Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is, a HDD hangos!
Nem igaz,de általában hangosak, próbálj ki egy újabb fejlesztésű WD Black-et!
Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja?
Én nem nézek senkit hülyének, felőlem az akváriumban is hűtheted menet közben, ha már KU ft szerint gond az SSD melegedése!

Az viszont időnként felelőtlenségnek tűnik, hogy ilyen lekicsinylően nyilatkoztok arról, aki odafigyel az SSD optimalizálására!
Ezentúl, ha valaki kezdőként kérdést tesz fel Linux / SSD ügyben, hozzátok irányítom majd, nem a blogomat és berus.berus írását fogom linkelni.

-én le is zártam ezt a thread-et, nem érek fel hozzátok-
(#4818) Syl Egyik sem! Örülök, hogy leveszitek a vállunkról ezt a terhet, azért a Flash SSD topikba ezeket ne írjátok le, ha nem muszáj!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon