- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #3835 üzenetére
Betettem a régi win hdd-t (Samsung HD160HJ) és probléma nélkül megjelent a Mint menüben ill. másolni is engedte (átlag 65mb/s) a fájlokat, engedélyek nélkül.
Kereső nem adott találatot és a vezérlőpult/billentyűzet beállításokban sem találtam rá lehetőséget ezért kérdezném hogy rendszerindítással egyidőben bekapcsoló numlock-hoz mit és hol kell beállítani/szerkeszteni?
17.2 Mate 64
Másik kérdésem pedig az Opera és Firefox profilokkal kapcsolatos.
Azt írja pl Opera névjegy hogy a profilt /home/felhasználónév/.config/opera alatt találom.
Nos itt nincs vagy esetleg mint win alatt rejtett mappák/fájlok formályában.
Ezeket hogyan lehet előcsalni vagy rossz helyen kerestem volna?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest