Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy régi PC-re szeretnék Linuxot varázsolni, viszont nem nagyon vagyok tisztában pár dologgal. Az alapvető kiindulási pont az az, hogy a leírások alapján tetszenek a Lathronos fórumtárs által készített remasterek (ill. maga a Mint), így egy ilyenre gondoltam
Viszont mivel régi gépről van szó, max. 2 GB RAM lehet benne. Ezek alapján van értelme a 64 bitnek? A másik, hogy egy hálózati fénymásoló-nyomtató lenne még rákötve, amihez elvileg van linux driver, de nem jelölték külön, hogy 64 biteshez is jó. Van linux alatt ennek jelentősége?Más speciális hardver nem lesz, 11,10-es Ubuntut próbáltam ki live-ban, ment szépen, egyedül a hangot nem tudtam tesztelni, de ez nem is érdekes, mert gyakorlatilag csak Libreoffice és net lesz, amire kell a rendszer.
Köszönöm az útmutatást

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkezett a hardverszállítmány
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok PS4 játékkal
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont mivel régi gépről van szó, max. 2 GB RAM lehet benne. Ezek alapján van értelme a 64 bitnek? A másik, hogy egy hálózati fénymásoló-nyomtató lenne még rákötve, amihez elvileg van linux driver, de nem jelölték külön, hogy 64 biteshez is jó. Van linux alatt ennek jelentősége?
Rowon