- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Igen, ez volt az egyik hibája. Erre mondtam egy kézi letiltást, de azt meg minden indításkor visszakapcsolta. De más hibák is vannak sajnos a linuxmint XFCE 14-es verzióban. Már megcsináltam szinte mindet. Már csak a menü-szerkesztéssel bajlódok, mert a Főmenü opcióval nem lehet mindent szerkeszteni.
-
buta29030
tag
Én nem vagyok troll, nekem a Firefox valóban másképpen viselkedett, de már megoldottam, köszönöm. Egyébként nem ugyanaz. Van benne hiba. Például ha több lap van nyitva és bezárod a Firefoxot, akkor kérdez. Dacára annak, hogy be van állítva ne kérdezzen. Sőt, hiába mondod neki, hogy legközelebb ezt ne csinálja, akkor is csinálja. Megpróbáltam az about:config-ban átállítani ezt: browser.showQuitWarning true-ról false-ra. Sajnos a következő indításra visszakapcsolja. Van még a helyesírással kapcsolatos és egyéb hibája is. Nem akarom most részletezni, hogy még milyen hibákat találtam benne, elég az hozzá, hogy ez a linuxmintes fordítás hemzseg a hibáktól. Én nem tudom miért gondoljátok azt kapásból, hogy ugyanolyan, amikor sajnos nem.
-
buta29030
tag
Szeretném lecserélni a linuxmint saját firefoxát az ubuntus firefoxra. Sajnos ez nem megy könnyen. Aki csinált már ilyent leírhatná a lépéseket.
-
buta29030
tag
Persze, ez egy régebbi inteles alaplap, alaplapi videokártyával. Minden ugyanaz, de valahogy mégis lassabb a mintes. Persze megmérni nem tudom. Nincs is stopperem. De biztos, hogy lassabb. Lehet emiatt fogok mégis ubuntuzni? Nem az a fél (vagy csak negyed?) másodperc, de valahogy idegesít. Jó lenne megszüntetni és akkor nagyon meg lennék elégedve ezzel a rendszerrel.
-
buta29030
tag
-
buta29030
tag
Ez lenne az?
Még egy kérdés: Neked mennyire gyors ez az oprendszer? Nekem sokkal lassabbnak tűnik mint a rendes Ubuntu. (Az kb olyan sebességű mint a Windows XP.) Ott ha kattintok, azonnal megtörténik a reakció. Itt (ha gyorsan számolok) akár háromig is el tudok számolni, mire lesz valami.
-
buta29030
tag
Valami tipp esetleg? Van egyáltalán olyan akinek ez már sikerült?
-
buta29030
tag
Hogyan lehet a Cinnamon alá bevarázsolni új tálca-alkalmazást? letöltöm, berakom a helyére, újraindítom a Cinnamont, megjelenik, beikszelem és nem történik semmi. Nem lesz a tálcán. Ha nem így, akkor hogyan kellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest