- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
b4zsi- #217918 üzenetére
Ahogy szabonagyur írja. Annyit pontosítanék csupán, hogy itthon garázsból indul, de ott sincs 5 foknál több ilyenkor.
Illetve amikor éppen szabadnapos anyum, akkor bevásárolni is ezzel megy, a Tesco-Lidl-Aldi háromszög 3 km-re van tőlünk. Mindenképp jót tesz a dízelnek. 👍😅
-
-
Integrale
veterán
válasz
b4zsi- #150857 üzenetére
En megrendeltem a LED-et. Remelem CAN bus kompatibilis, az, hogy a tolatoban nem road legal az izzo, ki veszi eszre? Naponta egyszer tolatok akkor is be a garazsba, vagy eppen onnan ki.
Nem bizom ezekben a kinai retkekben sajnos, haverom vett olyat, mint amit Aggregator linkelt, multheten mentem hozza, hogy ad egyet nekem is, de elotte nezzem meg milyen fenye van. Hat, nem volt semmilyen, mert a foglalatban benne maradt a LED teste, a diodak egyben pedig beesetek a buraba. Mondom koszi, ezt abba a nagy fekete edenybe tedd, kedden ugyis uritik.
-
barnam_
nagyúr
válasz
b4zsi- #150857 üzenetére
Én ilyet raktam tolatólámpába: [link]
Egy pár volt vagy 600 Ft. Az 5 ezres ledet kicsit soknak tartom, bár biztos minőségi.
Én a ledet választanám, még ha illegál is.(#150817) tboldi: ezért 50 ezret? OBD + telefonos app? Vagy ennyiből már inkább valami DIY projektet csinálnék
(#150804) Fehér Farkas: azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. Legalábbis max valami régi adagolós dízelnél, mint a Merci soros adagolós dízelei, az ha mínuszban pöcc-röff, akkor tényleg oké. (mert csak kompresszió és legalább valamennyire életképes porlasztó kell neki)
90-es, 2000-es évek környékén meg jellemzően forgóelosztós adagoló van. Ezekről gyakorlati tapasztalatom nincs. -
kisza25
félisten
válasz
b4zsi- #145783 üzenetére
B
meg pár havert és kamerát, popcorn-t és azóta is itt röhögünk rajtuk
Amúgy viccen kívül lehűlt rendesen és erős szél van, fent a domb tetején ez még fokozottabban.
w333: a hívásból nem derült ki, hogy emeleti erkélyen vannak, mondom házba bezárta magát, kívül van a kulcs, miért nem mászik ki az ablakon? Amúgy minden ablakon rács volt, ez tök praktikus, ja nem. Bp-i szokás, hogy az üres nyaralóban is rácsok az ablakon és néma riasztó OMGA rácsos ablak arra is jó, hogy tűz esetén bent égj
-
stickermajom
addikt
válasz
b4zsi- #129027 üzenetére
Egyszer-kétszer én is próbáltam a középső sávban haladóknak jelezni, hogy menjen már ki jobbra, de értetlenül mutogattak, hogy mi a franc bajom van a közlekedésükkel.
Felesleges, nem értik. A másik kedvencem mostanában, aki nagy nehezen megelőz a kotlájával, jön a matricás kapu és belelép a fékbe előttem..
Témához kapcsolódik: [link]
-
válasz
b4zsi- #129027 üzenetére
"Nem tudom ezeket napi szinten hogy tudjátok tolerálni a nagyvárosban."
Nehezen-Sok sörrel, Szigorúan vezetés előtt/után (közben nem mert a rossz úton kilöttyen)
/just kidding/
Én mindig puffogok egy jót, a leszarom tabletta nagyon ritkán működik, és magamban tartani még rosszabb.
-
válasz
b4zsi- #129023 üzenetére
Nana, nem magunkból kell kiindulni, a szexualitást pedig inkább hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának!
(#129026) Saint_: Ez sajnos szerintem egy olyan jelenség, amit sosem lehet kiirtani a hülyékből. Ott érzi magát biztonságban, kész... Hiába dudálsz rá vagy integetsz, nem fogja fel mivan, vagy pedig szent meggyőződése, Ő ott megy, ahol akar/tetszik/kényelmes. Erre 1 megoldás van: Notóriusan büntetni az ilyet rendőrként, akár civil akár jelzéssel ellátott autóból:
"- Tudja miért állítottam meg?
- Nem én!
- Sejtettem, hogy analfabéta, biztos azért ment huzamosan a középső sávban! Harmincezer..."Igen tudom, álomvilágban élek...
-
válasz
b4zsi- #124075 üzenetére
Mivel a rejtett gomb egy hurokkal együtt ajánlott (ha jó a szaki, ilyet szerel be), 2 helyre van eldugva valami, ami lehet AKÁRHOL. Legyen is, hogy minél nehezebb legyen megtalálni. Ez a lényege. Ne rugózz rajta, ha attól rettegsz, hogy megfújják az autót, akkor kár hogy autód van, most ezt komolyan mondom.
Kell bele tenni a pénzedhez és igényeidhez mérten legjobb riasztót, plusz casco és kész, nem szabad rajta idegeskedni mert csak az egészséged bánja. -
bbubby00
őstag
válasz
b4zsi- #124075 üzenetére
Nekem volt civicben 2db is. Egyik a kesztyutartoban, az konnyebben megtalalhato, masik pedig a csomagtartoban, azt sztem a kutya nem kereste volna ott.
Nemtudom, magamat egyszer jol megszivattam az elejen, mert elfelejtettem nyaralas utan, h a csomagterben levot is benyomtam 😂😂
Sztem amit el akarnak vinni, azt el is viszik -
z123456789
addikt
válasz
b4zsi- #115473 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is tegnap mondták a kúton, hogy magánszemélyeknek megszűnik a green card, de még levelet nem kaptam. Kár érte, jó kis kedvezmény volt. Minden hsz-t nem olvastam el, ezért megkérdezem, lesz esetleg helyette valami más kedvezmény, ami igénybe vehető? Vagy akár más nagyobb kútnál van jelenleg ehhez hasonló? Van mindenféle kártyám, de jó ideje MOL-on tankoltam csak.
Köszi.
-
kisza25
félisten
válasz
b4zsi- #111848 üzenetére
igen
jut eszembe ma reggel elütöttem életem első állatát, mikor máskor mikor megvették az autót, az autón semmi nem látszott, de szegény kis mókus kilehelte a lelkét, pedig nagyon nagyot fékeztem, még ugrott 3-at
4,5M től kapható az új kia ceed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest