Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mivel a Linux Mint az amit szeretnék kiírni pendrájvra, gondoltam, jó helyen vagyok.
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
A gépemen az egyik SSD-n Win 10 fut, a másikon van egy nem bootoló Linux, de már nem tudom melyik verzió, mert többet kipróbáltam és egyik sem működött, pedig a teszt szerint jó volt az SSD. A lényeg szeretném megformázni, de a Win nem látja, erre kell a penre kiírt Linux.trance89
A Ventoy fent lehet egy Linux tárolón, de én csak a weboldaláról tudom letölteni, ez az ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
Rowon