Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Hogy tudom ellenőrizni Win 10 alatt, az iso fájlt,?
Ezzel kezdted, aztán folytatódott azzal, hogy Windows alatt egy adott program milyen verziójú komponenst használ.
Lehet én gondolkodom túl egyszerűen, de ezek mitől Linux topikos kérdések?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a helyedben én a nem bootoló Linux recovery-ből próbáltam volna kezelni elsősorban a problémát.
-
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Neked a balena etcher program ajánlott, az DD módban írja fel a pendrájvra az iso fájlt.
De ha nem linux file rendszert akarsz az SSD-re, hanem jó mondjuk NTFS is, akkor a legegyszerűbb rendszergazda fiókban Kattints a jobb egérgombbal a Start gombra (a tálca bal alsó sarkában lévő Windows logó).A megjelenő gyorsmenüből válasszd a Lemezkezelés opciót. Ez fogja látni az SSD-det. Töröld a partíciót és hozz létre egy új NTFS partíciót. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Rufus-hoz tartozik a Syslinux, ugyanis magának letölti a csomagot. De DD mód ajánlottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon