Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80711) Kaci84 válasza koko52 (#80694) üzenetére


Kaci84
őstag

Attól, hogy egy váltónak/tőzsdének van appja telóra attól még nem a telódón lesz a lóvé. Hasnlóan mint a banknál ha tőzsdére küldöd a pénzed gyakorlatilag odaadod a banknak ők meg ígérvényt adnak, hogy visszaadják majd ha kéred. Ezért nem biztonságos. Feltörhetik és kiutalják maguknak, csődbe mehet a cég, vagy zárolják a számlád hatósági megkeresésre vagy, mert gyanusnak tartanak valami és verifikálnod kell így meg amúgy. Stb.
Olyan program kell ami hozzáfér a bloklánchoz közvetlenül. Generálsz magadnak egy coin címet ami felet csak te rendelkezel vagyis közvetlenül tudsz a blokláncal kommunikálni.

Biztosan nagyon pontatlanul éls szakmaitlanul írtam le csak próbáltam tök egyszerűen, hogy érts a lényegét. Azt, hogy a program "gyártója" éppen mennyit szól/lát bele azt nem tudom vagy mi van ha azt a programot többet nem tudod letölteni többet, nem frissítik stb. Ennyire én sem mentem bele, mert akkor összeget nem mozgatok. Majd mások segítenek, de a lényeg váltó/tőzsde nem jó. Önálló hardver/mobil/desktop wallet meg jó.
A ledger hardver is elég népszerű itt is van hozzá szoftver ügye, meg elég híres az exodus pl. A ledger 20e Ft-ért megy, erre mondtam viszonyleg kis összegnél nem feltételnül kell, ha van otthon egy régi, de jó teló bereped kijelzővel és csak erre használnád az is elég biztosnágos és mobilisabb is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.