- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efeszi
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni, mint kezdő Mint használó, sok Windows-os beidegződéssel!
- Amikor csomagot teszek fel a Szoftverkezelővel (pl. skype, openarena, bármi) akkor feltelepíti gond nélkül, de sejtelmem sincs hova. Van erre valami szabály, vagy hol lehet megtalálni a programok könyvtárát? (Readme-t elolvasni, játékhoz pályát másolni, stb.)
- Teljes képernyőn futtatva próbáltam játszani, de a program fagyott, s nem tudtam bezárni az alkalmazást. Lehet itt Feladatkezelőt előcsalni, vagy taszkot váltani, mint Windows esetén ALT+TAB? Egyáltalán a Cinnamon kezel ilyen módon több futó programot, ami között enged váltani?
- Eszközkezelő alternatíva van? Tehát meg tudom nézni gond van-e a hardverekkel? Az lspci parancsot próbáltam, de nem volt túl átlátható...
- Nvidia driver modernebb kártyához. Hallottam, hogy van nyílt, meg zárt, milyent ajánlotok? Egyáltalán hol lehet drivert cserélni, frissíteni? Volt egy illesztőprogram kezelő, vagy hasonló nevű alkalmazás, de azt mondta nincs fent semmi... talán külső drivereket keresett?
- Wine az akkor megy, ha van fent Windows is, vagy anélkül lehet megpróbálni Windows-os programot telepíteni, majd futtatni?
Elnézést, ha valami butaságot írtam, próbáltam válaszokat keresni a neten, amire találtam, azt le se írtam, de már belefáradtam kissé a kutatásba...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest