- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Én nem vagyok troll, nekem a Firefox valóban másképpen viselkedett, de már megoldottam, köszönöm. Egyébként nem ugyanaz. Van benne hiba. Például ha több lap van nyitva és bezárod a Firefoxot, akkor kérdez. Dacára annak, hogy be van állítva ne kérdezzen. Sőt, hiába mondod neki, hogy legközelebb ezt ne csinálja, akkor is csinálja. Megpróbáltam az about:config-ban átállítani ezt: browser.showQuitWarning true-ról false-ra. Sajnos a következő indításra visszakapcsolja. Van még a helyesírással kapcsolatos és egyéb hibája is. Nem akarom most részletezni, hogy még milyen hibákat találtam benne, elég az hozzá, hogy ez a linuxmintes fordítás hemzseg a hibáktól. Én nem tudom miért gondoljátok azt kapásból, hogy ugyanolyan, amikor sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- iPhone topik
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen GPS-t vegyek?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest