- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
StatusNotifierWatcher valójában az xapp-sn-watcher
https://www.freedesktop.org/wiki/Specifications/StatusNotifierItem/
Ennek a csomagnak a része, kb a csoomag másik két részének működését figyeli, ezt írják róla:
...nyomon követi a StatusNotifierItem minden aktív példányát, és amelyet a StatusNotifierHost használ az összes elem listájának lekéréséhez. Emellett értesíti, ha elemek kerülnek hozzáadásra vagy eltávolításra.
Szerintem ezt ne vedd ki az indítópultból. Nem hiszem, hogy zavart okozna, de ha ott van akkor tuti nem sok vizet zavar. De megnézheted a fenti linken, mire szolgál.
Amúgy most kikapcsoltam az Indítópultban ezt is, rebootoltam, minden OK, de később nem zárható ki, hogy az említett panelikonoknál nem okoz anomáliát. Jobb a békesség. LMDE 7-en történt a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon