Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Loci1981
csendes tag
Sziasztok!
HiveOS használóktól szeretnék kis segítséget kérni. Pár hónapja használom gond nélkül a rendszert, 4 db rx5700xt kártyával.
Így utólag nézve elég hülye voltam, mert egy jól működő rig-hez nyúltam hozzá, de frissítettem az OS verziót a legfrissebbre. A kernel továbbra is maradt 5.6.0-200909-hiveos-beta, viszont láttam hogy folyamatosan fejlesztik az OS-t és gondoltam kipróbálom.
Először bányászott ugyan a 4 kártya, de mindenféle irreális hashrate-eket írt, most ott járok, hogy látja a 4 GPU-t, mintha mi sem történt volna, de bármilyen flight sheet-et állítok, nem indul el a bányászás.
Változattam pool-t, miner-t, semmi.
Újra mount-oltam az eredeti HIveOS bétát, leválasztottam a rig-et, újrakezdtem az elejéről, de ugyanaz.
Próbáltam külön 1-1 kártyát, visszatettem az eredeti ROM-ot, de ugyanaz.
Minden funkció működik, látja a kártyákat, tudom kezelni a ROM-okat, de egyszerűen nem indul el a bányászás.
Eltelik kis idő és ilyen hibákat dobál a képernyőre:
Ha valakinek van ötlete nagyon megköszönném, ha megosztaná akár itt, akár privátban.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest