Hirdetés
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
No Linux mint 17-es verzió. Mate.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi okozza a monitor és a másik kijelző folyamatos kikapcsolását amikor filmet nézek. Gyakorlatilag az energia gazdálkodási lehetőségnél ki van kapcsolva minden tehát soha módba van téve a képernyő és a merevlemez kikapcsolás. Hol kereshetem ennek a monitor kikapcsoló engedélyezés, letiltás lehetőségét? Már végigmásztam az összes menüt amit láttam de nem találom.
VLC-vel nézek filmet 10 perc kb és kikapcsol a kép, természetesen a hang megy tovább, megmozgatom az egeret és visszajön a kép. Hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- E-roller topik
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon