- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12383 üzenetére
Nem kizárt, hogy az az oldal tévedhetett, amit néztem. Nem tudom már melyik volt, most már Archon vagyok, és az még Voidon volt megnyitva. Valami canonicalos oldal volt.
Egyébként elhiszem, hogy 4.4-es, annak ellenére is, hogy az általad linkelt oldal sem ér egy kalap ×4rt se ebből a szempontból, mert a kernelverziókat nem írja. Lehet én nem kattintottam rá valami allinkre, amire kellett volna, és ott írja, de én nem találok rajta ilyet.
De az a baj, hogy megint hülyeségeken kötözködsz. A 14.04.5 is valami 2016 augusztusában jött ki, addigra már a 3.13-as kernel rég dinoszauruszok korabelinek minősült. 2015 áprilisától a legtöbb rolling már 4.x-es kernelt használt, ami nem csak verziószámhajhászás szempontjából fontos, de a 4.0-ás kernelben elég jelentős architekturális változások voltak, így elég jelentős váltás volt.. De a 4.4.0-ról sincs sok minden vitatkozni való, az is elég régi, több mint 4 éves most már (anno talán ezzel telepítettem az Archot), és még ezt akarják tolni még 2 évig? Vicc kategória szerintem. Az egész Ubuntu vonal, az LTS-eivel, profitjával, megbukott eszközfüggetlen Unity próbálkozásaival, mindenkire grafikus csomagkezelőn keresztül default ráerőltetett gigás snapjaikkal meg egyebekkel. Egy nagyon rossz vicc. Lassan már ott leszek egyébként, hogy kezdőknek sem fogok ajánlani semmit, ami Ubuntu-alapú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest