- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lasersailing
üzenetére
Amennyire én tudom nincs. A Handbrake az egyetlen software amelyikről tudom hogy szemeznek a GPGPU-val, de egyrészt szokás szerint már évek óta csak szemeznek, másrészt az inkább konvertáló, vágásra nem tudom mennyire alkalmas, ha egyáltalán.
De ha rosszul tudom valaki javítson ki.Szerk.: De szerintem GPGPU-val is ugyanaz a helyzet mint játékkal, nyílt meghajtóval úgyis esélytelen, szóval mindenképp a zártat kéne feltenned, de én azzal pl. egy nyamvadt Youtube videót sem tudok megnézni teljes képernyőn, mert csak diavetítést kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon