Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz Dhampir #6764 üzenetére

Tisztelt kolléga: Dhampir

Köszönöm a helyesírási lexikont éppen nem olvastam és nem is fogom, de tudom hogy a helyesírás szabályai sokat változtak és változnak is miden évben, neked ezt is tudnod kellene nem.....
    A lényeg nem vagyok egy robot hogy írásközben ne hibázzak, ez másokkal is előfordul de én nem kommentelekbele más írásmódjába és nem is kritizálom az írásmódját...

A papagályt szerinted hogy írjuk helyesen kedves doktor úr?
    A kérdésem igen viccesen hangzik, de érdekel a véleményed erről is....
    A lényeg ne rugozzunk már itt ezzel a témával még off-ban sem a helyesírás szabályaival, engem a Linux téma érdekel és ennyi.....
    A kritikát is bírom, én a Linuxo-t preferálom, trollokat nem csipem de igyekszem toleránsan is viselkedni még velük is igen.....
    A lényeg hogy sajnos több fórumon is vannak trollok és kerülöm a vita lehetőségét is velük mert a topik-ok rombolása a céljuk és mást nem is akarnak csak is rombolni.....
    Te nem hinném hogy rossz szándékúan írtál nekem és köszi a helyreigazítást is de ne is várd márt el ezt.
    A Linuxo-t szeretem én is és ebben a témában szívesen beszélgetek veled is off-ban ha van kedved is hozzá.
    Üdv, István

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés