Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értékelem a segítőkészséged és a kedvességed, igazi linuxos közösségi hozzáállás
Ahogy mondod, ez az igazi Linuxos hozzáállás, én ha másik disztróval kapcsolatos kritikát fogalmazok meg, ugyanúgy reagálnak az adott topik disztrófanjai!

Annyit azért, tisztázzunk, hogy ha te segítséget kérsz, akkor tapasztalhatod a segítőkészséget! Te viszont csak a kritikádat akartad itt megjeleníteni a Mint honlapjával kapcsolatban, ami azért elég nyilvánvalóan nem a topik kompetenciája.
Írj a fejlesztőknek/honlap üzemeltetőknek ha nem tetszik, amit ott látsz.Csak összevetésként tettem fel pár honlapot, hogy azokban mennyivel nehezebb esetenként az épp aktuális verziót megtalálni. A te olvasatodban gyakorlatilag ezek a Linux disztró honlapok nem ajánlják a saját fejlesztésüket! Szerintem, ha úgyis újságíró vagy, írj az összes weblap üzemeltetőjének!

Itt van például a legelterjedtebb Ubuntu, no itt nézd meg bátran a kezdőlapot, nem hogy nem az öszes DE-s disztró nincs felsorolva, hanem egyetlen darabot sem találsz! A többi honlap esetén is pórul járna az a bizonyos Pistike, mert gyakorlatilag nem találna szinte letölthető Linuxot. Igaz ez a Pistike az, aki azért a warezolt game törését pillanatok alatt megtalálná Win alatt!
Írhatsz az Ubuntu topikba is!
Amúgy én úgy az 5.x-es RedHat-től kezdve meg szoktam találni a disztrókat, most valaki másnak ajánlottam, hogy szedje le az oldalról az XFCE-s Mintet és nem találta, mivel jó mélyen el van rejtve.
Így is kell, nagyon rendes vagy! Mi is megadunk linket, ha valaki abban kér segítséget, hogy mit tegyen fel vagy hol talál meg valamit! A te esetedben nem erről volt szó, gondolom így ,hogy leírtam már te is így látod a saját hozzászólásodat.

Ezzel aztán a te rutinodat és segítőkészségedet elismerve és a Mint honlapját jól leejnyebejnyézve meg is beszéltük ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Írj a fejlesztőknek/honlap üzemeltetőknek ha nem tetszik, amit ott látsz.
Rowon