Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Igaz most pont nem a Mint-ről lesz szó, de később azt szeretném feltenni és itt már ismert a problémám.
Radeon 7870xt
Most tettem pendrive-ra az Ubuntu 16.10-et, ugye eddig sehogy nem működött ezzel a vga-val 16.04-től egyik linux verzió sem. Most viszont valami csoda hatására, a szokásos képhibák után egy pittyenést követve elindult
Simán az Ubuntu kipróbálását próbáltam, de jelszót kér. Mi a jelszó? Mi a felhasználónév?Másik kérdésem az lenne, ha netalántán feltelepíteném, akkor minden indítást ezeknek a Mincraft szerű művészeti rajzoknak a kirajzolása fogja megelőzni, vagy ez természetes folyamat és telepítés után már ilyet nem fogok látni?
A videó minőségéért elnézést kérek, túl sikerült tömöríteni, de minden látszik rajta amit én látok konkrétan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Simán az Ubuntu kipróbálását próbáltam, de jelszót kér. Mi a jelszó? Mi a felhasználónév?
Rowon