Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mivel a Linux Mint az amit szeretnék kiírni pendrájvra, gondoltam, jó helyen vagyok.
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
A gépemen az egyik SSD-n Win 10 fut, a másikon van egy nem bootoló Linux, de már nem tudom melyik verzió, mert többet kipróbáltam és egyik sem működött, pedig a teszt szerint jó volt az SSD. A lényeg szeretném megformázni, de a Win nem látja, erre kell a penre kiírt Linux.trance89
A Ventoy fent lehet egy Linux tárolón, de én csak a weboldaláról tudom letölteni, ez az ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A Rufus indításakor kérdezi, hogy melyik írásmódot választom az ISO (ajánlott) vagy DD módban, ezen tovább lépve írja, hogy a fájl a Syslinux 6.04/20240408 -t használja, az alkalmazás meg a 6.04/pre1 -t, mivel nem kompatibilisek egymással, ezért ezt meg azt még le kell töltenem.
Rowon