- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
epicdev
junior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Mindenkinek válaszolhatnék, de te voltál az első, így neked megy.
Mint írtam, Linux Mint 21 volt rajta a win mellett.
Értelemszerű, hogy linuxot csak win után lehet telepíteni, vagyis a 21 még felment a raid-os win-re, a 22 már nem.Ha a Windows RAID- ben van, akkor a Mint- et megpróbálhatja külön SSD/HDD- re telepíteni.
Pont ez az, ami nem igaz, ott az ubuntu weboldalon a leírás, hogy a BIOS-ban át kell tenni AHCI-re, a Mint csak arra hajlandó feltelepülni. AHCI-re áttette, akkor jött neki a hibaüzenet, hogy semilyen oprendszer nem található, mert a win se indult el, csak amikor a linux-os hdd-t kisyedte és BIOS-t visszakapcsolta raid-ba. Azóta a win-je műxik, most keres egy másik gépet, hogy legyen linux mint-je is és káromkodik veszettül, hogy minek nem maradt a mint 21-nél, akkor mindene működne.
Nem tudom, mire kell a raid, nem láttam, én egy ubuntu 16-ot használok egy ősrégi laptopon, amire más nem megy fel, úgyhogy nem vagyok képben linux terén, de ezek szerint ez olyan hiba, amire itt se gondolt senki.
Ezért írtam hosszabban, talán túl sok felesleges dolgot is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kés topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon