- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Üdv,
Thinkpad X200S gépem van. Az intel 4500MHD videovezérlővel van gondom vidólejátszásnál. A Sony AS100V kamera 50Mbps videóját néztem volna meg, de VLC, SMPlayer és a CMPLayer is problémás. VLC szétesik a kép, hang ok, sebesség jó. SMPLayer kép ok csak lassabb, hang akad. CMPlayer mint az SMPLayer. A HW gyorsítás hiányzik.
Arra jutottam eddig, hogy az intel és libva csomagokat felrakva van mpeg2 gyorsításom vainfo szerint. Az Arch wikin írják hogy az ő h264-es driverükkel sem tökéletes a lejátszás. Akadozik. Még nem próbáltam.
Ugyanezt tapasztaltam win7 64bit alatt is az MPC-HC lejátszóval. Lejátsza, kép és hang a helyén, de akadozik picit.
Van egy nem inteles intel driver, ami a 4500-tól támogatja a vezérlőket, de ott is inkább már a HD-kat.
Ez lenne a vége a technikának?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest