- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Dhampir #6764 üzenetére
Tisztelt kolléga: Dhampir
Köszönöm a helyesírási lexikont éppen nem olvastam és nem is fogom, de tudom hogy a helyesírás szabályai sokat változtak és változnak is miden évben, neked ezt is tudnod kellene nem.....
A lényeg nem vagyok egy robot hogy írásközben ne hibázzak, ez másokkal is előfordul de én nem kommentelekbele más írásmódjába és nem is kritizálom az írásmódját...A papagályt szerinted hogy írjuk helyesen kedves doktor úr?
A kérdésem igen viccesen hangzik, de érdekel a véleményed erről is....
A lényeg ne rugozzunk már itt ezzel a témával még off-ban sem a helyesírás szabályaival, engem a Linux téma érdekel és ennyi.....
A kritikát is bírom, én a Linuxo-t preferálom, trollokat nem csipem de igyekszem toleránsan is viselkedni még velük is igen.....
A lényeg hogy sajnos több fórumon is vannak trollok és kerülöm a vita lehetőségét is velük mert a topik-ok rombolása a céljuk és mást nem is akarnak csak is rombolni.....
Te nem hinném hogy rossz szándékúan írtál nekem és köszi a helyreigazítást is de ne is várd márt el ezt.
A Linuxo-t szeretem én is és ebben a témában szívesen beszélgetek veled is off-ban ha van kedved is hozzá.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest