kivul de ott a dramatanart se kimeltem. Aztan kozepiskola vegere benott a fejem lagya, onnantol szorakozohelyeken ment a csepaj
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
-
barnam_
nagyúr
válasz CactuS #249671 üzenetére
Kíváncsi vagyok mi alakul ki ebből... vajon tényleg elfogy az üzemanyag, vagy olyan lesz mint amikor korlátozták a kedvezményezettek körét? Akkor is elfogyott lokálisan 1-2 napra, aztán utána nem volt gond.
Ergo megy a pánikkeltés hogy elfogy a nafta, mire mindenki rohan tankolni és tényleg elfogy... -
tboldi
nagyúr
válasz CactuS #249715 üzenetére
Valamiért mégsem tették. 🤷♂️
A negatívot talán le tudnám lökni róla a résen benyúlva, mert gyorszáras, mint a bicikliülés, de a pozitívhoz szerszám kell, amivel nem férek hozzá, és így félő, hogy szikrázna.
Bár így napokkal később úgy tűnik, hogy csak a hűtőfolyadék csordogál (a tágulási ripityára tört), a többi folyadék nem ereszt.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz CactuS #249805 üzenetére
Hogy ezt a COVID kitörése óta nem tanulta meg a nép...
Őszintén kíváncsi lennék mi lett a sorsa annak a rengeteg lisztnek meg cukornak amit akkor felhalmoztak... Van egy tippem. Igaz a benzin esetén más... de ez is kb olyan mint a 2Ft-os benzinár emelés korábban...akkor is sorokban álltak az emberek...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
cOxeR
Ármester
válasz CactuS #250099 üzenetére
Én töredékére vettem vissza a benzines közlekedésemet idén, még az előző évhez képest is. Totálisan jogos, hogy az emberek nem érezték eléggé mekkora a gond és mennyire kell ezt ésszel kezelni, tudatosabban használni.
Mikor 1300 Ft volt a tojás, bementem volt, most hogy arstoppos van hogy napokig nincs… akinél éppen van az üzletben, az visz 6-8 dobozzal, pedig ez nem cukor. A lakosság nagy többsége nem tud háromig számolni, következtetéseket levonni, hosszabb távon összetettben gondolkozni meg pláne nem.
Másik példa bank, kiscsaj (huszonpár éves) hitelt akart, volt neki már 3M Ft kétféle konstrukcióba de neki kell meg 800e, de csak a kedvezőbb koncepcióba a rosszabbat visszafizetné jobb hitelből , de egyszerűen nem értette a bankost, hogy nincs mire adnia… de a pro Apple a kezében… rohadt nagy baj van a lakosság fejében is… ha valamit “megengedhet” leszarja mit okoz vele ha túlhasználja, egészen addig míg nem korlátozzák be, vagy nem engedheti meg magának. Nagyon gáz amit a “királyság” csinál, de az is amit az alattvalók. Nem, sajnos nem tudom a megoldást -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #250313 üzenetére
Én ma tiszta zenben voltam, átengedtem a gyalogost, kiengedtem a kamion mögé szorulót, elengedtem aki menni akart.😇
Aztán ide értem és kiderült, hogy 2 óra csúszásban vannak, én meg még korábban is érkeztem, úgyhogy 3órája itt ülök Veresegyházán, max 8ig haza kell érnem, mert addig van gyerekre felügyelet és még csak a várok fázis van.
Azt meg sem említem, hogy már normál otthon lennék és ezzel számoltam, ezért kaját nem hoztam, mert ebéd után indultam, szóval minden frankó
Hazafele eltiprok én is mindenkit[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Puma K
nagyúr
válasz CactuS #250373 üzenetére
Mellettem egy olyan lány fékezett meg kuplungolt állandóan a jobb egyben aki mióta jogisval rendelkezett azóta minden évben vagy bele mentek vagy bele ment valakibe... és már reflexszerűen parázott mikor a -szerinte- "háát elég közel volt" helyzetek előálltak.
Ő az a típusú sofőr aki a bringás mögött beragad... nem meri kielőzni... én meg 3 évig Budapesten vezettem reggel-délben-este, hétköznap-hétvégén 24/7-ben... az itteni állatkertben meg már megtanultam autósként-bringásként egyaránt hogy ezt miként tudom segíteni ha én előznék vagy engem előznének.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
nagyúr
válasz CactuS #250380 üzenetére
Vidéken bealszom kb
Továbbra is tartom, hogy a közlekedők legalább negyedétől elvenném a jogsit, és újra kéne tanulnia szigorúbb feltételekkel. Plusz lenne valami rendes elméleti oktatás a helyes helyzetfelismerésről, hogy kinek mikor hogy van elsőbbsége, mikor legyél előzékeny, stb.
A helyzetfelismerése/felmérése nagyon sok autóvezetőnek kb. nulla[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Puma K
nagyúr
válasz CactuS #250382 üzenetére
"...M0, ahol a belső a limit nélküli sáv."
Ott kell elképzelhetetlen sebességre kapcsolni
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.