Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy régi PC-re szeretnék Linuxot varázsolni, viszont nem nagyon vagyok tisztában pár dologgal. Az alapvető kiindulási pont az az, hogy a leírások alapján tetszenek a Lathronos fórumtárs által készített remasterek (ill. maga a Mint), így egy ilyenre gondoltam
Viszont mivel régi gépről van szó, max. 2 GB RAM lehet benne. Ezek alapján van értelme a 64 bitnek? A másik, hogy egy hálózati fénymásoló-nyomtató lenne még rákötve, amihez elvileg van linux driver, de nem jelölték külön, hogy 64 biteshez is jó. Van linux alatt ennek jelentősége?Más speciális hardver nem lesz, 11,10-es Ubuntut próbáltam ki live-ban, ment szépen, egyedül a hangot nem tudtam tesztelni, de ez nem is érdekes, mert gyakorlatilag csak Libreoffice és net lesz, amire kell a rendszer.
Köszönöm az útmutatást

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Viszont mivel régi gépről van szó, max. 2 GB RAM lehet benne. Ezek alapján van értelme a 64 bitnek? A másik, hogy egy hálózati fénymásoló-nyomtató lenne még rákötve, amihez elvileg van linux driver, de nem jelölték külön, hogy 64 biteshez is jó. Van linux alatt ennek jelentősége?
Rowon