Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- 
			  LOGOUT A Linux Mint bemutatása 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  ubyegon2

üzenetére ubyegon2

üzenetére>Talán ők is értelmetlennek tartják a sleepet? Érdekes, 12.04-es uborka és az elementary luna hónapokig ment leállítás nélkül. Csak sleep-et használtam. 
 A srácok elfelejtettek programozni? 
 Vagy térjek vissza régi verzióra?
 Ne adj Isten, vindózra? Mert az is hibátlanul szlípel. Mert az is hibátlanul szlípel.Mellesleg szerintem nem a sleep az értelmetlen, hanem pl. a 7/24-ben működő számítógép, vagy hogy aktuális témát is érintsek, az ssd kímélés  
 Miután felmegy a gépre a linux, az ügyes írásod szerint végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom. végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen program, ami...?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Videó stream letöltése
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mert az is hibátlanul szlípel.
 Mert az is hibátlanul szlípel.
 végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom.
 végigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom. Rowon
 Rowon