- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Sziasztok.
Akadt egy kis gondom a mint telepítésével, illetve inkább az hogy be sem tölt.
Win11-aló a rufus nevű progival készült a telepítő, a legújabb 21.2 vera kiadásról. Véleményem szerint ezzel nincs gond, mivel egy dell Latitude e5550-ről simán betölt a telepítő és lehetne is telepíteni
A gond szerintem a telepíteni kívánt gépre van, ugyanis az nem mai darab, egy msi p35 neo3-as deszka, c2d e8500 CPU és 4x2 gb ddr2 800-as ram. Utóbbit csökkentettem csak egy 2 gb-s modulra.
Bootoláskor F11 -> usb meghajtó kiválaszt, itt be is jönnek az opciók, de csak a mem.test indul el, ha rányomok a "start linux mint"-re akkor ott olyan mintha lefagyna, nem csinál semmit és utána a billentyűzetre sem reagál semmit, marad a reset.
Tippek, ötletek?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest