- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #3835 üzenetére
Betettem a régi win hdd-t (Samsung HD160HJ) és probléma nélkül megjelent a Mint menüben ill. másolni is engedte (átlag 65mb/s) a fájlokat, engedélyek nélkül.
Kereső nem adott találatot és a vezérlőpult/billentyűzet beállításokban sem találtam rá lehetőséget ezért kérdezném hogy rendszerindítással egyidőben bekapcsoló numlock-hoz mit és hol kell beállítani/szerkeszteni?
17.2 Mate 64
Másik kérdésem pedig az Opera és Firefox profilokkal kapcsolatos.
Azt írja pl Opera névjegy hogy a profilt /home/felhasználónév/.config/opera alatt találom.
Nos itt nincs vagy esetleg mint win alatt rejtett mappák/fájlok formályában.
Ezeket hogyan lehet előcsalni vagy rossz helyen kerestem volna?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest