Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#145000) CactuS válasza kisza25 (#144998) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát ja, a kormány elhajlításos dolog az betalált nálam a videóban, amikor kicsi voltam, akkor TKztunk frontálisan egy dacia 1310-est. Anyum vezetett, be volt kötve, de ott ugye még nem voltak aktív övek, hogy megszorítsanak, simán hagyta ráesni a kormányra/műszerfalra. Utascella nem létezett, az autó U-ba hajlott, a pedálsor még nem pattant ki mind most és a kormány is elindult szépen felfelé, ahogy torzult a futómű, stb. Nem sokon múlt, hogy akkor nem maradtunk ott hárman a családból. A mai napig emlékszem a roncsra, arra, hogy anyum eszméletlenül fekszik a földön és tiszta vér az egész arca, stb.

A fiatalabbak ezt a kort nem értik, az is nagyon igaz, hogy egy lefingott, olajköpő német exprémium is megy simán 2 kilót, há' légzsák meg abba is van, nem? Van, csak attól még meghallhat az ember, illetve lehet akit elkaszált egy 30 éves valamiben tengődik, mert arra van pénze és ha .50-es tempóval betalálja,akkor jó eséllyel kettészeli azt az autót.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.