Hirdetés
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Mindenképp, vasárnap érkezik.
Korábban jártam már itt és akkor jeleztem hogy van egy laptop a háztartásban, konkrétan ez csak itt is +2 gb memória került bele és tökéletesen fut a 17.2.
Viszont amiért említettem a böngésző váltást az az hogy az itteni segítséggel, hiába tettem fel az új operát még is néha firefox-ot kell indítania a páromnak hogy egyes netes videót meg tudjon nézni.
Sajna nem vagyunk technikai/informatikai mágusok így a magunk módján oldjuk meg a problémát.
Szuper kis mini itx konfig lapja főt meg és most ezt a kis gépet szemeltem ki neki, szerintem nem lesz gond ezzel sem csak épp rábeszéltem hogy vegyen nagyobb hdd-t ill. ő szerettet volna vezeték nélküli egér+bill -t.
1 TB WD Ezex lesz majd benne.
Ha minden jól megy akkor sikerül életre keltenem (notial próbáltam de nem sikerült) a Genius SlimStar 8000ME-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon